International University of Monaco

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Monacói Hercegségben a Monte-Carlo a Francia Riviérán, a Monacói Nemzetközi Egyetemen (IUM) egy angol nyelvű egyetem, amely a Pénzügy, Luxus Üzleti és Nemzetközi Üzletágak szakos hallgatóknak nyújt egyetemi, posztgraduális és posztgraduális diplomát.

A globális generáció inspirálása


A Monacói Nemzetközi Egyetem (IUM) Monaco Business Schoolja sikeres és átgondolt vezetőket és vállalkozókat fejleszt ki. Mi vagyunk az egyetlen olyan egyetem, amely angol nyelvű, Cote D'Azur-ban tanított üzleti oktatást biztosít. A hallgatói testületben és a karban képviselt 60 nemzetiséggel a Monacói Hercegség főiskolai felsőoktatási intézménye.

Mi a különbség az IUM-ban? Büszkék vagyunk arra a kis osztályméretre, ahol a diákok egyedi figyelmet kapnak akadémiai törekvéseik során. A professzorok és a diákok közötti magas szintű interaktivitás, és ösztönözzük az innovatív és kreatív gondolkodást.

Arra ösztönözzük a diákokat, hogy túllépjenek az előadásteremben tanított elméleteken és adatokon, a való világban szerzett készségek segítségével. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan erős analitikus és kognitív készségeket fejlesszenek ki, amelyek alapot biztosítanak számukra sikeres üzletemberek számára.

A hallgatók alaposan multikulturális környezetben tanulnak, amely az egész világon élő embereket ötvözi az ötletek megosztására, az élet megváltoztatására és globális lehetőségek teremtésére. Diákjaink magukkal vitték magukat, hogy ki vannak a kereskedelem világában, és büszkék magukra, mint a magabiztos üzletemberek és a holnapi vállalkozók.

Monaco az európai üzleti központok egyik legfontosabb központja, valamint a biztonságos környezet védelme. Diákjaink az üzleti készségekkel, a gyakorlati tapasztalattal és a személyes fejlődéssel foglalkoznak, amely az életüket szolgálja. Küldetésünk, hogy ösztönözzük a globális generációt.

Helyszínek

Monaco-Ville

Address
International University of Monaco
2 Ave Albert II

98000 Monaco-Ville, Monaco

Párizs

Address
Groupe INSEEC
14, rue de Prony

75017 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció