University Of Guanajuato

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University Of Guanajuato alkotmányjogának 3. és 4. cikke kifejezi az intézet természetét és küldetését, amely önálló állami szervezetként jelöli meg, így képes és felelősséggel bír önmagának irányítására. A célok a kultúra oktatása, kutatása és terjesztése; meghatározza a terveket és programokat, valamint meghatározza a felvételi feltételeket, az előléptetést és a személyzet állandóságát, valamint kezeli vagyonukat.

A misszió kijelenti, hogy:

Az Egyetemen , szabad ötletcsere-környezetben, az emberek igazságkeresésére és integrált formálására kell törekedni, hogy egy szabad, tisztességes, demokratikus, igazságos, az emberi és társadalmi lelkiismereti társadalmat építsenek fel. Ez irányítja az akadémiai szabadság, az ingyenes kutatás és a társadalmi elkötelezettség elveit, és a kritikus, többes és részvételi szellem érvényesül.

Ugyanúgy, mint a társadalomban, elmerül, az Egyetem állandó metamorfózisban van. Ahol a személy integrált képződése és az állandó igazságkeresés képezi azokat az ideálokat, amelyeken keresztül fáradozik, és azok felé, amelyek megszervezik és irányítják erőforrásaikat.

A küldetésünkből származó megállapított értékek:

  • Igazság
  • Szabadság
  • Tisztelet
  • Felelősség
  • Igazságszolgáltatás

Helyszínek

Guanajuato

Address
Calle Pedro Lascurain de Retana,#5
36000 Guanajuato, Guanajuato, Mexikó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: