Instituto Tecnológico de Tijuana

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Instituto Tecnológico de Tijuana egy oktatási intézmény, 47 éves szolgálati idővel, a kaliforniai Baja-i egységben, 16 főiskolai fokozatot és 8 végzős programot tanít 1971. szeptember 17-én.

misszió

Hozzájárulás a vezető szakemberek és kutatók integrált képzéséhez az innováció és a technológiai fejlesztés területén a régióban, az országban és a világon; magas társadalmi felelősségvállalással, minőségi oktatási szolgáltatással, méltányossággal és relevanciával.

kilátás

Az ország északnyugati régiójában vezető technológiai felsőoktatási, tudományos kutatási és technológiai fejlesztési intézmény, nemzeti és nemzetközi projektekkel.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

értékeket

 • Tagság. Büszkeség az intézmény részévé válni, teljes mértékben azonosítva, meggyőződve és elkötelezett a technológia küldetése és jövőképe mellett.
 • Végezze el a funkciókat és a feladatokat, egyénileg és csoportokban, elkötelezettséggel és összpontosítva a minőségre.
 • Integritását. Értékek és viselkedésünk hitelessége és kongruenciája.
 • Szakmaiság. Legyen etikus, tiszteletteljes, hozzáértő és folyamatosan frissüljön.
 • Innováció. Ösztönözze az intézményi jövőkép megvalósításához vezető projektek létrehozását és fejlesztését.
 • Társadalmi elkötelezettség Végezzen szolgálatot és járuljon hozzá a környezet technológiai oktatásához.
 • A minőség fenntartása a folyamatos javítás eléréséhez szükséges eszközökkel.

Az eljárások, folyamatok, tevékenységek és az erőforrás-gazdálkodás folyamatos fejlesztése a maximális megelégedettség biztosítása érdekében.

A minőségi oktatás azon alapszik, hogy megteremtse, innoválja és keresse a napi feladatok végrehajtásának leghatékonyabb módját.

 • Légy teljesen őszinte, egyenes és tisztességes.
  Viselkedjen és őszinte és átlátható módon fejezze ki magát másokkal szemben, mindig az igazságot helyezve az első helyre, a bizalom és a fejlődés környezetének megteremtésével a technológiai közösségben.
 • Elismerje az emberek jogait, és tartózkodjon sértéstől vagy sértéstől.
  Felismerje, értékelje és értékelje személyem, valamint mások személyét, tiszteletben tartva cselekedeteink korlátait, mindaddig, amíg azok nem ártanak vagy zavarják környezetünk nyugalmát.
 • Vegye tiszteletben mások véleményét, elképzeléseit vagy hozzáállását, még akkor is, ha azok nem egyeznek meg a saját véleményével.
  Értékeld az emberiségben létező személyiségek, kultúrák és fizikai változatok sokféleségét, tudd meghallgatni és elfogadni mások véleményét, ami elengedhetetlen a békés együttéléshez, elengedhetetlen az iskolában, a munkában és a közösségben való harmóniához.
 • Végezzen tevékenységeket és tevékenységeket kiemelkedő módon, és túllépve elvárásainkat.
  Ismerje fel technológiai közösségünk kiemelkedő tulajdonságait és egyedi tehetségeit, és támogassa őket szakmai fejlődésük során, hogy fejlődésük javát szolgálja a társadalom számára. Tegyen egyértelmű célokat, amelyek meghatározzák a legfontosabb célokat intézményként, és törekedjenek személyes és kollektív fejlesztésre.
 • Mások befolyásolása, lelkesen végzett munkájuk késztetése a célok és célkitűzések elérésében.
  Gyakorolja és erősítse a vezetést az értékek kódexén alapuló, mint integrált emberi lény a család, a szociális, a munka és az akadémia területén, fegyelem, lojalitás, integritás, meggyőződés, kitartás, kongruencia, hitelesség, őszinteség, szabadság és tisztelet mellett.
 • Nyúljon el a javasolt megoldáshoz és keressen megoldást a felmerülő nehézségekre.
  Légy konzisztens a céljainak elérésében, szembenézve a kihívásokkal és legyőzve a nehézségeket bátorsággal, anélkül, hogy magát legyőzné, alkalmazkodjon a körülményekhez, és sikerrel járjon.
  • Csapatmunka. Együtt dolgozzanak a közös jövőkép felé.
   Fokozza a kreativitást, a motivációt és a kollektív vezetést, integrálva a közös célok és célkitűzések elérésére irányuló erőfeszítéseket; azon értékek és etikai alapelvek megosztása, amelyek intézményként definiálnak minket.
  • Elkötelezettség. Légy határozott a cél elérésében.
   Cselekedjen határozottan és szenvedélyesen, fordítva a szükséges időt és erőfeszítést a vonatkozó tevékenységek elvégzéséhez az egyéni és a kollektív előnyökre kitűzött célok és célok elérése érdekében.
 • Feltétel nélküli segítséget nyújt azoknak, akiknek szükségük van rá.
  Vigyázzon a közösség igényeire, a lehető legjobbakat elkötelezetten és önzetlen módon adva, csatlakozzon a közös célok elérésére irányuló erőfeszítésekhez, hozzon létre rugalmas és hatékony támogatási hálózatokat, amelyek pozitívan befolyásolják a társadalom fejlődését.
  • Nemek közötti egyenlőség Esélyegyenlőség a férfiak és a nők számára.
   Ösztönözni kell a férfiak és a nők esélyegyenlőségének védelmét sajátos körülményeiknek, szükségleteiknek és sajátosságaiknak megfelelően, amelyek garantálják a pluralizmus tiszteletben tartását, valamint az igazságszolgáltatáshoz és az egyenlőséghez való hozzáféréshez való jogot, ugyanazon vagyon használatát, ellenőrzését és előnyeit és a társadalom szolgáltatásai.

Minőségpolitika

A Instituto Tecnológico de Tijuana elkötelezi magát az összes folyamat végrehajtása mellett, az ügyfelek elégedettségének irányítása felé az oktatási folyamat minősége alapján, a követelmények teljesítése érdekében, a minőségirányítási rendszer hatékonyságának és folyamatos fejlesztésének köszönhetően. , az ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008 szabvány szerint.

Ez az oldal pénzügyi támogatást kapott az APN2016-4015 APPL20 diffúziós projektének, melynek címe: A PURPLE VÍZ FELHASZNÁLÁSA A GUADALUPE-Völgy szőlőskertek felfújására.

Helyszínek

Tijuana

Address
Calzada del Tecnológico,s/n
22414 Tijuana, Baja California, Mexikó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket