Keystone logo
Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Bevezetés

Kik Vagyunk Le Cordon Bleu egyike a legrégebbi és legelismertebb a gasztronómia világában, vendéglátás és a menedzsment iskolák. A név Le Cordon Bleu-ben megalkotta az a 16. században a király Henry III - amikor megteremtette L'Ordre du Saint-Esprit, amelyet szimbolizál egy kereszt lógott egy kék szalagot. Az ő nagy tekintélye és hagyomány nyert több mint száz éves múltra tekint vissza. Le Cordon Bleu jelenleg az iskola több nemzetközi elismerést a szakemberek képzését, a gasztronómia, gasztronómiai és a vendéglátás. Az elmúlt 20 évben Le Cordon Bleu gondosan kidolgozott különböző oktatási és képzési programok meghatározzák szövetségek és partnerségek vezető vállalatok és intézmények a világon. Le Cordon Bleu jelenleg több mint 40 iskola 15 országban, az egyik diák közösség több mint 20.000 diák 70 nemzet, és egy kiváló csapat több mint 100 nemzetközi szakácsok. 1998 óta az Anahuac Egyetem létre egy fontos együttműködési Le Cordon Bleu International-hez egyetemi programok, kurzusok és oklevelek turisztikai-gasztronómiai, ugyanazokon a területeken, hogy 2010-től kiterjed az Anahuac University Network. Le Cordon Bleu INTERNATIONAL Világelső az Gasztronómiai, Vendéglátóipari és menedzsment. Le Cordon Bleu a világhírű hálózat az oktatási intézmények elkötelezett a legmagasabb szintű gasztronómiai és vendéglátóipari oktatás révén világszínvonalú programokat. Le Cordon Bleu folyamatosan fejlődik kombinálja az innováció és a kreativitás a hagyománnyal létrehozásával alapképzési és a mester üzleti adminisztráció összpontosítva az igények egy szektor növekvő nemzetközi vendéglátás. Le Cordon Bleu tartják a gyám a francia kulináris technika révén gasztronómiai programok, amelyek továbbra is megőrizni és átadni a magabiztosságot és felértékelődése a kulináris művészetek, hogy már a sarokköve a francia gasztronómia több mint 500 éve . A szakácsok A nagy szakácsok Le Cordon Bleu nagy szakmai tapasztalattal, a legtöbb dolgoztam neves éttermek és elnyerte a Michelin kalauz és sokan közülük nyertesei rangos versenyeken. Minden évben, szakácsok megosszák tapasztalataikat és tudásukat a hallgatók több mint 70 országban tanítani a technikát és főzési módszereket, amelyeket a kodifikált Franciaországban az elmúlt 500 évben, a diákok a kulináris oktatást, amely lehet alkalmazni tudásukat a konyhában, és sikeres karriert építeni.

Helyszínek

  • Buenavista

    Av. Lomas Anahuac No. 46 Lomas Anahuac Huixquilucan, Edo. de Mex. , C.P. 52786, Buenavista

  • Buenavista

    Universidad Anáhuac del Sur Avenida de las Torres # 131, Col. Olivar de los Padres C.P. 01780, Del. Álvaro Obregón, , , Buenavista

    Programok

      Az intézmény a következőket is kínálja:

      Kérdések