ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ITESO a Guadalajarai Jezsuita Egyetem. 1957-ben alapították, a világ jezsuita egyetemeinek csoportjába tartozik.

Az ITESO a Guadalajarai Jezsuita Egyetem. 1957-ben alapították, és világszerte több mint 228 jezsuita egyetem hálózatához tartozik. Mindannyian megosztják a jezsuita oktatás 450 éves hagyományát, amely hagyomány a történelem során a világ gondolatának középpontjában állt, és amely a tudomány és a művészet minden területén vezetőket oktat.

Az ITESO ismert akadémiai kiválóságáról, mély aggodalmáról mind a helyi, mind a globális kontextusban, valamint elkötelezettségéről az emberek életkörülményeinek javítása iránt. Átfogó oktatási projektje célja az intelligencia és az érzékenység fejlesztése, a szabad és társadalmilag felelősségteljes fiatal férfiak és nők oktatása az élet számára, a felfedezéshez és növekedéshez ideális környezetben.

Az ITESO-ban való tanulás azt jelenti, hogy a jezsuita oktatás megosztása másfél millió hallgatóval szerte a világon.

Ön is részt vehet a multikulturális környezetben, és több mint 9000 hallgatóval tanulhat Mexikóból és más országokból, például Argentínából, Brazíliából, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Finnországból, Hollandiából és Svájcból, akik az egyetemen tanulnak az akadémiai csereprogram keretében. .Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Az ITESO küldetési nyilatkozata

Az ITESO egy keresztény ihletésű egyetem, amelyet Jézus Társaságának bíztak meg. Folyamatosan növekvő emberek közösségének tekinti magát

Küldetése:

  • Olyan kompetens, szabad és elkötelezett szakemberek felállítása, akik hajlandóak arra, hogy létüket és cselekedeteiket a társadalom szolgálatába állítsák.
  • A tudás és a kultúra határainak kiterjesztése az igazság folyamatos kutatása során.
  • Különféle társadalmi szervezetekkel folytatott párbeszéd útján javasoljon és dolgozzon ki életképes és releváns megoldásokat a rendszerek és intézmények átalakítására.

Mindezt egy igazságosabb és emberségesebb társadalom felépítése céljából.

Látomás

Az ösztöndíjak, társadalmi kezdeményezések, valamint az egyetem fejlődésének és növekedésének finanszírozási projektjeinek vezető előmozdítójaként működni, más ágazatokkal együttműködve hatékony csapatot alkotva, amely szolgáltatást nyújt, megkönnyíti az információt és támogatja az intézményi stratégiát.

Helyszínek

Tlaquepaque

Address
Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585
45604 Tlaquepaque, Jalisco, Mexikó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket