Anda Sprachschule

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Anda Sprachschule egy barátságos nyelviskola, ahol a nyelvek széles skáláját tanítják egy nagyon közeli és barátságos légkörben.

Iskolánk két különböző helyen található Berlin két legközpontibb környékén: Friedrichshein és Prenzlauer Berg. Mindkét városrész a berlini földalatti kultúrát szemlélteti, és a kocsmák, kávézók és parkok széles skálájáról ismert, hogy elkerüljék a város nyüzsgését.

Az Anda Sprachschule-ban német, angol, spanyol, francia, olasz és portugál kurzusokat kínálunk felnőtteknek, valamint cégeknek. Tanáraink mind natív nézők, magasan képzettek és tapasztaltak, és igazi szenvedélyük van a nyelvoktatásban. Az Andában átlagosan 6 diákcsoportban lesz lehetőséged nyelvtanulásra. Kezdettől fogva két fő fókuszunk a kommunikáció és a szilárd nyelvtani alap. Rugalmas tanítási módszereket alkalmazunk és személyes figyelmet fordítunk arra, hogy minden diákunk elérhesse céljait, és a lehető legtöbbet élvezhesse iskolánkban. Minden tanfolyamunk kapcsolódik a közös európai referenciakerethez a nyelvekhez.

Azt akarjuk, hogy hallgatóink ne csak kommunikálni tudjanak és szocializálódjanak a célnyelven, hanem legyenek esélyük is arra, hogy megtapasztalják a kulturális csereprogramot, hiszen határozottan úgy véljük, hogy új nyelvet tanítanak, mint magának a nyelvnek a megismerését. Az integráció ösztönzése érdekében hetente különféle kulturális tevékenységeket szervezünk, hogy a diákok jobban megismerhessék a várost és kultúráját. Ráadásul nagy lehetőséget látunk arra, hogy jobban megismerjék egymást. Mind a közös lakásokban, mind a vendégcsaládokban kínálunk szálláslehetőséget a diákok számára is, valamint egy heti help desk is, ahol támogatást és tájékoztatást nyújtunk a tanulói számára.

Számos tanfolyamot kínálunk egész nap versenyképes és megfizethető áron. Lehetőség van ingyenes próba leckére is. Látogasson el hozzánk, és próbálja ki!

Helyszínek

Berlin

Address
Rigaerstr. 104
Friedrichshein

10247 Berlin, Berlin, Németország

Berlin

Address
Raumerstraße 21
Prenzlauer Berg

10437 Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: