Universidad Europea de Monterrey

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rhythm A MI

Soha ne fogja törni a tanulás, itt úgy dönt, a tanfolyam terhelést szerint a beruházások és az idő van.

OKTATÁS korlátok nélkül

Ismerje meg a készülék van, és hol találkozik.

Fő eszközei

Növekszik a legújabb technológiával, hogy mindig megtalálja Önnek.

MOTIVÁCIÓ ÉS CÉG

A Genesis mindig van a kezében a segítők, pedagógusok, szakemberek, készen arra, hogy segítsen növekszik, és javítja a teljesítményt.

Intézményünk:

A tudás teremt SZABADSÁG

Mi vagyunk az intézmény gimnáziumi, hozzunk létre egy új módja a tanulás és tanítás, hogy együtt építeni a jövőben a társadalom és a világ. Vesszük a technológiai fejlődés és legyen a fő eszköze, hogy javítsa a tudás minősége, és hogy bárki rendelkezésére állnak azonos lehetőségeket kell tanulni, és váltja valóra álmaikat.

Küldetés

A Genesis képesek vagyunk, hogy oktassák az élet és a munka, mi érdekel felfedezni a készségek és attitűdök diákjaink, amely felhatalmazza őket, és mindegyik lesz egy nagy szakmai globális gondolkodás és a teljesen integrált személy nagy karakter és elsöprő személyiség működik, mint egy polgár, feltaláló, egy családtag, vállalkozó vagy bármi válhat.

VISION

Azt szeretnénk, hogy növekszik az oktatás világszerte, és az intézmény, amely elősegíti az új tanulási kultúra, amelyben az egyetlen követelmény, hogy egy ember tanulmányozza, hogy a vágy, hogy tanuljanak, és az a lelkesedés, látja a jövőt, reményt néhány évvel köszönhetően Genesis, mindenkinek azonos lehetőségeket kell tanulni, és a technológia legfontosabb összetevője.

Mi alap

A Genesis hisz a társadalom átalakulását oktatáson keresztül Ha megváltoztatjuk a modell az oktatás, hogy ma, a jövőben mi lesz a világ halad, és ahol minden ember ugyanolyan képességekkel alkalmazni, és teljesítik feladatok nagyon nehéz.

Helyszínek

Monterrey

Address
Boulevard Díaz Ordaz #140 piso 20
Colonia Santa María
N.L.,

CP. 64650 Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: