Hivatalos Leírás

fachada

minket

A Tecnológico de Monterrey privát intézmény, non-profit, független és nem kapcsolódik a politikai és vallási pártokhoz. 1943-ban alapították Eugenio Garza Sada mexikói üzletember elképzelésének köszönhetően .

Munkáját támogatják a civil szervezetek alkotják prominens vezetők szerte az országban, amely elkötelezett a felsőoktatás minőségének és a fejlesztési Mexikóban.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus és 31 iroda és 21 nemzetközi összekötő hivatalok. Célja, hogy a vonat vezetők a vállalkozói szellem, az emberi ész és a magas szintű versenyképességet.

Az intézmény a tetején a legjobb magánegyetemek a világ szerint a QS World University Ranking; míg a EGADE Business School tartják a legjobb üzleti iskola Mexikóban és Latin-Amerikában.

Szerint Quacquerelli Symonds egyetemek rangsorolása, ez a legjobb magánegyetem Mexikóban és a vélemény a munkaadók, a mexikói „s számú egyetem, állt a ugyanazon a szinten University of Michigan, Boston Egyetem és a Duke Egyetemen.

a különbségdiferencia

Graduate programok és Executive Education ITESM kínálnak értékajánlatot, amely magában foglalja a különböző termékek és szolgáltatások hozzájárulnak a vállalkozók, nemzetközileg versenyképes, összpontosító üzleti eredmények és a magas szintű emberi értelemben vezetők.

A programokat jellemzi:

  • Minőségi tartalom fejlesztési programok által tanított magasan képzett tanárok tudás és tapasztalat ..
  • Tanítás módszereinek és tanulás megoldására koncentrál valós munkahelyi problémák eszközök használatával az azonnali végrehajtásra.
  • Generation és az integráció a csapatok nagy teljesítményű elkötelezett a fejlődés a projektek, amelyek hozzájárulnak a jobb eredményeket szervezeteik.
  • Transzformálása résztvevő egyének tanfolyamok és a programokat, amelyek a képzés lehetővé teszi számukra, hogy elérje a magasabb szintű teljesítményt és ad nekik eszközök eléréséhez vezető szerepet a céljaival a cég előre.
  • A Multicampus rendszer , amely országos és nemzetközi lefedettséget kínál, továbbá a különböző egyetemekkel és intézményekkel való szövetség.

Erre és még Tecnologico de Monterrey a legjobb választás a Graduate és Executive Education Mexikóban.

oktatási modellmodeloA Tecnológico de Monterrey posztgraduális és végrehajtó oktatási programja egy alt = "aktuális, innovatív és avantgárd pedagógiai modellen alapul, amely olyan esetmodelleket, projektfejlesztést és / vagy tapasztalati tevékenységeket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik a termelékenység növelését az alkalmazás során a megszerzett azonnali ismereteket és a hálózatépítés lehetőségét.

  • A hangsúly felé mutat a tanuló, aki létrehozásáért felelős a saját tudás kíséretében mindenkor tanára, aki vállalja a szerepét kalauz.
  • Által támogatott programok tanárok doktori fokozat és a magas potenciális vezetők kiváló munkát profilt.
  • Nagy prioritást a technológia használata, mint egy segítő folyamatban a tanítás és a tanulás, és abban az esetben, mesterek és doktori, hangsúlyozzák előkészítés nemzetközi megállapodások révén és cserék neves egyetemek a világ.
  • Online programok, amelyek biztosítják hozzáférést kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás a diákok körében, a tanárok és a szakemberek az egész világon; valamint alumni szervezetek erősítése érdekében a folyamat tanulásnak.

Ezzel a Tecnologico de Monterrey hozzájárul szakemberek képzése, hogy megfeleljen a kihívásoknak a globalizáció által generált és állandó változás a tudomány és a technológia, míg új lehetőségeket nyit meg a vezetők, vállalkozók és üzletemberek.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Desde siempre, oktatás ha enfrentado discent áreas de oportunidad, que en ocasiones son difeciles de cubrir por los centros educativos egzistetes. En la aktualidad, y enm ... [+]

Importancia del Emprendimiento en la Educación

Desde siempre, oktatás ha enfrentado discent áreas de oportunidad, que en ocasiones son difeciles de cubrir por los centros educativos egzistetes. En la aktualidad, y enmarcados en la gaz y y sociedad del conocimiento, estos centros tienen como prioridad formar persons con conimientos y habilidades de disintas disciplinas, que les permita no sólo aplicarlas en diversos kontextus, sino generar nuevas szuveniones que cou cou cou cou cou cou cou coui coui cou cou cou cou coi coi coi coi coi coi coi coi coi coi coui ou cou coi coi coi di oi coi koniim. los que se enfrentan día a día. Várjon egyfajta helyzetképződést, amely a Monterrey-i Tecnológico Creation elképzeléseit tükrözi, és amely a mantenido és a kulturális örökség kultúrájának alapjául szolgál, és az Instituto kultúrájának alapjául szolgál. De igual manra, desde su inicio, la innoción educativa a comic factor clave de la Institución, que en diversas oportunidades, ha különféle komódiákról van szó, azaz a mexico como és a nemzetközileg is.... [-]

Mexikó Monterrey
Január 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Mexikó Monterrey Buenavista
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Jelenleg az információ az egyik legértékesebb eszköz, mind a szervezetek, mind az egyének számára, így az adatvédelem, titoktartás, integritás és hozzáférhetőség elengedh ... [+]

Kiberbiztonsági Mester

Jelenleg az információ az egyik legértékesebb eszköz, mind a szervezetek, mind az egyének számára, így az adatvédelem, titoktartás, integritás és hozzáférhetőség elengedhetetlenné vált ebben a társadalomban.

Az összes típusú információ, valamint a technológia növekvő elektronikus tárolási kapacitása, valamint a kiber-fenyegetések növekedése és a kiberbiztonsági szakember képessége nélkülözhetetlen szakembergé vált a megfelelő működés biztosítása érdekében az összes ilyen típusú vállalkozásnál. hiperkapcsolt világ.

Mexikóban aggasztó a szakértők hiánya a témában. Ez az oka annak, hogy a Tecnológico de Monterrey létrehozza a Mester kiberbiztonságot, egy olyan programot, amely arra törekszik, hogy mérnökként fejlessze az átalakulási vezetés készségeit, valamint a szakmai és elemző készségeket a kiberbiztonság területén történő sikeres teljesítéshez.... [-]

Mexikó Monterrey
Január 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

A végzős a Master of Computer Science átadhatja megoldások különösen fogalmak és általános módszerek problémák és alkalmazza az általános számítási fogalmakat a konkrét m ... [+]

leírás

Kapcsolódó technológiák számítástechnika, nagyon gyorsan változnak: van egy olyan termékek elterjedése a szoftveres és hardveres eredményeként az új elméletek, módszerek és technikák. Ezek a fejlemények eredményez, amelynek mértéke az elavulás a nagy területen, ami jelentős igény az emberi erőforrások három fő területen:

Szakemberek a termelő szektor Akadémikusok tudással naprakészen Kutatás és technológiai fejlesztés

A posztgraduális program egy professzionális, akik nem csak követni a gyors technológiai fejlődés, hanem hozzájárul az innovatív javaslatokkal a számítástechnika, és így, hogy válaszoljon a nagy kihívások a mai világban.... [-]

Mexikó Zapopan
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

A Master of Computer Science célja szakemberek területeken számítástechnika, mérnöki és egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás ... [+]

leírás

Technológiai trendek a modern világban pont, hogy szükség van a számítógépes rendszerek rugalmasabb, képes alkalmazkodni a váratlan és bizonytalan körülmények között, és interakciós képességek. A gépi tanulás, elemzés és az adatok a tudomány, valamint a különféle technikákkal természet ihlette generáló technológia biztosítja a számítógépes rendszerek a fent említett képességek, amelyek a társadalmat, gazdaság és környezet ebben a században. Ez végzős Computer Science felkészíti a diákokat, hogy vezetők ebben az új technológiai hullám.

ösztöndíjak

A Master of Computer Science Célja, hogy a szakemberek a területen a számítógépes tudomány, a technika és az egzakt tudományok főként az érdekli vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Computer Science.... [-]

Mexikó Monterrey Buenavista Zapopan
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

A mérnöki menedzsment mester célja vezetők és projektmenedzserek, szakemberek fejlesztése a tudásuk területére. ... [+]

Általános cél

A mérnöki menedzsment mester célja vezetők és projektmenedzserek, szakemberek fejlesztése a tudásuk területére.

Szükség, vágy vagy probléma, amely kielégíti vagy megoldja ezt a programot

Egyre növekszik az ipar iránti érdeklődés azon mérnökök iránt, akik hatékonyan irányítják, azonosítják és végrehajtják a projekteket, figyelembe véve a jogi, etikai, vezetői, innovációs és fenntartható fejlődési elveket. Ezt még inkább megfigyelik azokban a nagyvállalatokban és / vagy transznacionális vállalatokban, amelyek szintén megkövetelik a mérnökök képzését, hogy projektvezetőkké váljanak, mély műszaki ismeretek és puha készségek keverékével.... [-]

Mexikó Monterrey Buenavista
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejleszté ... [+]

Természetesen cél

Az általános cél a program célja, hogy szakemberek képzése, a változás az ipari és akadémiai szektor, hogy képes megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés és technológiaátadás területén a mérnöki tudományok területén.

Címzett

Szakemberek területein mérnöki és egzakt tudományok iránt érdeklődő vezető nagy hatású kutatás hozzájárul a tudás bármely speciális területeken Engineering Sciences. Diákok belépő a program kiváló tudományos háttérrel, hivatásukat tudásgenerálás, gördülékeny kommunikáció, munka szakmailag szigorú etikai normákat, amelyek nyitottak az új módjait asszimiláció a tudás és a szakmai gyakorlat és ezek intellektuálisan kíváncsi.... [-]

Mexikó Monterrey Buenavista
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

A nagy kereslet fejlesztése és folyamatok optimalizálása az ipari, élelmiszeripari, mezőgazdasági, egészségügyi és molekuláris diagnosztika, többek között arra ösztönözte ... [+]

A nagy kereslet fejlesztése és folyamatok optimalizálása az ipari, élelmiszeripari, mezőgazdasági, egészségügyi és molekuláris diagnosztika, többek között arra ösztönözte a beépítése biotechnológiai módszerekkel generáló új termékek és szolgáltatások.

Így a fejlesztés a biotechnológiai eljárások nem részesülhetnek a nagy részét a lakosság adott széles alkalmazási tartományban.

Szakemberek végzettek a Master of Science in Biotechnology ITESM, képesek működni a tudományos, tudományos és ipari környezetben, mind alkalmazás és az ismeretek.

Címzett

Profesionistas diplomások kapcsolódó területeken a biotechnológia, a biológia, kémia, biokémia, vegyészmérnöki, biomérnöki, élelmiszer, gyógyszer, táplálás, többek között.... [-]

Mexikó Monterrey
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a glob ... [+]

leírás

Az elmúlt évtizedekben, Mexikóban az jellemzi, hogy egy ország fontos gazdasági dimenziója, kiváltságos földrajzi elhelyezkedése, a fiatal népesség és a nyitottság a globalizáció helymeghatározás magát vonzó befektetési országnak és gyáripar eléréséhez globális jelentőségét. Folyamatosan, a vállalatok ebben az ágazatban szükség van technológiai képességek, amelyek támogatják a stratégiát, hogy fokozza a termék kínálatát, a konszolidáció és a versenyképesség elhanyagolása nélkül társadalmi felelősség a környezet iránt.

Természetesen cél

A Master of Science in Manufacturing Systems célja:

Vonat szakemberek az ipar és a tudomány, aki mint a változás, hogy képes legyen megtenni az alkalmazott kutatás, a technológiai fejlesztés, az innováció és technológia transzfer területén az új termék tervezése, korszerű anyagok és a gyártási folyamatokat. Címzett ... [-]
Mexikó Monterrey
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Energia vált az egyik legfontosabb, hogy biztosítsák az üzleti vállalkozás versenyképességének bemenet, és így a munkahelyteremtés, a nemzetközi kontextusban nagy a verse ... [+]

Energia vált az egyik legfontosabb, hogy biztosítsák az üzleti vállalkozás versenyképességének bemenet, és így a munkahelyteremtés, a nemzetközi kontextusban nagy a verseny.

A Master of Science in Energetikai lehetővé teszi a diákok válnak szakemberek olyan területeken, mint például a hatékony felhasználását villamos és hőenergia, a minőségi villamos energia, az elektromos hálózat anaiízisbői az ipar és a nemzeti villamosenergia-rendszer, design teljesítmény elektronika védekezésre nagy szélgenerátorok, napenergia gazdaságok és a motor vezérlő. Tudod, hogy a műszaki - gazdasági tanulmányok előnyeit és hátrányait a különböző energiatermelő rendszerek állnak rendelkezésre, mint a kombinált ciklusú növények, szélenergia, napenergia, biomassza, és megérteni az üzleti lehetőségeket ezeken a területeken. Témák az intelligens hálózatok, elosztott termelés, tények, SVC folyamatosan növekszik a mester.... [-]

Mexikó Monterrey
Január 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Mexikó állam, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexikó város, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, Új-Mexikó, 01389 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Mexikó állam, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Tanszék, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcia régió, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, Kalifornia, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador megye, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Osztály, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Tanszék, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua megye, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna megye, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, Kalifornia, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Tanszék, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Fővárosi kerület, VE