Table 'masterstudies.ms_Sitemap' doesn't exist#0 db::q(SELECT num,num_providers,idType FROM ms_Sitemap WHERE idSector='0' and idArea='0' and idCountry='0' and idRegion='0' and idType IN ('1','26','30') and idSite='0' and mode='all' GROUP BY idType ORDER BY num DESC) called at [/var/www/masterstudies/public_html/common.inc.php:3324] #1 has_products2(Array ([idType] => Array ([0] => 1,[1] => 26,[2] => 30),[idRegion] => 0), Array ([fields] => Array ([0] => idType),[group_by] => idType,[order_by] => num_desc)) called at [/var/www/masterstudies/public_html/classes/class.type.php:735] #2 Type::sGetMostImportantTypesOnSite(Array ([limit] => 1,[idType] => 51)) called at [/var/www/masterstudies/public_html/helpers/provider_helper.php:25] #3 getTitleForProvider(Provider Object ([ProvideridLanguage] => hu,[ProvideridLogo] => 9965,[ProvideridElement_logo] => 103406,[Providerhide_logo] => ,[Providerlogo_size] => Medium,[ProvideridLogo_emblem] => 8999,[ProvideridElement_emblem] => 138570,[ProvideridCoverPhoto] => 63988,[Providerlogo_emblem_size] => X-large,[Providerurl_path] => Tecnológico-de-Monterrey-ITESM,[ProvideridCountry] => ,[ProvideridRegion] => ,[Providertitle_short] => ,[Providermail_reports] => ,[Providerphone] => 01 800 623 7874,[Providerfax] => ,[Providerlast_changed_by] => ,[Providertext] => fachada

minket

A Tecnológico de Monterrey privát intézmény, non-profit, független és nem kapcsolódik a politikai és vallási pártokhoz. 1943-ban alapították Eugenio Garza Sada mexikói üzletember elképzelésének köszönhetően .

Munkáját támogatják a civil szervezetek alkotják prominens vezetők szerte az országban, amely elkötelezett a felsőoktatás minőségének és a fejlesztési Mexikóban.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus és 31 iroda és 21 nemzetközi összekötő hivatalok. Célja, hogy a vonat vezetők a vállalkozói szellem, az emberi ész és a magas szintű versenyképességet.

Az intézmény a tetején a legjobb magánegyetemek a világ szerint a QS World University Ranking; míg a EGADE Business School tartják a legjobb üzleti iskola Mexikóban és Latin-Amerikában.

Szerint Quacquerelli Symonds egyetemek rangsorolása, ez a legjobb magánegyetem Mexikóban és a vélemény a munkaadók, a mexikói „s számú egyetem, állt a ugyanazon a szinten University of Michigan, Boston Egyetem és a Duke Egyetemen.

a különbségdiferencia

Graduate programok és Executive Education ITESM kínálnak értékajánlatot, amely magában foglalja a különböző termékek és szolgáltatások hozzájárulnak a vállalkozók, nemzetközileg versenyképes, összpontosító üzleti eredmények és a magas szintű emberi értelemben vezetők.

A programokat jellemzi:

Erre és még Tecnologico de Monterrey a legjobb választás a Graduate és Executive Education Mexikóban.

oktatási modellmodeloA Tecnológico de Monterrey posztgraduális és végrehajtó oktatási programja egy alt = "aktuális, innovatív és avantgárd pedagógiai modellen alapul, amely olyan esetmodelleket, projektfejlesztést és / vagy tapasztalati tevékenységeket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik a termelékenység növelését az alkalmazás során a megszerzett azonnali ismereteket és a hálózatépítés lehetőségét.

Ezzel a Tecnologico de Monterrey hozzájárul szakemberek képzése, hogy megfeleljen a kihívásoknak a globalizáció által generált és állandó változás a tudomány és a technológia, míg új lehetőségeket nyit meg a vezetők, vállalkozók és üzletemberek.

,[Providercommenced_date] => ,[Providergrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Providercost_real] => 3700,[Providercost] => 4970,[Providernumber_payed] => 60,[Providerpreferred_currency] => 2,[Providermeta_keywords] => ,[Providerautogen_meta_keywords] => ,[Providersignature_image_id] => 0,[Providersignature_image_position] => below,[ProvideridPriceStructure] => 0,[ProviderhasXmlFeed] => 1,[ProviderhasRestApi] => 1,[ProviderhasProductLogos] => ,[Provideris_links_allowed] => 1,[Provideris_iframes_allowed] => ,[Providershow_lead_form] => 1,[Providerfunction_send_lead_mail] => ,[Providerfunction_send_lead_mail_to_student] => 1,[Providerfunction_banners] => ,[Providerfunction_contact_us] => ,[Providerfunction_show_gallery_card] => 1,[Providershow_toefl] => ,[Providerrel_canonical] => ,[ProvideridType] => 51,[ProvideridResponsibleUser] => 2311,[Providerms_responsible] => Andres Munoz,[ProvideridTemplate] => 44,[Provideravg_response_time] => 49.41,[Providerses_show_messages_from_date] => DT Object ([DTis_valid] => ),[Providertitle] => Tecnológico de Monterrey - ITESM,[Providerinternal_title] => Tecnológico de Monterrey - ITESM,[Providerdepartment] => ,[Providermail] => ,[Providerpassword] => ZCdEbVhf,[ProviderhasSES] => ,[ProviderhasSendSESnotification] => 0,[ProviderhasSESautorespond] => ,[Providerurl_logo] => ,[Providerurl_logo_large] => ,[Providerurl_logo_180] => ,[ProvideridPackage] => 8,[Providerpriority_language] => 5,[Providerrandom] => aD93Ioje,[Providerdefault_signature] => ,[Providerprovider_type] => School,[Providerms_comment] => ,[Providerlead_form_language] => ,[Providerproducts] => Array ([e0d81d245e6e6d5e8bccf4c0fe10a625] => Array ([0] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Biotechnológia Doktori (DBT),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 4,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Biotechnológia-Doktori-(DBT),[Productparttime] => No,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] =>
65499_20171203ZOv6Yz6MWIIXRPm0_fs8pr_large.png

A Biotechnológia PhD célja:


Különösen a program célja a kutatók képzése:

haszon

tanár

A doktori fokozattal rendelkező professzorok és a Tecnológico de Monterrey Mérnöki és Tudományi Iskolájának szakmai tapasztalata.

Akkreditáció

Ez a program rendelkezik akkreditációkkal és elismerésekkel a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

Oktatási modell

A hallgatóknak a szakmai és személyes oktatásban való aktív részvételét egyéni és együttműködő tanulással támogatják. Ez a modell lehetővé teszi a hallgató számára, hogy tudásukat a szakterületen és a tanításban szakértői tanárok irányításával építse.

Közvetlenül

A biotechnológia doktora a következőket célozza:

A jelentkezőnek rendelkeznie kell:

A biotechnológiai doktori fokozat doktora olyan tudós, aki innovatív biológiai tudást képes előállítani az élelmezési és gyógyszeripari ágazat legfontosabb élettani technológiáinak megteremtése érdekében, valamint megismerni az élettudományok alapvető jelenségeit. A nemzeti és nemzetközi kutatócsoportokban potenciálisan vezető szerepet töltenek be vagy együttműködnek olyan területeken, mint a nutraceuticals, biopharmaceuticals, bioinformatics, bioprocesses, rák, cardiovascular sciences, őssejt-biológia, biomedical devices, biophysics, immunology and metabolism mások.

A felfedezések eredményeit ki kell választani, hogy megjelenjenek: kongresszusok, cikkek, indexált folyóiratok vagy szabadalmak. Ez a tudásátadás, valamint az összes szakmai eredmény elérése a jogi, etikai és hivatalos normákat követi.

A program végzője képes lesz:

Kutatási területek

A tudás generálásának és alkalmazásának három sorát (LGAC) a tudományos program fejlődése és a kutatók nemzeti és nemzetközi szintű képzési igényei szerint határozták meg. Ez a három sor:

 1. Élelmiszer-biotechnológia és nutrigenomika,
 2. Bioprocess engineering3) Gyógyszerészeti és orvosi biotechnológia.


Jelenleg a program általános célkitűzése, hogy a Biotechnológia Doktori fokozat doktorait olyan tudósok képezzék ki, akik képesek innovatív tudást készíteni a biotechnológiai szektor szempontjából releváns élvonalbeli technológiák létrehozására, különös tekintettel az élelmiszerek, a gyógyszeripar, a bioprocesszus és a mérnöki területekre. az élettudományok. Mi felel meg az említett fejezetekben kifejtett kutatási munkának. Ezen túlmenően a tudományos programhoz kapcsolódó stratégiai megközelítésű kutatócsoportok (GIEE) elősegítik a fent említett három tudományágban a kutatási témák fejlesztését.

Akadémiai termelékenység

A hallgató által a program során kifejlesztett kutatási projekt eredményeit hazai és nemzetközi kongresszusokban mutatják be. Ugyanígy ez a tudás az indexelt tudományos folyóiratokban, szabadalmi bejelentésekben és egyéb tudományos termékekben megjelent tudományos cikkekben szerepel. A program hallgatói által a diploma megszerzése idején publikált cikkek átlagos száma meghaladja a 2.5 cikket egy diákonként. Az elmúlt 6 év során az alapszintű akadémikus tanárai által évente közzétett indexelt tudományos cikkek átlaga nagyobb, mint 3 professzoronkénti cikk.

,[Productdescription_short] => Olyan tudósok képzése, amelyek képesek innovatív ismeretek előállítására a biotechnológiai ágazat szempontjából releváns csúcstechnológiák létrehozására, különös tekintettel az élelmiszer-, gyógyszerészeti és élettudományi területekre.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 4,[Productduration_number_max] => 5,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-05-20 21:45:39,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-03 03:26:12.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 37300,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2448151,[idProduct] => 98891,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Biotechnológia Doktori (DBT),[title_lowercase] => Biotechnológia Doktori (DBT),[url_product] => Biotechnológia-Doktori-(DBT),[idTitle] => 3,[description_short] => Olyan tudósok képzése, amelyek képesek innovatív ismeretek előállítására a biotechnológiai ágazat szempontjából releváns csúcstechnológiák létrehozására, különös tekintettel az élelmiszer-, gyógyszerészeti és élettudományi területekre.,[description] =>
65499_20171203ZOv6Yz6MWIIXRPm0_fs8pr_large.png

A Biotechnológia PhD célja:


Különösen a program célja a kutatók képzése:

haszon

tanár

A doktori fokozattal rendelkező professzorok és a Tecnológico de Monterrey Mérnöki és Tudományi Iskolájának szakmai tapasztalata.

Akkreditáció

Ez a program rendelkezik akkreditációkkal és elismerésekkel a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

Oktatási modell

A hallgatóknak a szakmai és személyes oktatásban való aktív részvételét egyéni és együttműködő tanulással támogatják. Ez a modell lehetővé teszi a hallgató számára, hogy tudásukat a szakterületen és a tanításban szakértői tanárok irányításával építse.

Közvetlenül

A biotechnológia doktora a következőket célozza:

A jelentkezőnek rendelkeznie kell:

A biotechnológiai doktori fokozat doktora olyan tudós, aki innovatív biológiai tudást képes előállítani az élelmezési és gyógyszeripari ágazat legfontosabb élettani technológiáinak megteremtése érdekében, valamint megismerni az élettudományok alapvető jelenségeit. A nemzeti és nemzetközi kutatócsoportokban potenciálisan vezető szerepet töltenek be vagy együttműködnek olyan területeken, mint a nutraceuticals, biopharmaceuticals, bioinformatics, bioprocesses, rák, cardiovascular sciences, őssejt-biológia, biomedical devices, biophysics, immunology and metabolism mások.

A felfedezések eredményeit ki kell választani, hogy megjelenjenek: kongresszusok, cikkek, indexált folyóiratok vagy szabadalmak. Ez a tudásátadás, valamint az összes szakmai eredmény elérése a jogi, etikai és hivatalos normákat követi.

A program végzője képes lesz:

Kutatási területek

A tudás generálásának és alkalmazásának három sorát (LGAC) a tudományos program fejlődése és a kutatók nemzeti és nemzetközi szintű képzési igényei szerint határozták meg. Ez a három sor:

 1. Élelmiszer-biotechnológia és nutrigenomika,
 2. Bioprocess engineering3) Gyógyszerészeti és orvosi biotechnológia.


Jelenleg a program általános célkitűzése, hogy a Biotechnológia Doktori fokozat doktorait olyan tudósok képezzék ki, akik képesek innovatív tudást készíteni a biotechnológiai szektor szempontjából releváns élvonalbeli technológiák létrehozására, különös tekintettel az élelmiszerek, a gyógyszeripar, a bioprocesszus és a mérnöki területekre. az élettudományok. Mi felel meg az említett fejezetekben kifejtett kutatási munkának. Ezen túlmenően a tudományos programhoz kapcsolódó stratégiai megközelítésű kutatócsoportok (GIEE) elősegítik a fent említett három tudományágban a kutatási témák fejlesztését.

Akadémiai termelékenység

A hallgató által a program során kifejlesztett kutatási projekt eredményeit hazai és nemzetközi kongresszusokban mutatják be. Ugyanígy ez a tudás az indexelt tudományos folyóiratokban, szabadalmi bejelentésekben és egyéb tudományos termékekben megjelent tudományos cikkekben szerepel. A program hallgatói által a diploma megszerzése idején publikált cikkek átlagos száma meghaladja a 2.5 cikket egy diákonként. Az elmúlt 6 év során az alapszintű akadémikus tanárai által évente közzétett indexelt tudományos cikkek átlaga nagyobb, mint 3 professzoronkénti cikk.

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-05-20 21:45:39,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98891,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98891,[idProvider] => 12183,[idType] => 4,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => No,[duration_number] => 4,[duration_number_max] => 5,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 37300,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 2,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 61,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2018-02-14 11:55:28,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-03 03:26:12,[last_changed] => 2020-05-20 21:43:17,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2448151,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Biotechnológia Doktori (DBT),[title_lowercase] => Biotechnológia Doktori (DBT),[url_product] => Biotechnológia-Doktori-(DBT),[idTitle] => 3,[description_short] => Olyan tudósok képzése, amelyek képesek innovatív ismeretek előállítására a biotechnológiai ágazat szempontjából releváns csúcstechnológiák létrehozására, különös tekintettel az élelmiszer-, gyógyszerészeti és élettudományi területekre.,[description] =>
65499_20171203ZOv6Yz6MWIIXRPm0_fs8pr_large.png

A Biotechnológia PhD célja:


Különösen a program célja a kutatók képzése:

haszon

tanár

A doktori fokozattal rendelkező professzorok és a Tecnológico de Monterrey Mérnöki és Tudományi Iskolájának szakmai tapasztalata.

Akkreditáció

Ez a program rendelkezik akkreditációkkal és elismerésekkel a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

Oktatási modell

A hallgatóknak a szakmai és személyes oktatásban való aktív részvételét egyéni és együttműködő tanulással támogatják. Ez a modell lehetővé teszi a hallgató számára, hogy tudásukat a szakterületen és a tanításban szakértői tanárok irányításával építse.

Közvetlenül

A biotechnológia doktora a következőket célozza:

A jelentkezőnek rendelkeznie kell:

A biotechnológiai doktori fokozat doktora olyan tudós, aki innovatív biológiai tudást képes előállítani az élelmezési és gyógyszeripari ágazat legfontosabb élettani technológiáinak megteremtése érdekében, valamint megismerni az élettudományok alapvető jelenségeit. A nemzeti és nemzetközi kutatócsoportokban potenciálisan vezető szerepet töltenek be vagy együttműködnek olyan területeken, mint a nutraceuticals, biopharmaceuticals, bioinformatics, bioprocesses, rák, cardiovascular sciences, őssejt-biológia, biomedical devices, biophysics, immunology and metabolism mások.

A felfedezések eredményeit ki kell választani, hogy megjelenjenek: kongresszusok, cikkek, indexált folyóiratok vagy szabadalmak. Ez a tudásátadás, valamint az összes szakmai eredmény elérése a jogi, etikai és hivatalos normákat követi.

A program végzője képes lesz:

Kutatási területek

A tudás generálásának és alkalmazásának három sorát (LGAC) a tudományos program fejlődése és a kutatók nemzeti és nemzetközi szintű képzési igényei szerint határozták meg. Ez a három sor:

 1. Élelmiszer-biotechnológia és nutrigenomika,
 2. Bioprocess engineering3) Gyógyszerészeti és orvosi biotechnológia.


Jelenleg a program általános célkitűzése, hogy a Biotechnológia Doktori fokozat doktorait olyan tudósok képezzék ki, akik képesek innovatív tudást készíteni a biotechnológiai szektor szempontjából releváns élvonalbeli technológiák létrehozására, különös tekintettel az élelmiszerek, a gyógyszeripar, a bioprocesszus és a mérnöki területekre. az élettudományok. Mi felel meg az említett fejezetekben kifejtett kutatási munkának. Ezen túlmenően a tudományos programhoz kapcsolódó stratégiai megközelítésű kutatócsoportok (GIEE) elősegítik a fent említett három tudományágban a kutatási témák fejlesztését.

Akadémiai termelékenység

A hallgató által a program során kifejlesztett kutatási projekt eredményeit hazai és nemzetközi kongresszusokban mutatják be. Ugyanígy ez a tudás az indexelt tudományos folyóiratokban, szabadalmi bejelentésekben és egyéb tudományos termékekben megjelent tudományos cikkekben szerepel. A program hallgatói által a diploma megszerzése idején publikált cikkek átlagos száma meghaladja a 2.5 cikket egy diákonként. Az elmúlt 6 év során az alapszintű akadémikus tanárai által évente közzétett indexelt tudományos cikkek átlaga nagyobb, mint 3 professzoronkénti cikk.

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-05-20 21:45:39,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[1] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => MBA informatikai (online) (MTI-v),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 2,[ProductidType] => 127,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => ,[Productis_online] => 1,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => ,[Producturl_path] => MBA-Informatikai-(online)-(MTI-v),[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => azt

leírás

A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.

Átalakítani az információt tudássá és a tudás értékké igényel szakemberek, akik stratégiailag kezelni és az innovatív információs technológiákat, hogy megfeleljen a kihívásoknak a termelékenység, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a vállalatok és szervezetek.

Ezért kell készítenie ezeket a szakembereket, akik a felelőssége, hogy ismerje, és stratégiai döntéseket források és projektek esetében, ahol az információs technológia, mint eszköz a globális versenyképesség bevonásával.

Továbbá ez szükséges, hogy ezek a szakemberek képesek generálni új utakat, hogy elsajátítsa és alkalmazza a tudás az információs technológiák révén, hogy maguk irányítsák, hogy átalakítsa a hagyományos eljárások és stratégiák.

Ez az átalakulás az, hogy hozza a szervezetek egy új szintre a stratégiai menedzsment-technológia igazítás átfogóan fokozza a fenntartható vállalatok.

Elérése és fenntartása nagy teljesítményű vállalatok hosszú távon, az is fontos, hogy a vezetők igyekeznek állandó harmóniában stratégiai alkalmazása az információs technológia és a szervezeti kultúra támogatására és hagy jóvá a kezdeményezést, és a javasolt módosításokat . Csak így lehet, hogy egy igazi rendszerszerű megközelítést figyelembe kell venni minden szögek összetett problémák megoldására alkalmazásával járó információs technológiák széles körben.

A menedzser információs technológiákat kellene most egy teljesen azonosították interdiszciplináris elem személy; Nem szabad kibújik a technológiai kihívásokat, hanem nem szabad kikerülni elsősorban szervezeti kihívások, emberi és pénzügyi erőforrásokat.

Ugyanígy a problémák nem rejlő egyetlen tudományág, oldatok nem lehet polarizált, de szükséges a szakértelem a szakemberek, akik támaszkodva CT, van látás és a tudás, amely lehetővé teszi az átfogó megoldást.

obj

Természetesen cél

Az MBA Information Technology célok: Forma szakemberek képesek fokozni, a stratégiai szemlélet, a szervezet, a termelés értéke információs technológiák használata és kommunikációs (IKT).

azt ditigido

Címzett

A Master of Information Technology Management célja,: Emberek pályára a három különböző területen:

előny

Előny

tanár

A tananyagot fejlesztett ki a szakértő tanárok a területen szerzett ismeretek Tecnologico de Monterrey és más nemzetközi egyetemekkel, amellyel ilyen megállapodásokat.

A tanárok doktori fokozat és / vagy olyan tanácsadók, készült egy tökéletes egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat minden kurzus.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

javító negyedévben

első negyed

második negyed

harmadik negyed

negyedik negyedévben

ötödik negyed

diplomások

diplomások

A végzős az MBA Information Technology ITESM lesz:

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:17:06,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-05-28 22:23:34.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 22455,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => 1,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2525430,[idProduct] => 100990,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => MBA informatikai (online) (MTI-v),[title_lowercase] => MBA informatikai (online) (MTI-v),[url_product] => MBA-Informatikai-(online)-(MTI-v),[idTitle] => 3,[description_short] => A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.,[description] => azt

leírás

A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.

Átalakítani az információt tudássá és a tudás értékké igényel szakemberek, akik stratégiailag kezelni és az innovatív információs technológiákat, hogy megfeleljen a kihívásoknak a termelékenység, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a vállalatok és szervezetek.

Ezért kell készítenie ezeket a szakembereket, akik a felelőssége, hogy ismerje, és stratégiai döntéseket források és projektek esetében, ahol az információs technológia, mint eszköz a globális versenyképesség bevonásával.

Továbbá ez szükséges, hogy ezek a szakemberek képesek generálni új utakat, hogy elsajátítsa és alkalmazza a tudás az információs technológiák révén, hogy maguk irányítsák, hogy átalakítsa a hagyományos eljárások és stratégiák.

Ez az átalakulás az, hogy hozza a szervezetek egy új szintre a stratégiai menedzsment-technológia igazítás átfogóan fokozza a fenntartható vállalatok.

Elérése és fenntartása nagy teljesítményű vállalatok hosszú távon, az is fontos, hogy a vezetők igyekeznek állandó harmóniában stratégiai alkalmazása az információs technológia és a szervezeti kultúra támogatására és hagy jóvá a kezdeményezést, és a javasolt módosításokat . Csak így lehet, hogy egy igazi rendszerszerű megközelítést figyelembe kell venni minden szögek összetett problémák megoldására alkalmazásával járó információs technológiák széles körben.

A menedzser információs technológiákat kellene most egy teljesen azonosították interdiszciplináris elem személy; Nem szabad kibújik a technológiai kihívásokat, hanem nem szabad kikerülni elsősorban szervezeti kihívások, emberi és pénzügyi erőforrásokat.

Ugyanígy a problémák nem rejlő egyetlen tudományág, oldatok nem lehet polarizált, de szükséges a szakértelem a szakemberek, akik támaszkodva CT, van látás és a tudás, amely lehetővé teszi az átfogó megoldást.

obj

Természetesen cél

Az MBA Information Technology célok: Forma szakemberek képesek fokozni, a stratégiai szemlélet, a szervezet, a termelés értéke információs technológiák használata és kommunikációs (IKT).

azt ditigido

Címzett

A Master of Information Technology Management célja,: Emberek pályára a három különböző területen:

előny

Előny

tanár

A tananyagot fejlesztett ki a szakértő tanárok a területen szerzett ismeretek Tecnologico de Monterrey és más nemzetközi egyetemekkel, amellyel ilyen megállapodásokat.

A tanárok doktori fokozat és / vagy olyan tanácsadók, készült egy tökéletes egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat minden kurzus.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

javító negyedévben

első negyed

második negyed

harmadik negyed

negyedik negyedévben

ötödik negyed

diplomások

diplomások

A végzős az MBA Information Technology ITESM lesz:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:06,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 100990,[*myrow] => Array ([idProduct] => 100990,[idProvider] => 12183,[idType] => 127,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => ,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 2,[campus] => 0,[online] => 1,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => Yes,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 22455,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 1,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 1,[priority_backup] => 0,[rand] => 89,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-19 09:19:52,[sector_cleanup_score] => 2.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-05-28 22:23:34,[last_changed] => 2020-05-21 05:48:56,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2525430,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => MBA informatikai (online) (MTI-v),[title_lowercase] => MBA informatikai (online) (MTI-v),[url_product] => MBA-Informatikai-(online)-(MTI-v),[idTitle] => 3,[description_short] => A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.,[description] => azt

leírás

A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.

Átalakítani az információt tudássá és a tudás értékké igényel szakemberek, akik stratégiailag kezelni és az innovatív információs technológiákat, hogy megfeleljen a kihívásoknak a termelékenység, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a vállalatok és szervezetek.

Ezért kell készítenie ezeket a szakembereket, akik a felelőssége, hogy ismerje, és stratégiai döntéseket források és projektek esetében, ahol az információs technológia, mint eszköz a globális versenyképesség bevonásával.

Továbbá ez szükséges, hogy ezek a szakemberek képesek generálni új utakat, hogy elsajátítsa és alkalmazza a tudás az információs technológiák révén, hogy maguk irányítsák, hogy átalakítsa a hagyományos eljárások és stratégiák.

Ez az átalakulás az, hogy hozza a szervezetek egy új szintre a stratégiai menedzsment-technológia igazítás átfogóan fokozza a fenntartható vállalatok.

Elérése és fenntartása nagy teljesítményű vállalatok hosszú távon, az is fontos, hogy a vezetők igyekeznek állandó harmóniában stratégiai alkalmazása az információs technológia és a szervezeti kultúra támogatására és hagy jóvá a kezdeményezést, és a javasolt módosításokat . Csak így lehet, hogy egy igazi rendszerszerű megközelítést figyelembe kell venni minden szögek összetett problémák megoldására alkalmazásával járó információs technológiák széles körben.

A menedzser információs technológiákat kellene most egy teljesen azonosították interdiszciplináris elem személy; Nem szabad kibújik a technológiai kihívásokat, hanem nem szabad kikerülni elsősorban szervezeti kihívások, emberi és pénzügyi erőforrásokat.

Ugyanígy a problémák nem rejlő egyetlen tudományág, oldatok nem lehet polarizált, de szükséges a szakértelem a szakemberek, akik támaszkodva CT, van látás és a tudás, amely lehetővé teszi az átfogó megoldást.

obj

Természetesen cél

Az MBA Information Technology célok: Forma szakemberek képesek fokozni, a stratégiai szemlélet, a szervezet, a termelés értéke információs technológiák használata és kommunikációs (IKT).

azt ditigido

Címzett

A Master of Information Technology Management célja,: Emberek pályára a három különböző területen:

előny

Előny

tanár

A tananyagot fejlesztett ki a szakértő tanárok a területen szerzett ismeretek Tecnologico de Monterrey és más nemzetközi egyetemekkel, amellyel ilyen megállapodásokat.

A tanárok doktori fokozat és / vagy olyan tanácsadók, készült egy tökéletes egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat minden kurzus.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

javító negyedévben

első negyed

második negyed

harmadik negyed

negyedik negyedévben

ötödik negyed

diplomások

diplomások

A végzős az MBA Information Technology ITESM lesz:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:06,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[2] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Master of Business Administration (online) (MGN-v),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 2,[ProductidType] => 127,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => ,[Productis_online] => 1,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => ,[Producturl_path] => Master-Of-Business-Administration-(online)-(MGN-v),[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => üzleti adm

leírás

Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.

obj

Természetesen cél

A Master of Business Administration célja, hogy szakemberek képzése:

azt ditigido

Címzett

A Master of Business Administration célja:

Törekvő, hogy csatlakozzon a programot a Master of Business Administration fokozat kell egy Professional (diploma vagy mérnöki) és átlagosan kevesebb, mint 80 saját szakmai tanulmányok (a 1-100).

A jelölt a Master of Business Administration kell:

 1. Rendelkeznek verbális és a matematikai érvelés képességére vonatkozó következtetni, elemezni és szintetizálni, kiegészítve feltárása megszervezéséhez, beszerzése és érthető információkat.
 2. Ismernie kell a használatát az információs technológia és a kommunikáció, oly módon, hogy képes legyen használni ezeket az eszközöket és elküldeni az adatokat, és azokat az adatokat és jelentéseket.
 3. Érti az angol nyelvet, amely lehetővé teszi a megfelelő megértését könyvtári anyagok.
 4. Ami érték, illetve kívánatos attitűdök felperesek ugyanis középpontjában a vezetés, a társadalmi felelősségvállalás, a munkaképesség multikulturális környezetben és etikai értelemben.

A pályázóknak be kell nyújtaniuk a Felvételi Test Graduate Studies (PEAP), és kapjon legalább 500 pontot a felvételi vizsga. A PEAP célja egy háromdimenziós szerkezet az alábbi komponenseket tartalmazza: egy első szempontja szerint a tudományos alkalmassági; Egy második szempont a kognitív készség és a harmadik rész a tudományos ismeretek, amelyek osztják az alábbi öt területen: verbális gondolkodás, matematikai gondolkodás, kognitív képesség, angol és egy kiegészítő része készítmény pályázóknak be kell írni.

előny

Előny

nemzetközivé

A diákok a lehetőséget, hogy befolyásolja a diákok és professzorok a rangos egyetemek, egy virtuális csere, tanul egy tárgyat az interneten, a platform és iránymutatásai szerint ezen egyetemeken.

Együttműködés megállapodások:

tanúsítványok

International Graduate Certificate in Global Business teljesítmény maximalizálásához. Együttműködve Boston University (USA), Audencia Nantes (Franciaország) és online programok ITESM.

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat. Ezen felül a diákok a lehetőséget, hogy tanfolyamok tanárokkal egyik legjobb üzleti iskolák Latin-Amerikában: a EGADE Business School és az osztály igazgatási és pénzügyi ITESM; valamint a tanácsadók és a változás ügynökök a pénzügyi területen.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy Internet kapcsolat. Mexikóban egy úttörő távoktatás 1989 óta vezeti a „rangsorolása Online képzési intézmények spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Global Intelligence Hamilton.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések bemutatásán keresztül oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a diák portálon vagy a mobil alkalmazás. Ez lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

első negyed

második negyed

harmadik negyed

negyedik negyedévben

ötödik negyed

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Business Administration Tecnologico de Monterrey lesz:

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 4,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 5,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:17:07,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-05-28 22:38:02.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 22455,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2525466,[idProduct] => 100991,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Business Administration (online) (MGN-v),[title_lowercase] => Master of Business Administration (online) (MGN-v),[url_product] => Master-Of-Business-Administration-(online)-(MGN-v),[idTitle] => 3,[description_short] => Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.,[description] => üzleti adm

leírás

Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.

obj

Természetesen cél

A Master of Business Administration célja, hogy szakemberek képzése:

azt ditigido

Címzett

A Master of Business Administration célja:

Törekvő, hogy csatlakozzon a programot a Master of Business Administration fokozat kell egy Professional (diploma vagy mérnöki) és átlagosan kevesebb, mint 80 saját szakmai tanulmányok (a 1-100).

A jelölt a Master of Business Administration kell:

 1. Rendelkeznek verbális és a matematikai érvelés képességére vonatkozó következtetni, elemezni és szintetizálni, kiegészítve feltárása megszervezéséhez, beszerzése és érthető információkat.
 2. Ismernie kell a használatát az információs technológia és a kommunikáció, oly módon, hogy képes legyen használni ezeket az eszközöket és elküldeni az adatokat, és azokat az adatokat és jelentéseket.
 3. Érti az angol nyelvet, amely lehetővé teszi a megfelelő megértését könyvtári anyagok.
 4. Ami érték, illetve kívánatos attitűdök felperesek ugyanis középpontjában a vezetés, a társadalmi felelősségvállalás, a munkaképesség multikulturális környezetben és etikai értelemben.

A pályázóknak be kell nyújtaniuk a Felvételi Test Graduate Studies (PEAP), és kapjon legalább 500 pontot a felvételi vizsga. A PEAP célja egy háromdimenziós szerkezet az alábbi komponenseket tartalmazza: egy első szempontja szerint a tudományos alkalmassági; Egy második szempont a kognitív készség és a harmadik rész a tudományos ismeretek, amelyek osztják az alábbi öt területen: verbális gondolkodás, matematikai gondolkodás, kognitív képesség, angol és egy kiegészítő része készítmény pályázóknak be kell írni.

előny

Előny

nemzetközivé

A diákok a lehetőséget, hogy befolyásolja a diákok és professzorok a rangos egyetemek, egy virtuális csere, tanul egy tárgyat az interneten, a platform és iránymutatásai szerint ezen egyetemeken.

Együttműködés megállapodások:

tanúsítványok

International Graduate Certificate in Global Business teljesítmény maximalizálásához. Együttműködve Boston University (USA), Audencia Nantes (Franciaország) és online programok ITESM.

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat. Ezen felül a diákok a lehetőséget, hogy tanfolyamok tanárokkal egyik legjobb üzleti iskolák Latin-Amerikában: a EGADE Business School és az osztály igazgatási és pénzügyi ITESM; valamint a tanácsadók és a változás ügynökök a pénzügyi területen.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy Internet kapcsolat. Mexikóban egy úttörő távoktatás 1989 óta vezeti a „rangsorolása Online képzési intézmények spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Global Intelligence Hamilton.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések bemutatásán keresztül oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a diák portálon vagy a mobil alkalmazás. Ez lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

első negyed

második negyed

harmadik negyed

negyedik negyedévben

ötödik negyed

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Business Administration Tecnologico de Monterrey lesz:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:07,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 100991,[*myrow] => Array ([idProduct] => 100991,[idProvider] => 12183,[idType] => 127,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 4,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => ,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 2,[campus] => 0,[online] => 1,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => Yes,[duration_number] => 5,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 22455,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 8,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 22,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-19 09:19:47,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-05-28 22:38:02,[last_changed] => 2020-05-21 05:49:17,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2525466,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Business Administration (online) (MGN-v),[title_lowercase] => Master of Business Administration (online) (MGN-v),[url_product] => Master-Of-Business-Administration-(online)-(MGN-v),[idTitle] => 3,[description_short] => Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.,[description] => üzleti adm

leírás

Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.

obj

Természetesen cél

A Master of Business Administration célja, hogy szakemberek képzése:

azt ditigido

Címzett

A Master of Business Administration célja:

Törekvő, hogy csatlakozzon a programot a Master of Business Administration fokozat kell egy Professional (diploma vagy mérnöki) és átlagosan kevesebb, mint 80 saját szakmai tanulmányok (a 1-100).

A jelölt a Master of Business Administration kell:

 1. Rendelkeznek verbális és a matematikai érvelés képességére vonatkozó következtetni, elemezni és szintetizálni, kiegészítve feltárása megszervezéséhez, beszerzése és érthető információkat.
 2. Ismernie kell a használatát az információs technológia és a kommunikáció, oly módon, hogy képes legyen használni ezeket az eszközöket és elküldeni az adatokat, és azokat az adatokat és jelentéseket.
 3. Érti az angol nyelvet, amely lehetővé teszi a megfelelő megértését könyvtári anyagok.
 4. Ami érték, illetve kívánatos attitűdök felperesek ugyanis középpontjában a vezetés, a társadalmi felelősségvállalás, a munkaképesség multikulturális környezetben és etikai értelemben.

A pályázóknak be kell nyújtaniuk a Felvételi Test Graduate Studies (PEAP), és kapjon legalább 500 pontot a felvételi vizsga. A PEAP célja egy háromdimenziós szerkezet az alábbi komponenseket tartalmazza: egy első szempontja szerint a tudományos alkalmassági; Egy második szempont a kognitív készség és a harmadik rész a tudományos ismeretek, amelyek osztják az alábbi öt területen: verbális gondolkodás, matematikai gondolkodás, kognitív képesség, angol és egy kiegészítő része készítmény pályázóknak be kell írni.

előny

Előny

nemzetközivé

A diákok a lehetőséget, hogy befolyásolja a diákok és professzorok a rangos egyetemek, egy virtuális csere, tanul egy tárgyat az interneten, a platform és iránymutatásai szerint ezen egyetemeken.

Együttműködés megállapodások:

tanúsítványok

International Graduate Certificate in Global Business teljesítmény maximalizálásához. Együttműködve Boston University (USA), Audencia Nantes (Franciaország) és online programok ITESM.

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat. Ezen felül a diákok a lehetőséget, hogy tanfolyamok tanárokkal egyik legjobb üzleti iskolák Latin-Amerikában: a EGADE Business School és az osztály igazgatási és pénzügyi ITESM; valamint a tanácsadók és a változás ügynökök a pénzügyi területen.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy Internet kapcsolat. Mexikóban egy úttörő távoktatás 1989 óta vezeti a „rangsorolása Online képzési intézmények spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Global Intelligence Hamilton.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések bemutatásán keresztül oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a diák portálon vagy a mobil alkalmazás. Ez lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

első negyed

második negyed

harmadik negyed

negyedik negyedévben

ötödik negyed

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Business Administration Tecnologico de Monterrey lesz:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:07,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[3] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Mester diplomát számítástechnika (MCC-i),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 1,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Mester-Diplomát-Számítástechnika-(MCC-i),[Productparttime] => No,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => számítástechnika

leírás

Technológiai trendek a modern világban pont, hogy szükség van a számítógépes rendszerek rugalmasabb, képes alkalmazkodni a váratlan és bizonytalan körülmények között, és interakciós képességek. A gépi tanulás, elemzés és az adatok a tudomány, valamint a különféle technikákkal természet ihlette generáló technológia biztosítja a számítógépes rendszerek a fent említett képességek, amelyek a társadalmat, gazdaság és környezet ebben a században. Ez végzős Computer Science felkészíti a diákokat, hogy vezetők ebben az új technológiai hullám.

ösztöndíjak

A Master of Computer Science Célja, hogy a szakemberek a területen a számítógépes tudomány, a technika és az egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.

A doktori program az országos lefedettség jelenleg csak Monterrey és Mexico State egyetemen.

Lines, a termelési és ismeretek alkalmazását

A vonalak előállítása és alkalmazása a tudás (LGAC) dolgozó kutatócsoportok a program az alábbiakban ismertetjük:

 1. Bioinspirált (bioinspirált algoritmusok) rendszerek. Ez a vonal a kutatás fejlesztésére összpontosít, bővítése és módosítása algoritmusok és módszerek összetett problémák megoldására rendszerezése megoldások informális heurisztikus és matematikai modellek.
 2. A gépi tanulási modellek (gépi tanulás). Ez a vonal összpontosít kutatása számítógépes tanulási modelleket annak érdekében, hogy előre vagy azonosítására viselkedés egy sor bemeneti adatok vagy példát, amely elvezet a jobb döntéshozatalt.
 3. Data Science and Applied Mathematics (Data & Computational Science). A kutatás adatai tudomány és az alkalmazott matematika tanulmányok kapcsolatos szempontokat adatfeldolgozás és statisztikai elemzés, valamint a tudás a domain diskurzus, abból a célból, kitermelése tudás adatokat, általában nagy mennyiség (big data) és hogy lehet, hogy nem lehet strukturált. Ez a vonal egészíti ki az első két strukturálása a megoldást fő probléma a modern élet, mint az élelmiszer-ellátás, a víz, az energia, az egészség, a biztonság, stb

pénzügyi támogatás

Tecnologico de Monterrey kínál teljes tandíjat ösztöndíjat. Ahhoz, hogy jogosultak az ösztöndíj kell lennie nappali tagozatos tanuló, és megfelelnek a felvételi követelményeknek a program.

* Kérdezz karbantartási támogatási lehetőségeket.

obj

Természetesen cél

Készítsünk diákok, hogy folytassa a PhD Computer Science, amely integrált MCC vagy PhD egyenértékű más intézményben. Egyértelmű tudományos útmutatást e diplomáját lehetővé teszi a hallgatók, hogy végezzen tudományos kutatás elveit követve replikálódóképességet hiányában trendek a kísérleteket, és általános alkalmazásának tudományos szigor; Ezen túlmenően, a végzős képesnek kell lennie arra, hogy kifejtsék eredmények a szigorú, magazinok saját fegyelem, mint a népszerű szempontjából céljából népszerűsítő tudomány tudományos kommunikáció. Az is várható, hogy csatlakozzon a cég, mint a diplomások, a hallgatók a programban rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal az etikus magatartás, a polgári és a környezeti tudatosság, a vezetés és a csapatmunka, hogy intézményünk elősegíti a diákok.

azt ditigido

Címzett

A Master program Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

Végén a program a diákok képesek lesznek:

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => A Master of Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:16:55,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-03 02:49:43.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 41,[Productprice_value] => 38100,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2448115,[idProduct] => 98890,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester diplomát számítástechnika (MCC-i),[title_lowercase] => Mester diplomát számítástechnika (MCC-i),[url_product] => Mester-Diplomát-Számítástechnika-(MCC-i),[idTitle] => 3,[description_short] => A Master of Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.,[description] => számítástechnika

leírás

Technológiai trendek a modern világban pont, hogy szükség van a számítógépes rendszerek rugalmasabb, képes alkalmazkodni a váratlan és bizonytalan körülmények között, és interakciós képességek. A gépi tanulás, elemzés és az adatok a tudomány, valamint a különféle technikákkal természet ihlette generáló technológia biztosítja a számítógépes rendszerek a fent említett képességek, amelyek a társadalmat, gazdaság és környezet ebben a században. Ez végzős Computer Science felkészíti a diákokat, hogy vezetők ebben az új technológiai hullám.

ösztöndíjak

A Master of Computer Science Célja, hogy a szakemberek a területen a számítógépes tudomány, a technika és az egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.

A doktori program az országos lefedettség jelenleg csak Monterrey és Mexico State egyetemen.

Lines, a termelési és ismeretek alkalmazását

A vonalak előállítása és alkalmazása a tudás (LGAC) dolgozó kutatócsoportok a program az alábbiakban ismertetjük:

 1. Bioinspirált (bioinspirált algoritmusok) rendszerek. Ez a vonal a kutatás fejlesztésére összpontosít, bővítése és módosítása algoritmusok és módszerek összetett problémák megoldására rendszerezése megoldások informális heurisztikus és matematikai modellek.
 2. A gépi tanulási modellek (gépi tanulás). Ez a vonal összpontosít kutatása számítógépes tanulási modelleket annak érdekében, hogy előre vagy azonosítására viselkedés egy sor bemeneti adatok vagy példát, amely elvezet a jobb döntéshozatalt.
 3. Data Science and Applied Mathematics (Data & Computational Science). A kutatás adatai tudomány és az alkalmazott matematika tanulmányok kapcsolatos szempontokat adatfeldolgozás és statisztikai elemzés, valamint a tudás a domain diskurzus, abból a célból, kitermelése tudás adatokat, általában nagy mennyiség (big data) és hogy lehet, hogy nem lehet strukturált. Ez a vonal egészíti ki az első két strukturálása a megoldást fő probléma a modern élet, mint az élelmiszer-ellátás, a víz, az energia, az egészség, a biztonság, stb

pénzügyi támogatás

Tecnologico de Monterrey kínál teljes tandíjat ösztöndíjat. Ahhoz, hogy jogosultak az ösztöndíj kell lennie nappali tagozatos tanuló, és megfelelnek a felvételi követelményeknek a program.

* Kérdezz karbantartási támogatási lehetőségeket.

obj

Természetesen cél

Készítsünk diákok, hogy folytassa a PhD Computer Science, amely integrált MCC vagy PhD egyenértékű más intézményben. Egyértelmű tudományos útmutatást e diplomáját lehetővé teszi a hallgatók, hogy végezzen tudományos kutatás elveit követve replikálódóképességet hiányában trendek a kísérleteket, és általános alkalmazásának tudományos szigor; Ezen túlmenően, a végzős képesnek kell lennie arra, hogy kifejtsék eredmények a szigorú, magazinok saját fegyelem, mint a népszerű szempontjából céljából népszerűsítő tudomány tudományos kommunikáció. Az is várható, hogy csatlakozzon a cég, mint a diplomások, a hallgatók a programban rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal az etikus magatartás, a polgári és a környezeti tudatosság, a vezetés és a csapatmunka, hogy intézményünk elősegíti a diákok.

azt ditigido

Címzett

A Master program Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

Végén a program a diákok képesek lesznek:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:55,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98890,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98890,[idProvider] => 12183,[idType] => 1,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => No,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 38100,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 2,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 48,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-29 00:53:22,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-03 02:49:43,[last_changed] => 2020-05-21 05:18:52,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2448115,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester diplomát számítástechnika (MCC-i),[title_lowercase] => Mester diplomát számítástechnika (MCC-i),[url_product] => Mester-Diplomát-Számítástechnika-(MCC-i),[idTitle] => 3,[description_short] => A Master of Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.,[description] => számítástechnika

leírás

Technológiai trendek a modern világban pont, hogy szükség van a számítógépes rendszerek rugalmasabb, képes alkalmazkodni a váratlan és bizonytalan körülmények között, és interakciós képességek. A gépi tanulás, elemzés és az adatok a tudomány, valamint a különféle technikákkal természet ihlette generáló technológia biztosítja a számítógépes rendszerek a fent említett képességek, amelyek a társadalmat, gazdaság és környezet ebben a században. Ez végzős Computer Science felkészíti a diákokat, hogy vezetők ebben az új technológiai hullám.

ösztöndíjak

A Master of Computer Science Célja, hogy a szakemberek a területen a számítógépes tudomány, a technika és az egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.

A doktori program az országos lefedettség jelenleg csak Monterrey és Mexico State egyetemen.

Lines, a termelési és ismeretek alkalmazását

A vonalak előállítása és alkalmazása a tudás (LGAC) dolgozó kutatócsoportok a program az alábbiakban ismertetjük:

 1. Bioinspirált (bioinspirált algoritmusok) rendszerek. Ez a vonal a kutatás fejlesztésére összpontosít, bővítése és módosítása algoritmusok és módszerek összetett problémák megoldására rendszerezése megoldások informális heurisztikus és matematikai modellek.
 2. A gépi tanulási modellek (gépi tanulás). Ez a vonal összpontosít kutatása számítógépes tanulási modelleket annak érdekében, hogy előre vagy azonosítására viselkedés egy sor bemeneti adatok vagy példát, amely elvezet a jobb döntéshozatalt.
 3. Data Science and Applied Mathematics (Data & Computational Science). A kutatás adatai tudomány és az alkalmazott matematika tanulmányok kapcsolatos szempontokat adatfeldolgozás és statisztikai elemzés, valamint a tudás a domain diskurzus, abból a célból, kitermelése tudás adatokat, általában nagy mennyiség (big data) és hogy lehet, hogy nem lehet strukturált. Ez a vonal egészíti ki az első két strukturálása a megoldást fő probléma a modern élet, mint az élelmiszer-ellátás, a víz, az energia, az egészség, a biztonság, stb

pénzügyi támogatás

Tecnologico de Monterrey kínál teljes tandíjat ösztöndíjat. Ahhoz, hogy jogosultak az ösztöndíj kell lennie nappali tagozatos tanuló, és megfelelnek a felvételi követelményeknek a program.

* Kérdezz karbantartási támogatási lehetőségeket.

obj

Természetesen cél

Készítsünk diákok, hogy folytassa a PhD Computer Science, amely integrált MCC vagy PhD egyenértékű más intézményben. Egyértelmű tudományos útmutatást e diplomáját lehetővé teszi a hallgatók, hogy végezzen tudományos kutatás elveit követve replikálódóképességet hiányában trendek a kísérleteket, és általános alkalmazásának tudományos szigor; Ezen túlmenően, a végzős képesnek kell lennie arra, hogy kifejtsék eredmények a szigorú, magazinok saját fegyelem, mint a népszerű szempontjából céljából népszerűsítő tudomány tudományos kommunikáció. Az is várható, hogy csatlakozzon a cég, mint a diplomások, a hallgatók a programban rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal az etikus magatartás, a polgári és a környezeti tudatosság, a vezetés és a csapatmunka, hogy intézményünk elősegíti a diákok.

azt ditigido

Címzett

A Master program Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

Végén a program a diákok képesek lesznek:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:55,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[4] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Master of Science in Manufacturing Systems (MSM),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 26,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Master-Of-Science-In-Manufacturing-Systems-(MSM),[Productparttime] => No,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => gyártás

leírás

Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. Folyamatosan, a vállalatok ebben az ágazatban szükség van technológiai képességek, amelyek támogatják a stratégiát, hogy fokozza a termék kínálatát, a konszolidáció és a versenyképesség elhanyagolása nélkül társadalmi felelősség a környezet iránt.

obj

Természetesen cél

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

azt ditigido

Címzett

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

Mert az interdiszciplináris, a fejlesztés és a technológiai fejlődés a gyártási rendszerek van szükség, mert a kölcsönhatás több területen a tudás.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

javító félévben

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Science in Manufacturing Systems ITESM képes lesz:

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. ,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:16:48,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-02 05:26:23.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 38100,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2446379,[idProduct] => 98843,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Science in Manufacturing Systems (MSM),[title_lowercase] => Master of Science in Manufacturing Systems (MSM),[url_product] => Master-Of-Science-In-Manufacturing-Systems-(MSM),[idTitle] => 3,[description_short] => Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. ,[description] => gyártás

leírás

Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. Folyamatosan, a vállalatok ebben az ágazatban szükség van technológiai képességek, amelyek támogatják a stratégiát, hogy fokozza a termék kínálatát, a konszolidáció és a versenyképesség elhanyagolása nélkül társadalmi felelősség a környezet iránt.

obj

Természetesen cél

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

azt ditigido

Címzett

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

Mert az interdiszciplináris, a fejlesztés és a technológiai fejlődés a gyártási rendszerek van szükség, mert a kölcsönhatás több területen a tudás.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

javító félévben

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Science in Manufacturing Systems ITESM képes lesz:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:48,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98843,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98843,[idProvider] => 12183,[idType] => 26,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => No,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 38100,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 0,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 31,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-27 19:46:15,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-02 05:26:23,[last_changed] => 2020-05-21 05:25:48,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2446379,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Science in Manufacturing Systems (MSM),[title_lowercase] => Master of Science in Manufacturing Systems (MSM),[url_product] => Master-Of-Science-In-Manufacturing-Systems-(MSM),[idTitle] => 3,[description_short] => Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. ,[description] => gyártás

leírás

Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. Folyamatosan, a vállalatok ebben az ágazatban szükség van technológiai képességek, amelyek támogatják a stratégiát, hogy fokozza a termék kínálatát, a konszolidáció és a versenyképesség elhanyagolása nélkül társadalmi felelősség a környezet iránt.

obj

Természetesen cél

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

azt ditigido

Címzett

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

Mert az interdiszciplináris, a fejlesztés és a technológiai fejlődés a gyártási rendszerek van szükség, mert a kölcsönhatás több területen a tudás.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

javító félévben

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Science in Manufacturing Systems ITESM képes lesz:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:48,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[5] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Mester diplomát számítástechnika (MCC),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 1,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Mester-Diplomát-Számítástechnika-(MCC),[Productparttime] => No,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => számítógép

leírás

Kapcsolódó technológiák számítástechnika, nagyon gyorsan változnak: van egy olyan termékek elterjedése a szoftveres és hardveres eredményeként az új elméletek, módszerek és technikák. Ezek a fejlemények eredményez, amelynek mértéke az elavulás a nagy területen, ami jelentős igény az emberi erőforrások három fő területen:

A posztgraduális program egy professzionális, akik nem csak követni a gyors technológiai fejlődés, hanem hozzájárul az innovatív javaslatokkal a számítástechnika, és így, hogy válaszoljon a nagy kihívások a mai világban.

A diploma a Master of Computer Science átviheti megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét megoldást a problémák az üzleti és kutatási, aztán végre, ha szükséges, a doktori tanulmányok a számítástechnikában.

Speciális terület

obj

Természetesen cél

A Master of Computer Science célja:

azt ditigido

Címzett

A Master of Computer Science célja:

Az új diák tisztában kell lennie azzal, hogy alkalmazása révén a tudomány képes generálni specifikus problémáinak megoldásához, hogy javítsa az életminőséget az emberek, mindig hatékony felhasználása a rendelkezésre álló erőforrások és figyelembe véve a következményeit a technológia használata javára a fenntartható fejlődés.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

javító félévben

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Computer Science a Tecnologico de Monterrey képes lesz:

Attól függően, hogy a kiválasztott terület a specializáció, diplomások is jogosultak:

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => A végzős a Master of Computer Science átadhatja megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét megoldást a problémák az üzleti és kutatási, valamint végezhet később, ha szükséges doktori tanulmányok a számítástechnikában.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:16:50,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-02 05:50:31.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 41,[Productprice_value] => 38100,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2446451,[idProduct] => 98845,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester diplomát számítástechnika (MCC),[title_lowercase] => Mester diplomát számítástechnika (MCC),[url_product] => Mester-Diplomát-Számítástechnika-(MCC),[idTitle] => 3,[description_short] => A végzős a Master of Computer Science átadhatja megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét megoldást a problémák az üzleti és kutatási, valamint végezhet később, ha szükséges doktori tanulmányok a számítástechnikában.,[description] => számítógép

leírás

Kapcsolódó technológiák számítástechnika, nagyon gyorsan változnak: van egy olyan termékek elterjedése a szoftveres és hardveres eredményeként az új elméletek, módszerek és technikák. Ezek a fejlemények eredményez, amelynek mértéke az elavulás a nagy területen, ami jelentős igény az emberi erőforrások három fő területen:

A posztgraduális program egy professzionális, akik nem csak követni a gyors technológiai fejlődés, hanem hozzájárul az innovatív javaslatokkal a számítástechnika, és így, hogy válaszoljon a nagy kihívások a mai világban.

A diploma a Master of Computer Science átviheti megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét megoldást a problémák az üzleti és kutatási, aztán végre, ha szükséges, a doktori tanulmányok a számítástechnikában.

Speciális terület

obj

Természetesen cél

A Master of Computer Science célja:

azt ditigido

Címzett

A Master of Computer Science célja:

Az új diák tisztában kell lennie azzal, hogy alkalmazása révén a tudomány képes generálni specifikus problémáinak megoldásához, hogy javítsa az életminőséget az emberek, mindig hatékony felhasználása a rendelkezésre álló erőforrások és figyelembe véve a következményeit a technológia használata javára a fenntartható fejlődés.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

javító félévben

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Computer Science a Tecnologico de Monterrey képes lesz:

Attól függően, hogy a kiválasztott terület a specializáció, diplomások is jogosultak:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:50,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98845,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98845,[idProvider] => 12183,[idType] => 1,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => No,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 38100,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 1,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 41,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-27 18:13:45,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-02 05:50:31,[last_changed] => 2020-05-21 05:34:14,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2446451,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester diplomát számítástechnika (MCC),[title_lowercase] => Mester diplomát számítástechnika (MCC),[url_product] => Mester-Diplomát-Számítástechnika-(MCC),[idTitle] => 3,[description_short] => A végzős a Master of Computer Science átadhatja megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét megoldást a problémák az üzleti és kutatási, valamint végezhet később, ha szükséges doktori tanulmányok a számítástechnikában.,[description] => számítógép

leírás

Kapcsolódó technológiák számítástechnika, nagyon gyorsan változnak: van egy olyan termékek elterjedése a szoftveres és hardveres eredményeként az új elméletek, módszerek és technikák. Ezek a fejlemények eredményez, amelynek mértéke az elavulás a nagy területen, ami jelentős igény az emberi erőforrások három fő területen:

A posztgraduális program egy professzionális, akik nem csak követni a gyors technológiai fejlődés, hanem hozzájárul az innovatív javaslatokkal a számítástechnika, és így, hogy válaszoljon a nagy kihívások a mai világban.

A diploma a Master of Computer Science átviheti megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét megoldást a problémák az üzleti és kutatási, aztán végre, ha szükséges, a doktori tanulmányok a számítástechnikában.

Speciális terület

obj

Természetesen cél

A Master of Computer Science célja:

azt ditigido

Címzett

A Master of Computer Science célja:

Az új diák tisztában kell lennie azzal, hogy alkalmazása révén a tudomány képes generálni specifikus problémáinak megoldásához, hogy javítsa az életminőséget az emberek, mindig hatékony felhasználása a rendelkezésre álló erőforrások és figyelembe véve a következményeit a technológia használata javára a fenntartható fejlődés.

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Engineering and Sciences ITESM.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

terv

tanulmányi terv

javító félévben

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Computer Science a Tecnologico de Monterrey képes lesz:

Attól függően, hogy a kiválasztott terület a specializáció, diplomások is jogosultak:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:50,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[6] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Mester fokozatot mérnöki tudományok (MCI),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 1,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Mester-Fokozatot-Mérnöki-Tudományok-(MCI),[Productparttime] => No,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => mérnöki

Természetesen cél

Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.

azt ditigido

Címzett

Szakemberek területein mérnöki és egzakt tudományok iránt érdeklődő vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Engineering Sciences. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

Időtartama alatt a program a diákok a lehetőséget, hogy ne csak kölcsönhatásba professzorok kutatási programban, amelynek széles körű előkészítés kutatás, hanem, hogy kölcsönhatásba lépnek a diákok a különböző vonalak és a diákok más programok ITESM diplomás. Ez rengeteg kölcsönhatások egyik nagy erőssége ennek a mester program. Ez a program célja, hogy a diákok a szükséges előkészítő és hogy ez a világ egyik vezető kutatója Engineering Science képességeit. Ezért a hallgató, hogy elhagyja a program képes lesz:

fogalmi képességek

eljárási ismeretek

szemléleti kompetenciák

,[Productdescription_short] => Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:16:58,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-03 04:02:11.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 41,[Productprice_value] => 38100,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2448259,[idProduct] => 98894,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester fokozatot mérnöki tudományok (MCI),[title_lowercase] => Mester fokozatot mérnöki tudományok (MCI),[url_product] => Mester-Fokozatot-Mérnöki-Tudományok-(MCI),[idTitle] => 3,[description_short] => Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.,[description] => mérnöki

Természetesen cél

Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.

azt ditigido

Címzett

Szakemberek területein mérnöki és egzakt tudományok iránt érdeklődő vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Engineering Sciences. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

Időtartama alatt a program a diákok a lehetőséget, hogy ne csak kölcsönhatásba professzorok kutatási programban, amelynek széles körű előkészítés kutatás, hanem, hogy kölcsönhatásba lépnek a diákok a különböző vonalak és a diákok más programok ITESM diplomás. Ez rengeteg kölcsönhatások egyik nagy erőssége ennek a mester program. Ez a program célja, hogy a diákok a szükséges előkészítő és hogy ez a világ egyik vezető kutatója Engineering Science képességeit. Ezért a hallgató, hogy elhagyja a program képes lesz:

fogalmi képességek

eljárási ismeretek

szemléleti kompetenciák

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:58,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98894,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98894,[idProvider] => 12183,[idType] => 1,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => No,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 38100,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 0,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 17,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-27 16:25:13,[sector_cleanup_score] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-03 04:02:11,[last_changed] => 2020-05-21 05:36:53,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2448259,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester fokozatot mérnöki tudományok (MCI),[title_lowercase] => Mester fokozatot mérnöki tudományok (MCI),[url_product] => Mester-Fokozatot-Mérnöki-Tudományok-(MCI),[idTitle] => 3,[description_short] => Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.,[description] => mérnöki

Természetesen cél

Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.

azt ditigido

Címzett

Szakemberek területein mérnöki és egzakt tudományok iránt érdeklődő vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Engineering Sciences. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

diplomások

diplomások

Időtartama alatt a program a diákok a lehetőséget, hogy ne csak kölcsönhatásba professzorok kutatási programban, amelynek széles körű előkészítés kutatás, hanem, hogy kölcsönhatásba lépnek a diákok a különböző vonalak és a diákok más programok ITESM diplomás. Ez rengeteg kölcsönhatások egyik nagy erőssége ennek a mester program. Ez a program célja, hogy a diákok a szükséges előkészítő és hogy ez a világ egyik vezető kutatója Engineering Science képességeit. Ezért a hallgató, hogy elhagyja a program képes lesz:

fogalmi képességek

eljárási ismeretek

szemléleti kompetenciák

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:58,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[7] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Master of Education (online) (mee-v),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 2,[ProductidType] => 127,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => ,[Productis_online] => 1,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Master-Of-Education-(online)-(mee-v),[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => oktatás

leírás

a program Master of Education Úgy tervezték, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, gazdagítva a képzés oktatási szakemberek hozzáférés révén elméletek, módszerek és pedagógiai módszerek előtérbe kell alkalmazni a különböző oktatási szinteken. A program segítségével folytatják oktatási modell alapján a személyes és szakmai fejlődés, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a tudás, készségek és kompetenciák létrehozott ismeretek. A modell azt is beépíti az új információs technológiák és a kommunikáció (e-learning), amely megkönnyíti a hallgatók a tanfolyam a digitális környezetben rugalmasan korlátozás nélkül térben és időben.

obj

Természetesen cél

A Master of Education célja, hogy:

azt ditigido

Címzett

A Master of Education célja az emberek:

tudás:

Szakmai kompetenciák:

Értékek:

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Education, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar Tecnológico de Monterrey.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

ötödik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Education ITESM egy profi:

A végzős a mester egy embert egy erős tudományos háttérrel, amely képes:

speciális posztgraduális hangsúlyozási profil:

A hangsúly a tanítás tanulási folyamat:

Hangsúlyozás a felső középfokú oktatásban:

Hangsúly a kognitív fejlődés:

Hangsúlyozás a természettudományos oktatásban:

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => A program Master of Education célja, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, gazdagítva a képzés oktatási szakemberek hozzáférés révén elméletek, módszerek és pedagógiai módszerek előtérbe kell alkalmazni a különböző oktatási szinteken. ,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 4,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 5,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:17:01,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-03 05:00:59.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 22455,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2448403,[idProduct] => 98898,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Education (online) (mee-v),[title_lowercase] => Master of Education (online) (mee-v),[url_product] => Master-Of-Education-(online)-(mee-v),[idTitle] => 3,[description_short] => A program Master of Education célja, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, gazdagítva a képzés oktatási szakemberek hozzáférés révén elméletek, módszerek és pedagógiai módszerek előtérbe kell alkalmazni a különböző oktatási szinteken. ,[description] => oktatás

leírás

a program Master of Education Úgy tervezték, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, gazdagítva a képzés oktatási szakemberek hozzáférés révén elméletek, módszerek és pedagógiai módszerek előtérbe kell alkalmazni a különböző oktatási szinteken. A program segítségével folytatják oktatási modell alapján a személyes és szakmai fejlődés, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a tudás, készségek és kompetenciák létrehozott ismeretek. A modell azt is beépíti az új információs technológiák és a kommunikáció (e-learning), amely megkönnyíti a hallgatók a tanfolyam a digitális környezetben rugalmasan korlátozás nélkül térben és időben.

obj

Természetesen cél

A Master of Education célja, hogy:

azt ditigido

Címzett

A Master of Education célja az emberek:

tudás:

Szakmai kompetenciák:

Értékek:

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Education, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar Tecnológico de Monterrey.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

ötödik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Education ITESM egy profi:

A végzős a mester egy embert egy erős tudományos háttérrel, amely képes:

speciális posztgraduális hangsúlyozási profil:

A hangsúly a tanítás tanulási folyamat:

Hangsúlyozás a felső középfokú oktatásban:

Hangsúly a kognitív fejlődés:

Hangsúlyozás a természettudományos oktatásban:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:01,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98898,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98898,[idProvider] => 12183,[idType] => 127,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 4,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 2,[campus] => 0,[online] => 1,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => Yes,[duration_number] => 5,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 22455,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 5,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 2,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-19 09:49:22,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-03 05:00:59,[last_changed] => 2020-05-21 05:51:07,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2448403,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Education (online) (mee-v),[title_lowercase] => Master of Education (online) (mee-v),[url_product] => Master-Of-Education-(online)-(mee-v),[idTitle] => 3,[description_short] => A program Master of Education célja, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, gazdagítva a képzés oktatási szakemberek hozzáférés révén elméletek, módszerek és pedagógiai módszerek előtérbe kell alkalmazni a különböző oktatási szinteken. ,[description] => oktatás

leírás

a program Master of Education Úgy tervezték, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, gazdagítva a képzés oktatási szakemberek hozzáférés révén elméletek, módszerek és pedagógiai módszerek előtérbe kell alkalmazni a különböző oktatási szinteken. A program segítségével folytatják oktatási modell alapján a személyes és szakmai fejlődés, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a tudás, készségek és kompetenciák létrehozott ismeretek. A modell azt is beépíti az új információs technológiák és a kommunikáció (e-learning), amely megkönnyíti a hallgatók a tanfolyam a digitális környezetben rugalmasan korlátozás nélkül térben és időben.

obj

Természetesen cél

A Master of Education célja, hogy:

azt ditigido

Címzett

A Master of Education célja az emberek:

tudás:

Szakmai kompetenciák:

Értékek:

előny

Előny

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Education, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar Tecnológico de Monterrey.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

ötödik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős a Master of Education ITESM egy profi:

A végzős a mester egy embert egy erős tudományos háttérrel, amely képes:

speciális posztgraduális hangsúlyozási profil:

A hangsúly a tanítás tanulási folyamat:

Hangsúlyozás a felső középfokú oktatásban:

Hangsúly a kognitív fejlődés:

Hangsúlyozás a természettudományos oktatásban:

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:01,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[8] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Mester Digitális Bölcsészettudomány,[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 0,[ProductidType] => 127,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => X-small,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => ,[Productis_online] => 1,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Mester-Digitális-Bölcsészettudomány,[Productparttime] => No,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] =>

Általános cél

Olyan szakemberek képzése, amelyek képesek a technológia és a humán tudományok közötti kapcsolatok kiépítésére kritikai szempontból és emberi értelemben; interdiszciplináris, felelősségteljes és etikai párbeszédek létrehozása a társadalom és a digitális világ között; kulturális örökséggel kapcsolatos projektek létrehozása, trend-elemzés a közösségi hálózatokban és kreatív vállalkozói projektek.

Szükség, vágy vagy probléma, amely kielégíti vagy megoldja ezt a programot

Kritikus és módszertani szigorú megoldásokat hoz létre a kulturális és kreatív iparágak problémáinak megoldására az emberi kultúra digitális ábrázolásának kidolgozása, értelmezése és elemzése révén.

előnyök

igazoló

A Tecnológico de Monterrey húsz éves tapasztalattal rendelkezik a humán tudományok posztgraduális oktatásában online módban.

A Master of Digital Humanities az első online diplomamunka a Digital Humanities Latin-Amerikában.

Az MHD megtervezéséhez kvalitatív vizsgálatot folytattak mély interjúkkal a rangos intézmények, köztük az Amszterdami Egyetem, a Standford, az angliai King's College és az UNAM a Digital Humanities tudományos vezetõivel.

Az MHD tanárai a Digitális Bölcsészettudományi Szeminárium részét képezik, amelyet a Tecnológico de Monterrey Adattudományi Laboratóriuma szervezett, ahol a következő kutatási irányok érhetők el: 1) természetes nyelvfeldolgozás, 2) kulturális örökség, 3) Közvetítés és digitális alkotás és 4) Filozófia és digitális társadalom.

Mexikó a 3. kulturális hatalom a világon; Ez a világ 10. számú országa a turisztikai célpontok között, és Amerikában a legfontosabb kulturális infrastruktúrával rendelkezik. A digitális humán tudományok potenciális piaca a kulturális és kreatív iparban való beillesztésekor exponenciális.

A szövetségi kormány és az UNESCO adatai szerint: Mexikónak 10 világörökségi városa van, amely országként a harmadik helyre helyezi a világot, Olaszország és Spanyolország után.

39 városnak tekinthető Amerika örökségének, amely a kontinentális állomány 25% -át képviseli, és ez vezet vezető országnak.

Ötéves diploma megszerzése után az EXATEC 42% -a vállalkozás partnere vagy tulajdonosa vagy volt.

Az EXATEC 18% -a rendelkezik legalább egy nemzetközi tapasztalattal öt évvel a diploma megszerzése után.

Öt évvel a tanulmányaik befejezése után az EXATEC 28% -a vezetői pozíciót tölt be.

Belépési profil

A programba jelentkezőnek:

A diplomás személy profilja

,[Productdescription_short] => Olyan szakemberek képzése, amelyek képesek a technológia és a humán tudományok közötti kapcsolatok kiépítésére kritikai szempontból és emberi értelemben; interdiszciplináris, felelősségteljes és etikai párbeszédek létrehozása a társadalom és a digitális világ között; kulturális örökséggel kapcsolatos projektek létrehozása, trend-elemzés a közösségi hálózatokban és kreatív vállalkozói projektek.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 12,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => ,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:17:39,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2019-09-10 14:29:42.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 22770,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 3509576,[idProduct] => 129028,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester Digitális Bölcsészettudomány,[title_lowercase] => Mester Digitális Bölcsészettudomány,[url_product] => Mester-Digitális-Bölcsészettudomány,[idTitle] => 3,[description_short] => Olyan szakemberek képzése, amelyek képesek a technológia és a humán tudományok közötti kapcsolatok kiépítésére kritikai szempontból és emberi értelemben; interdiszciplináris, felelősségteljes és etikai párbeszédek létrehozása a társadalom és a digitális világ között; kulturális örökséggel kapcsolatos projektek létrehozása, trend-elemzés a közösségi hálózatokban és kreatív vállalkozói projektek.,[description] =>

Általános cél

Olyan szakemberek képzése, amelyek képesek a technológia és a humán tudományok közötti kapcsolatok kiépítésére kritikai szempontból és emberi értelemben; interdiszciplináris, felelősségteljes és etikai párbeszédek létrehozása a társadalom és a digitális világ között; kulturális örökséggel kapcsolatos projektek létrehozása, trend-elemzés a közösségi hálózatokban és kreatív vállalkozói projektek.

Szükség, vágy vagy probléma, amely kielégíti vagy megoldja ezt a programot

Kritikus és módszertani szigorú megoldásokat hoz létre a kulturális és kreatív iparágak problémáinak megoldására az emberi kultúra digitális ábrázolásának kidolgozása, értelmezése és elemzése révén.

előnyök

igazoló

A Tecnológico de Monterrey húsz éves tapasztalattal rendelkezik a humán tudományok posztgraduális oktatásában online módban.

A Master of Digital Humanities az első online diplomamunka a Digital Humanities Latin-Amerikában.

Az MHD megtervezéséhez kvalitatív vizsgálatot folytattak mély interjúkkal a rangos intézmények, köztük az Amszterdami Egyetem, a Standford, az angliai King's College és az UNAM a Digital Humanities tudományos vezetõivel.

Az MHD tanárai a Digitális Bölcsészettudományi Szeminárium részét képezik, amelyet a Tecnológico de Monterrey Adattudományi Laboratóriuma szervezett, ahol a következő kutatási irányok érhetők el: 1) természetes nyelvfeldolgozás, 2) kulturális örökség, 3) Közvetítés és digitális alkotás és 4) Filozófia és digitális társadalom.

Mexikó a 3. kulturális hatalom a világon; Ez a világ 10. számú országa a turisztikai célpontok között, és Amerikában a legfontosabb kulturális infrastruktúrával rendelkezik. A digitális humán tudományok potenciális piaca a kulturális és kreatív iparban való beillesztésekor exponenciális.

A szövetségi kormány és az UNESCO adatai szerint: Mexikónak 10 világörökségi városa van, amely országként a harmadik helyre helyezi a világot, Olaszország és Spanyolország után.

39 városnak tekinthető Amerika örökségének, amely a kontinentális állomány 25% -át képviseli, és ez vezet vezető országnak.

Ötéves diploma megszerzése után az EXATEC 42% -a vállalkozás partnere vagy tulajdonosa vagy volt.

Az EXATEC 18% -a rendelkezik legalább egy nemzetközi tapasztalattal öt évvel a diploma megszerzése után.

Öt évvel a tanulmányaik befejezése után az EXATEC 28% -a vezetői pozíciót tölt be.

Belépési profil

A programba jelentkezőnek:

A diplomás személy profilja

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:39,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 2019-09-10 16:35:57),[*id] => 129028,[*myrow] => Array ([idProduct] => 129028,[idProvider] => 12183,[idType] => 127,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => X-small,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 0,[campus] => 0,[online] => 1,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => No,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => ,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 22770,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 12,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 2,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 1,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => ,[sector_cleanup_score] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2019-09-10 14:29:42,[last_changed] => 2020-05-20 21:21:44,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 3509576,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mester Digitális Bölcsészettudomány,[title_lowercase] => Mester Digitális Bölcsészettudomány,[url_product] => Mester-Digitális-Bölcsészettudomány,[idTitle] => 3,[description_short] => Olyan szakemberek képzése, amelyek képesek a technológia és a humán tudományok közötti kapcsolatok kiépítésére kritikai szempontból és emberi értelemben; interdiszciplináris, felelősségteljes és etikai párbeszédek létrehozása a társadalom és a digitális világ között; kulturális örökséggel kapcsolatos projektek létrehozása, trend-elemzés a közösségi hálózatokban és kreatív vállalkozói projektek.,[description] =>

Általános cél

Olyan szakemberek képzése, amelyek képesek a technológia és a humán tudományok közötti kapcsolatok kiépítésére kritikai szempontból és emberi értelemben; interdiszciplináris, felelősségteljes és etikai párbeszédek létrehozása a társadalom és a digitális világ között; kulturális örökséggel kapcsolatos projektek létrehozása, trend-elemzés a közösségi hálózatokban és kreatív vállalkozói projektek.

Szükség, vágy vagy probléma, amely kielégíti vagy megoldja ezt a programot

Kritikus és módszertani szigorú megoldásokat hoz létre a kulturális és kreatív iparágak problémáinak megoldására az emberi kultúra digitális ábrázolásának kidolgozása, értelmezése és elemzése révén.

előnyök

igazoló

A Tecnológico de Monterrey húsz éves tapasztalattal rendelkezik a humán tudományok posztgraduális oktatásában online módban.

A Master of Digital Humanities az első online diplomamunka a Digital Humanities Latin-Amerikában.

Az MHD megtervezéséhez kvalitatív vizsgálatot folytattak mély interjúkkal a rangos intézmények, köztük az Amszterdami Egyetem, a Standford, az angliai King's College és az UNAM a Digital Humanities tudományos vezetõivel.

Az MHD tanárai a Digitális Bölcsészettudományi Szeminárium részét képezik, amelyet a Tecnológico de Monterrey Adattudományi Laboratóriuma szervezett, ahol a következő kutatási irányok érhetők el: 1) természetes nyelvfeldolgozás, 2) kulturális örökség, 3) Közvetítés és digitális alkotás és 4) Filozófia és digitális társadalom.

Mexikó a 3. kulturális hatalom a világon; Ez a világ 10. számú országa a turisztikai célpontok között, és Amerikában a legfontosabb kulturális infrastruktúrával rendelkezik. A digitális humán tudományok potenciális piaca a kulturális és kreatív iparban való beillesztésekor exponenciális.

A szövetségi kormány és az UNESCO adatai szerint: Mexikónak 10 világörökségi városa van, amely országként a harmadik helyre helyezi a világot, Olaszország és Spanyolország után.

39 városnak tekinthető Amerika örökségének, amely a kontinentális állomány 25% -át képviseli, és ez vezet vezető országnak.

Ötéves diploma megszerzése után az EXATEC 42% -a vállalkozás partnere vagy tulajdonosa vagy volt.

Az EXATEC 18% -a rendelkezik legalább egy nemzetközi tapasztalattal öt évvel a diploma megszerzése után.

Öt évvel a tanulmányaik befejezése után az EXATEC 28% -a vezetői pozíciót tölt be.

Belépési profil

A programba jelentkezőnek:

A diplomás személy profilja

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:39,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 2019-09-10 16:35:57),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[9] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység (MIP) (online),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 2,[ProductidType] => 127,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => ,[Productis_online] => 1,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Master-of-Engineering-szakirányú-Quality-Systems-és-a-termelékenység-(MIP)-(online),[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] =>
65515_20171203FStv4XZdEC89EylA_Kn8Kh_large.png

Minőségének fontosságát Systems és a termelékenység

Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a mester „s program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika. Ezen kívül ez a program vonatok szakemberek, hogy megtalálja több optimális és a termelékenység növelése rendszerek, figyelembe véve a fenntarthatósági szempontokat egy globális, integrált és együttműködő szempontból.

címzett

Szakemberek mérnöki vagy mértéke ismeretében valószínűség, statisztika és operációkutatás.

Program célkitűzése

A Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység képzés célja a kiváló szintet azok a szakemberek, akik felelősek kidolgozásában és végrehajtásában rendszerek integrálása humán, adminisztratív és technológiai elemek; elvek alapján a teljes minőség, a termelékenység és optimalizálása, a mérnöki és a statisztika.

tanterv

Az idő, amikor a tanuló befejezi a diplomás függ alanyok száma tanévenként átok. Egy féléves mester ajánlotta tananyag által 2-1 mező nyári időszakban. Minden alany jelentése heti 12 órányi tudományos munkát. Mivel ez a program egy interdiszciplináris mesterképzésre kell rendelkezniük az előzetes ismeretek és készségek a valószínűség, statisztika és üzemeltetést. Ezen túlmenően, ez a mesteri megadja a lehetőséget, hogy a Six Sigma Black Belt tanúsítás, összefüggésben felajánlott Arizona State University.

* Javasolt időtartama szerint az egyetemi tananyag

Seal tanfolyamok (válasszon egyet)

alaptanfolyamok

alapjai tanfolyam

Speciális tanfolyamok

Kutatás során

Akkreditációs anyagok választani

Anyagok Six Sigma Black Belt tanúsítvány

Graduate profilja

Végén a program a diákok képesek lesznek:

felvételi követelmények

Graduate véleményt MIP

„Tanulás szakértelem sokat segített, mert tudtam alkalmazni tudásom. Az a tény, online tanulmányi segített alkalmazni egyidejűleg a szervezet, ahol dolgozom, és volt elég termékeny számomra. Mi ütött nekem leginkább voltak az alanyok tudományosan lineáris programozás és az ellátási lánc, mert engem jobban lássa, hogyan források és a közöttük lévő interakciókat szervezet működik ,. „Oswaldo Martin

Előnyei tanul egy mester fokozatot Online

Ez a program 10 alany

,[Productdescription_short] => Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a Master program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 2,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => Anyaga: US $ 21,800; Teljes ár: US $ 218 000,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:16:47,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-04-02 05:13:35.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 22455,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2446343,[idProduct] => 98842,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység (MIP) (online),[title_lowercase] => Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység (MIP) (online),[url_product] => Master-of-Engineering-szakirányú-Quality-Systems-és-a-termelékenység-(MIP)-(online),[idTitle] => 3,[description_short] => Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a Master program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika.,[description] =>
65515_20171203FStv4XZdEC89EylA_Kn8Kh_large.png

Minőségének fontosságát Systems és a termelékenység

Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a mester „s program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika. Ezen kívül ez a program vonatok szakemberek, hogy megtalálja több optimális és a termelékenység növelése rendszerek, figyelembe véve a fenntarthatósági szempontokat egy globális, integrált és együttműködő szempontból.

címzett

Szakemberek mérnöki vagy mértéke ismeretében valószínűség, statisztika és operációkutatás.

Program célkitűzése

A Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység képzés célja a kiváló szintet azok a szakemberek, akik felelősek kidolgozásában és végrehajtásában rendszerek integrálása humán, adminisztratív és technológiai elemek; elvek alapján a teljes minőség, a termelékenység és optimalizálása, a mérnöki és a statisztika.

tanterv

Az idő, amikor a tanuló befejezi a diplomás függ alanyok száma tanévenként átok. Egy féléves mester ajánlotta tananyag által 2-1 mező nyári időszakban. Minden alany jelentése heti 12 órányi tudományos munkát. Mivel ez a program egy interdiszciplináris mesterképzésre kell rendelkezniük az előzetes ismeretek és készségek a valószínűség, statisztika és üzemeltetést. Ezen túlmenően, ez a mesteri megadja a lehetőséget, hogy a Six Sigma Black Belt tanúsítás, összefüggésben felajánlott Arizona State University.

* Javasolt időtartama szerint az egyetemi tananyag

Seal tanfolyamok (válasszon egyet)

alaptanfolyamok

alapjai tanfolyam

Speciális tanfolyamok

Kutatás során

Akkreditációs anyagok választani

Anyagok Six Sigma Black Belt tanúsítvány

Graduate profilja

Végén a program a diákok képesek lesznek:

felvételi követelmények

Graduate véleményt MIP

„Tanulás szakértelem sokat segített, mert tudtam alkalmazni tudásom. Az a tény, online tanulmányi segített alkalmazni egyidejűleg a szervezet, ahol dolgozom, és volt elég termékeny számomra. Mi ütött nekem leginkább voltak az alanyok tudományosan lineáris programozás és az ellátási lánc, mert engem jobban lássa, hogyan források és a közöttük lévő interakciókat szervezet működik ,. „Oswaldo Martin

Előnyei tanul egy mester fokozatot Online

Ez a program 10 alany

,[price_comment] => Anyaga: US $ 21,800; Teljes ár: US $ 218 000,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:47,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 98842,[*myrow] => Array ([idProduct] => 98842,[idProvider] => 12183,[idType] => 127,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 2,[campus] => 0,[online] => 1,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => Yes,[duration_number] => 2,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => ,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 22455,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 0,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 90,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-19 09:52:43,[sector_cleanup_score] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-04-02 05:13:35,[last_changed] => 2020-05-21 05:52:57,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2446343,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység (MIP) (online),[title_lowercase] => Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység (MIP) (online),[url_product] => Master-of-Engineering-szakirányú-Quality-Systems-és-a-termelékenység-(MIP)-(online),[idTitle] => 3,[description_short] => Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a Master program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika.,[description] =>
65515_20171203FStv4XZdEC89EylA_Kn8Kh_large.png

Minőségének fontosságát Systems és a termelékenység

Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a mester „s program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika. Ezen kívül ez a program vonatok szakemberek, hogy megtalálja több optimális és a termelékenység növelése rendszerek, figyelembe véve a fenntarthatósági szempontokat egy globális, integrált és együttműködő szempontból.

címzett

Szakemberek mérnöki vagy mértéke ismeretében valószínűség, statisztika és operációkutatás.

Program célkitűzése

A Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység képzés célja a kiváló szintet azok a szakemberek, akik felelősek kidolgozásában és végrehajtásában rendszerek integrálása humán, adminisztratív és technológiai elemek; elvek alapján a teljes minőség, a termelékenység és optimalizálása, a mérnöki és a statisztika.

tanterv

Az idő, amikor a tanuló befejezi a diplomás függ alanyok száma tanévenként átok. Egy féléves mester ajánlotta tananyag által 2-1 mező nyári időszakban. Minden alany jelentése heti 12 órányi tudományos munkát. Mivel ez a program egy interdiszciplináris mesterképzésre kell rendelkezniük az előzetes ismeretek és készségek a valószínűség, statisztika és üzemeltetést. Ezen túlmenően, ez a mesteri megadja a lehetőséget, hogy a Six Sigma Black Belt tanúsítás, összefüggésben felajánlott Arizona State University.

* Javasolt időtartama szerint az egyetemi tananyag

Seal tanfolyamok (válasszon egyet)

alaptanfolyamok

alapjai tanfolyam

Speciális tanfolyamok

Kutatás során

Akkreditációs anyagok választani

Anyagok Six Sigma Black Belt tanúsítvány

Graduate profilja

Végén a program a diákok képesek lesznek:

felvételi követelmények

Graduate véleményt MIP

„Tanulás szakértelem sokat segített, mert tudtam alkalmazni tudásom. Az a tény, online tanulmányi segített alkalmazni egyidejűleg a szervezet, ahol dolgozom, és volt elég termékeny számomra. Mi ütött nekem leginkább voltak az alanyok tudományosan lineáris programozás és az ellátási lánc, mert engem jobban lássa, hogyan források és a közöttük lévő interakciókat szervezet működik ,. „Oswaldo Martin

Előnyei tanul egy mester fokozatot Online

Ez a program 10 alany

,[price_comment] => Anyaga: US $ 21,800; Teljes ár: US $ 218 000,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:16:47,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[10] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 12183,[Producttitle] => Mesterképzésre oktatási technológia (online) (MTE-v),[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 2,[ProductidType] => 127,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => ,[Productis_online] => 1,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => ,[Producturl_path] => Mesterképzésre-Oktatási-Technológia-(online)-(MTE-v),[Productparttime] => Yes,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => ,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => 1,[Productdescription] => oktatás

leírás

a program Master of Educational Technology reagál a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legtöbb jelenlegi használat és a fejlett technológiák a tanítás-tanulás és képzés, mind különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak. Egy innovatív oktatási modell alapján az új informatikai és kommunikációs (IKT), amely lehetővé teszi, hogy elérje nagyobb közönséget mozgáskorlátozott tér és az idő, magasan képzett szakemberek, akik pozitív hatással formában és él a közösség szolgálatában állnak.

A Master of Educational Technology (MTE) A hangsúlyok hozzájárul a teljesítését a Vision a TecVirtual Egyetem, amely fejleszti a potenciális emberek a digitális tanulási környezetek. A hozzájárulást a program szakszerűbbé az oktatási munka a tanárok és a szakmai képzés alapján pedagógiai modellek, innovatív technológia és menedzsment, hogy javítsák az oktatási környezetben.

obj

Természetesen cél

A Master of Educational Technology célja, hogy a vonat az emberek:

Célok hangsúlyok

Hangsúlyozás Corporate Training

Hangsúlyozás innovatív módon az oktatási

Célkitűzések alapján megerősítheti, hogy a hallgató képes lesz bele tudásukat a munkaterületen.

azt ditigido

Címzett

A Master of Educational Technology célja jelöltek:

előny

Előny

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy Internet kapcsolat. Mexikóban egy úttörő távoktatás 1989 óta vezeti a „rangsorolása Online képzési intézmények spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Global Intelligence Hamilton.

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Government és a Public transzformálása Tecnológico de Monterrey.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja egy online platform, amely lehetővé teszi a diákok:

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

ötödik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős ennek a programnak az, hogy valaki egy erős tudományos háttérrel, amely képes:

fegyelmi jogkört

1. Tervezés és fejleszteni a tanulási környezetek és tevékenységek alapján oktatástechnológiai.

2. pedagógiailag használata Informatikai és Hírközlési (ICT).

3. A kutatás a felhasználása és alkalmazása az oktatási technológiák.

4. Ismeri az új technológiák és oktatási célokra.

Felvételi követelmények

,[Productdescription_short] => Master program az oktatási technológia megfelel az aktuális igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legújabb és a fejlett technológia használata a tanítási folyamatok tanulás és a képzés, mind a különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 4,[Productpriority] => 15,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 16,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 5,[Productduration_number_max] => 0,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2020-03-04 03:17:04,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-05-28 20:55:34.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => 22455,[Productprice_idValuta] => 43,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => No,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2525322,[idProduct] => 100987,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mesterképzésre oktatási technológia (online) (MTE-v),[title_lowercase] => Mesterképzésre oktatási technológia (online) (MTE-v),[url_product] => Mesterképzésre-Oktatási-Technológia-(online)-(MTE-v),[idTitle] => 3,[description_short] => Master program az oktatási technológia megfelel az aktuális igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legújabb és a fejlett technológia használata a tanítási folyamatok tanulás és a képzés, mind a különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak.,[description] => oktatás

leírás

a program Master of Educational Technology reagál a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legtöbb jelenlegi használat és a fejlett technológiák a tanítás-tanulás és képzés, mind különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak. Egy innovatív oktatási modell alapján az új informatikai és kommunikációs (IKT), amely lehetővé teszi, hogy elérje nagyobb közönséget mozgáskorlátozott tér és az idő, magasan képzett szakemberek, akik pozitív hatással formában és él a közösség szolgálatában állnak.

A Master of Educational Technology (MTE) A hangsúlyok hozzájárul a teljesítését a Vision a TecVirtual Egyetem, amely fejleszti a potenciális emberek a digitális tanulási környezetek. A hozzájárulást a program szakszerűbbé az oktatási munka a tanárok és a szakmai képzés alapján pedagógiai modellek, innovatív technológia és menedzsment, hogy javítsák az oktatási környezetben.

obj

Természetesen cél

A Master of Educational Technology célja, hogy a vonat az emberek:

Célok hangsúlyok

Hangsúlyozás Corporate Training

Hangsúlyozás innovatív módon az oktatási

Célkitűzések alapján megerősítheti, hogy a hallgató képes lesz bele tudásukat a munkaterületen.

azt ditigido

Címzett

A Master of Educational Technology célja jelöltek:

előny

Előny

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy Internet kapcsolat. Mexikóban egy úttörő távoktatás 1989 óta vezeti a „rangsorolása Online képzési intézmények spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Global Intelligence Hamilton.

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Government és a Public transzformálása Tecnológico de Monterrey.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja egy online platform, amely lehetővé teszi a diákok:

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

ötödik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős ennek a programnak az, hogy valaki egy erős tudományos háttérrel, amely képes:

fegyelmi jogkört

1. Tervezés és fejleszteni a tanulási környezetek és tevékenységek alapján oktatástechnológiai.

2. pedagógiailag használata Informatikai és Hírközlési (ICT).

3. A kutatás a felhasználása és alkalmazása az oktatási technológiák.

4. Ismeri az új technológiák és oktatási célokra.

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:04,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 100987,[*myrow] => Array ([idProduct] => 100987,[idProvider] => 12183,[idType] => 127,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2303,[idDuration] => 4,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => ,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => No,[idMode] => 2,[campus] => 0,[online] => 1,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => Yes,[duration_number] => 5,[duration_number_max] => 0,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => 22455,[price_idValuta] => 43,[price_period] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 15,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 16,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 274760,[budget_left_eur] => 700.03,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 1,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 22,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2017-09-19 09:20:56,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-05-28 20:55:34,[last_changed] => 2020-05-20 21:41:22,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2525322,[idLanguage] => hu,[head_title] => ,[title] => Mesterképzésre oktatási technológia (online) (MTE-v),[title_lowercase] => Mesterképzésre oktatási technológia (online) (MTE-v),[url_product] => Mesterképzésre-Oktatási-Technológia-(online)-(MTE-v),[idTitle] => 3,[description_short] => Master program az oktatási technológia megfelel az aktuális igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legújabb és a fejlett technológia használata a tanítási folyamatok tanulás és a képzés, mind a különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak.,[description] => oktatás

leírás

a program Master of Educational Technology reagál a jelenlegi igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legtöbb jelenlegi használat és a fejlett technológiák a tanítás-tanulás és képzés, mind különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak. Egy innovatív oktatási modell alapján az új informatikai és kommunikációs (IKT), amely lehetővé teszi, hogy elérje nagyobb közönséget mozgáskorlátozott tér és az idő, magasan képzett szakemberek, akik pozitív hatással formában és él a közösség szolgálatában állnak.

A Master of Educational Technology (MTE) A hangsúlyok hozzájárul a teljesítését a Vision a TecVirtual Egyetem, amely fejleszti a potenciális emberek a digitális tanulási környezetek. A hozzájárulást a program szakszerűbbé az oktatási munka a tanárok és a szakmai képzés alapján pedagógiai modellek, innovatív technológia és menedzsment, hogy javítsák az oktatási környezetben.

obj

Természetesen cél

A Master of Educational Technology célja, hogy a vonat az emberek:

Célok hangsúlyok

Hangsúlyozás Corporate Training

Hangsúlyozás innovatív módon az oktatási

Célkitűzések alapján megerősítheti, hogy a hallgató képes lesz bele tudásukat a munkaterületen.

azt ditigido

Címzett

A Master of Educational Technology célja jelöltek:

előny

Előny

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy Internet kapcsolat. Mexikóban egy úttörő távoktatás 1989 óta vezeti a „rangsorolása Online képzési intézmények spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Global Intelligence Hamilton.

tanár

Program által tanított tanárok doktori és szakmai tapasztalat a School of Government és a Public transzformálása Tecnológico de Monterrey.

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja egy online platform, amely lehetővé teszi a diákok:

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

terv

tanulmányi terv

első szemeszter

második szemeszter

harmadik szemeszter

negyedik szemeszter

ötödik szemeszter

diplomások

diplomások

A végzős ennek a programnak az, hogy valaki egy erős tudományos háttérrel, amely képes:

fegyelmi jogkört

1. Tervezés és fejleszteni a tanulási környezetek és tevékenységek alapján oktatástechnológiai.

2. pedagógiailag használata Informatikai és Hírközlési (ICT).

3. A kutatás a felhasználása és alkalmazása az oktatási technológiák.

4. Ismeri az új technológiák és oktatási célokra.

Felvételi követelmények

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2020-03-04 03:17:04,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => hu,[price_period] => 0,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ))),[Providersignature_image] => ,[Provideraccreditations] => ,[Providerlog] => ,[Providerlogo] => ,[Provideremblem] => ,[Providercover_photo] => ,[Providerelement_cover_photo] => ,[Provideris_active] => 1,[Provideris_published] => 1,[Provideris_dirty] => ,[Providerpriority_countries] => ,[Providernum_leads_all_time] => ,[Providerorder] => ,[Providerlanguages] => ,[Providerlinks] => ,[Providerlocations] => ,[Providervideos] => Array (),[Providerrequire_http_post_title] => ,[Providerhas_tracking] => ,[Providerclicktracking] => ,[Providerleadtracking] => ,[Providerfirst_lead_at] => ,[Providerlast_significant_price_change_at] => ,[Providerlast_significant_price_change_type] => ,[Providerpixeltracking] => ,[Providerjson_teaching_languages] => ["es"],[Providersave_extra] => ,[Providerlead_form_heading] => ,[Providerlead_form_button] => ,[Providerhosted_lead_form] => ,[Providersmarthub_enabled] => 1,[Providerfunction_smartengage] => 0,[Providerfunction_smartconnect] => 1,[Providerfunction_smartprospect] => 0,[Providerfunction_hide_smartengage] => 1,[Providerfunction_hide_smartconnect] => 0,[Providerfunction_hide_smartprospect] => 1,[Providerfunction_show_smarthub_forms] => 0,[Providerreviewed_locations] => 1,[Providersave_accreditations] => ,[Providersave_priority_countries] => ,[Providersave_languages] => ,[Providersave_locations] => ,[Providersave_links] => ,[Providersave_videos] => ,[Providergrammarly] => ,[ProviderresponsibleUser] => ,[Providerapi_key] => ,[Providerlead_cutoff] => ,[Providerbrake_limit_in_eur] => ,[Provideradmin_centre_require_password] => ,[Providerfunction_external_links_via_leadform] => 0,[Providershow_in_loop_2] => 1,[Providerupdated_values] => Array (),[Providerbounce_emails] => ,[Providerunsubscribe_emails] => ,[Providerdescription_changed] => ,[Providerhide_startDate] => ,[ProviderproviderStartDate] => ,[Providercache] => ,[Providerhide_monthly_price_admin_center] => 1,[Providerprovider_academic_year_months] => ,[Provideroverride_country_academic_year_months] => ,[Providerimpression_score] => ,[Providerinherit_tracking] => 1,[Providerremove_default_utm] => 0,[*id] => 12183,[*myrow] => Array ([idProvider] => 12183,[idProviderType] => 51,[idUser] => 2311,[idLogo] => 9965,[idElement_logo] => 103406,[hide_logo] => No,[idLogo_emblem] => 8999,[idElement_emblem] => 138570,[idCoverPhoto] => 63988,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-large,[phone] => 01 800 623 7874,[fax] => ,[rel_canonical] => ,[allow_rel_canonical] => No,[mail] => ,[commenced_date] => 0000-00-00,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[last_changed] => 2020-07-22 18:10:15,[active] => Yes,[deleted] => No,[random] => aD93Ioje,[password] => ZCdEbVhf,[mail_reports] => ,[newsletter] => Yes,[number_payed] => 60,[ms_comment] => ,[last_changed_by] => ,[idPackage] => 8,[idPackage_free_at] => ,[idPackageFallback] => 0,[part_of_non_paying_project] => 0,[priority_language] => 5,[preferred_currency] => 2,[provider_type] => School,[model] => Lead,[lead_contact_info] => Show,[lead_cap_reached] => No,[package_demo_from_date] => 0000-00-00 00:00:00,[idResponsibleUser] => 2311,[idUserFollower] => ,[ms_responsible] => Andres Munoz,[filter_yes_no_question] => Yes,[filter_funding] => No,[filter_gender] => Yes,[filter_age] => Yes,[filter_language] => Yes,[filter_language_match_teaching_language] => No,[filter_test_score_question] => No,[filter_previous_study_field] => No,[filter_smartconnect_freetext] => 1,[function_show_lead] => No,[function_allow_links] => Yes,[function_enable_cta] => 1,[function_allow_iframes] => No,[function_scholarship] => No,[function_lead_status] => No,[function_send_lead_mail] => No,[function_send_lead_mail_to_student] => Yes,[function_ses] => No,[function_send_ses_notification] => 0,[function_ses_autorespond] => No,[function_xml_feed] => Yes,[function_rest_api] => Yes,[function_program_level_logo] => No,[function_banners] => No,[function_contact_us] => No,[function_deny_country_by_residence] => Yes,[function_deny_country_by_nationality] => No,[function_deny_country_by_nationality_or_residence] => No,[function_deny_country_by_last_study_place] => No,[function_accurate_date_of_birth] => No,[function_smartengage] => 0,[function_hide_smartengage] => 1,[smartengage_enabled] => ,[function_smartconnect] => 1,[function_hide_smartconnect] => 0,[smartconnect_enabled] => 2019-08-29 07:45:00,[function_smartprospect] => 0,[function_hide_smartprospect] => 1,[smartprospect_enabled] => ,[function_show_smarthub_forms] => 0,[function_send_communicator_mail] => 1,[function_external_links_via_leadform] => 0,[function_student_stages] => 0,[function_show_gallery_card] => 1,[function_drip_mail] => 1,[show_toefl] => No,[show_lead_form] => Yes,[lead_form_language] => ,[lead_mail] => html,[html_action_lead_form] => ,[html_action_lead_form_js] => ,[idPriceStructure] => 0,[override_price] => 4970,[override_price_real] => 3700,[hide_monthly_price_admin_center] => Yes,[avg_lead_price_eur] => 101.66,[brake_value] => 0,[signature_id] => 3029,[header] => default,[header_custom_image_id] => ,[use_auto_signature] => 1,[signature_name] => ,[signature_title] => ,[mailbox_default_signature] => ,[mailbox_signature_image] => 0,[mailbox_signature_image_position] => below,[avg_response_time] => 49.41,[avg_response_time_from_date] => 0000-00-00,[ses_show_messages_from_date] => 0000-00-00,[api_token] => KFf7fV0Pn2ZqwSzGkt8MS4NZFXkaJUnTEKFx4L3JsigNvzMWh8gzpFcIZlQj,[smarthub_enabled] => 1,[filter_campus_program] => Yes,[reviewed_locations] => 1,[internal_title] => Tecnológico de Monterrey - ITESM,[function_show_contact_tab] => 1,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[opt_in_text] => ,[terms_url] => ,[privacy_policy_url] => ,[allow_programs_creation] => 0,[hide_leads_metrics] => No,[has_ftp_sftp] => No,[created_at] => ,[whitelisted_domain] => ,[has_rest_api] => No,[published] => 1,[has_mark_as_ready] => Yes,[manual_renewal_date] => ,[prebook_termination_date] => ,[level] => ,[has_zapier] => No,[has_integration_menu] => Yes,[function_loop] => 1,[has_integromat] => No,[inherit_tracking] => 1,[remove_default_utm] => 0,[has_school_website_tracking] => No,[permanently_deleted_at] => ,[drip_mail_enabled] => ,[languages] => Array ([es] => Array ([id] => 56240,[idProvider] => 12183,[idLanguage] => es,[idUser] => 2311,[url_provider] => Tecnológico-de-Monterrey-ITESM,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => Tecnológico de Monterrey - ITESM,[department] => ,[provider_short] => ,[head_title] => ,[about] => fachada

Nosotros

El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada.

Su labor es apoyada por asociaciones civiles integradas por destacados líderes de todo el país, comprometidos con la calidad de la educación superior y con el desarrollo de México.

Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.

La institución figura en el top de las mejores universidades privadas del mundo, según el QS World University Ranking; mientras que la EGADE Business School es considerada la mejor escuela de negocios en México y Latinoamérica.

De acuerdo con Quacquerelli Symonds University Rankings, es la mejor universidad privada en México y en opinión de los empleadores, la universidad número uno de México, colocándose al mismo nivel de University of Michigan, Boston University y Duke University.

Nuestra Diferencia

diferencia

Los programas de Posgrado y Educación Ejecutiva del Tecnológico de Monterrey ofrecen una propuesta de valor que incorpora diversos productos y servicios para contribuir al desarrollo de ejecutivos emprendedores, competitivos internacionalmente, enfocados a resultados de negocio y con un alto sentido humano.

Los programas se caracterizan por:

Por esto y más el Tecnológico de Monterrey es la mejor opción en Posgrado y Educación Ejecutiva en México.

Modelo Educativo

modeloLos programas de Posgrado y Educación Ejecutiva del Tecnológico de Monterrey se basan en un modelo educativo actual, innovador y de vanguardia que recurre a metodología de casos, desarrollo de proyectos y/o actividades vivenciales que permiten incrementar la productividad debido a la aplicación inmediata del conocimiento adquirido y la oportunidad de generar networking.

Con lo anterior, el Tecnológico de Monterrey contribuye a formar profesionales capaces de asumir los retos generados por la globalización y el cambio constante de la ciencia y la tecnología, al tiempo que abre nuevas oportunidades para ejecutivos, emprendedores y empresarios.

,[short_description] => El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.,[blocks] => a:5:{s:11:"about_short";s:409:"El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.";s:14:"accreditations";s:0:"";s:8:"students";s:0:"";s:9:"admission";s:0:"";s:9:"practical";s:0:"";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 2017-03-29,[created_at] => ,[last_changed] => 2020-07-22 18:10:15,[last_changed_by] => ,[sent_at] => ,[approved_at] => )),[academic_year_months] => Array (),[id] => 56240,[idLanguage] => es,[url_provider] => Tecnológico-de-Monterrey-ITESM,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => Tecnológico de Monterrey - ITESM,[department] => ,[provider_short] => ,[head_title] => ,[about] => fachada

Nosotros

El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada.

Su labor es apoyada por asociaciones civiles integradas por destacados líderes de todo el país, comprometidos con la calidad de la educación superior y con el desarrollo de México.

Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.

La institución figura en el top de las mejores universidades privadas del mundo, según el QS World University Ranking; mientras que la EGADE Business School es considerada la mejor escuela de negocios en México y Latinoamérica.

De acuerdo con Quacquerelli Symonds University Rankings, es la mejor universidad privada en México y en opinión de los empleadores, la universidad número uno de México, colocándose al mismo nivel de University of Michigan, Boston University y Duke University.

Nuestra Diferencia

diferencia

Los programas de Posgrado y Educación Ejecutiva del Tecnológico de Monterrey ofrecen una propuesta de valor que incorpora diversos productos y servicios para contribuir al desarrollo de ejecutivos emprendedores, competitivos internacionalmente, enfocados a resultados de negocio y con un alto sentido humano.

Los programas se caracterizan por:

Por esto y más el Tecnológico de Monterrey es la mejor opción en Posgrado y Educación Ejecutiva en México.

Modelo Educativo

modeloLos programas de Posgrado y Educación Ejecutiva del Tecnológico de Monterrey se basan en un modelo educativo actual, innovador y de vanguardia que recurre a metodología de casos, desarrollo de proyectos y/o actividades vivenciales que permiten incrementar la productividad debido a la aplicación inmediata del conocimiento adquirido y la oportunidad de generar networking.

Con lo anterior, el Tecnológico de Monterrey contribuye a formar profesionales capaces de asumir los retos generados por la globalización y el cambio constante de la ciencia y la tecnología, al tiempo que abre nuevas oportunidades para ejecutivos, emprendedores y empresarios.

,[short_description] => El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.,[blocks] => a:5:{s:11:"about_short";s:409:"El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.";s:14:"accreditations";s:0:"";s:8:"students";s:0:"";s:9:"admission";s:0:"";s:9:"practical";s:0:"";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 2017-03-29,[sent_at] => ,[approved_at] => ),[*is_valid] => 1,[Providervalidation_errors] => Array (),[Providertemporary_validations] => Array (),[last_changed] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2020-07-22 18:10:15.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[text_short] => El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad.,[brake_value] => 0,[function_scholarship] => ,[function_program_level_logo] => ,[function_allow_links] => 1,[function_allow_iframes] => ,[function_accurate_date_of_birth] => ,[filter_yes_no_question] => 1,[filter_funding] => ,[filter_gender] => 1,[filter_age] => 1,[filter_language] => 1,[filter_language_match_teaching_language] => ,[function_deny_country_by_residence] => 1,[function_deny_country_by_nationality] => ,[function_deny_country_by_nationality_or_residence] => ,[function_deny_country_by_last_study_place] => ,[filter_campus_program] => 1,[filter_test_score_question] => ,[filter_previous_study_field] => ,[deleted] => ,[avg_response_time_from_date] => DT Object ([DTis_valid] => ),[idPackageFallback] => 0,[created_at] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[opt_in_text] => ,[terms_url] => ,[privacy_policy_url] => ,[myrowTrans] => Array ([about] => fachada

minket

A Tecnológico de Monterrey privát intézmény, non-profit, független és nem kapcsolódik a politikai és vallási pártokhoz. 1943-ban alapították Eugenio Garza Sada mexikói üzletember elképzelésének köszönhetően .

Munkáját támogatják a civil szervezetek alkotják prominens vezetők szerte az országban, amely elkötelezett a felsőoktatás minőségének és a fejlesztési Mexikóban.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus és 31 iroda és 21 nemzetközi összekötő hivatalok. Célja, hogy a vonat vezetők a vállalkozói szellem, az emberi ész és a magas szintű versenyképességet.

Az intézmény a tetején a legjobb magánegyetemek a világ szerint a QS World University Ranking; míg a EGADE Business School tartják a legjobb üzleti iskola Mexikóban és Latin-Amerikában.

Szerint Quacquerelli Symonds egyetemek rangsorolása, ez a legjobb magánegyetem Mexikóban és a vélemény a munkaadók, a mexikói „s számú egyetem, állt a ugyanazon a szinten University of Michigan, Boston Egyetem és a Duke Egyetemen.

a különbségdiferencia

Graduate programok és Executive Education ITESM kínálnak értékajánlatot, amely magában foglalja a különböző termékek és szolgáltatások hozzájárulnak a vállalkozók, nemzetközileg versenyképes, összpontosító üzleti eredmények és a magas szintű emberi értelemben vezetők.

A programokat jellemzi:

Erre és még Tecnologico de Monterrey a legjobb választás a Graduate és Executive Education Mexikóban.

oktatási modellmodeloA Tecnológico de Monterrey posztgraduális és végrehajtó oktatási programja egy alt = "aktuális, innovatív és avantgárd pedagógiai modellen alapul, amely olyan esetmodelleket, projektfejlesztést és / vagy tapasztalati tevékenységeket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik a termelékenység növelését az alkalmazás során a megszerzett azonnali ismereteket és a hálózatépítés lehetőségét.

Ezzel a Tecnologico de Monterrey hozzájárul szakemberek képzése, hogy megfeleljen a kihívásoknak a globalizáció által generált és állandó változás a tudomány és a technológia, míg új lehetőségeket nyit meg a vezetők, vállalkozók és üzletemberek.

)), Template Object ([TemplateidItem] => ,[TemplateidLanguage] => hu,[Templatetitle] => %%SCHOOL%%, Monterrey, Mexikó,[Templateh1] => ,[Templatetagline] => ,[Templatemeta_keywords] => ,[Templatemeta_description] => %%SCHOOL%% Mexikó, Monterrey. Teljes körű információ az intézményről, az MBA-ról és a Master képzésről. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával itt, mindössze 2 kattintással!,[Templatetext] => ,[Templateingress] =>

%%SCHOOL%% Mexikó, Monterrey. Teljes körű információ az intézményről, az MBA-ról és a Master képzésről. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával itt, mindössze 2 kattintással!

,[Templateis_active] => ,[Templatefilesize] => ,[*id] => 44,[*myrow] => Array ([idTemplate] => 44,[idSite] => 1000,[template] => School page,[idArea] => -1,[idCountry] => -1,[idRegion] => -1,[idSector] => -1,[idType] => -1,[idMode] => -1,[idLanguage] => hu,[title] => %%SCHOOL%%, %%REGION%%, %%COUNTRY%%,[title_short] => ,[tagline] => ,[h1] => ,[meta_keywords] => ,[meta_description] => %%SCHOOL%% %%COUNTRY%%, %%REGION%%. Teljes körű információ az intézményről, az MBA-ról és a Master képzésről. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával itt, mindössze 2 kattintással!,[ingress] =>

%%SCHOOL%% %%COUNTRY%%, %%REGION%%. Teljes körű információ az intézményről, az MBA-ról és a Master képzésről. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával itt, mindössze 2 kattintással!

,[text] => ),[*is_valid] => 1,[title_short] => ,[idSite] => 1000,[template] => School page,[idArea] => -1,[idCountry] => -1,[idRegion] => -1,[idSector] => -1,[idType] => -1,[idMode] => -1,[human_translate] => ), Tecnológico de Monterrey - ITESM, Monterrey, Mexikó, 4) called at [/var/www/masterstudies/public_html/controllers/providerController.php:397] #4 ProviderController->index() called at [/var/www/masterstudies/public_html/controllers/controller.php:724] #5 Controller->__call(renderIndex, Array ()) called at [/var/www/masterstudies/public_html/index.php:280] Tecnológico de Monterrey - ITESM, Monterrey, Mexikó

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Helyszínek

Monterrey

Address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
64849 Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó

Buenavista

Address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

14380 Buenavista, Mexikó állam, Mexikó

Mexikó város

Address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,

52926 Mexikó város, Mexikó város, Mexikó

Zapopan

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
45138 Zapopan, Jalisco, Mexikó

Morelia

Address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
58350 Morelia, Michoacán, Mexikó

Puebla város

Address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
72453 Puebla város, Puebla, Mexikó

Mexikó város

Address
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexikó város, Mexikó város, Mexikó

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexikó

Toluca

Address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
50110 Toluca, Mexikó állam, Mexikó

Buenos Aires

Address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentína

La Paz

Address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Tanszék, Bolívia

Santiago

Address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Cali

Address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, Kolumbia

Cartagena

Address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcia régió, Kolumbia

San Jose

Address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, San José tartomány, Costa Rica

Guayaquil

Address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, Ecuador

Quito

Address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, Ecuador

San Salvador

Address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador megye, El Salvador

Antigua Guatemala

Address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Osztály, Guatemala

Tegucigalpa

Address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Tanszék, Honduras

Houston

Address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Managua

Address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua megye, Nicaragua

Panama város

Address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama város, Florida, Panama

Asuncion

Address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, Paraguay

Lima

Address
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Dalarna megye, Peru

Narancsvidék

Address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Narancsvidék, Kalifornia, Puerto Rico

Santo Domingo

Address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, Dominikai Köztársaság

Montevideo

Address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Tanszék, Uruguay

Caracas

Address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Fővárosi kerület, Venezuela

Irapuato

Address
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, Mexikó

Leon

Address
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, Mexikó

San Luis Potosi

Address
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, Mexikó

csivava

Address
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
csivava, csivava, Mexikó

Ciudad Juarez

Address
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, csivava, Mexikó

Coahuila

Address
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, Mexikó

Saltillo

Address
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, Mexikó

Tampico

Address
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, Mexikó

Aguascalientes

Address
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, Mexikó

Ciudad Obregón

Address
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, Mexikó

Culiacán

Address
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, Mexikó

Hermosillo

Address
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, Mexikó

Zacatecas

Address
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, Mexikó

Tuxtla Gutiérrez

Address
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, Mexikó

Cuernavaca

Address
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, Mexikó

Pachuca

Address
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, Hidalgó, Mexikó

Córdoba

Address
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, Mexikó

Bogotá

Address
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, Kolumbia

Medellín

Address
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, Kolumbia

Bucaramanga

Address
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, Kolumbia