Bauhaus-Universität Weimar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Bauhaus-Universität Weimar egy nemzetközi kutatási intézmény, amely elkötelezett az elképzelést, Bauhaus és ezért a hagyományos nemzetközi orientáció. A törekvés az, hogy egyesíti művészetek tudományok és a technika, amely ahhoz vezet, hogy fut egy ösvény, amely egyedülálló Németországban. A törekvés nemzetközivé nem üres frázis, hanem egy integratív összetevője önértelmezése és a tájékozódás.

A karok és tanulmányi területek, mint például Építészet, Művészet és Design, Építőmérnöki és Média, a Bauhaus-Universität Weimar van egy jellegzetes identitást.

A Bauhaus-Universität Weimar vált jól ismert a széles körű oktatási és kutatási tevékenység alapján mérnöki és építészeti-orientált tudományágakban. Ma az egyetem kínál széles spektrumát utasítást mintegy 40 képzéseit, beleértve az ingyenes művészet, design, web design, vizuális kommunikáció, média design, médiakultúra, építészet, mélyépítés, anyagtudomány, feldolgozási technológia, környezet és a menedzsment.

A kifejezés »Bauhaus« áll egy vágy, hogy a kísérlet, a nyitottság, a kreativitás, a szoros kapcsolat az ipari gyakorlat és a nemzetköziség. Építve a hagyomány a Bauhaus, a karok megteremtésében részt vesznek a közterületek. A cél az, hogy a tudomány, a művészet és a technológia együtt dolgoznak analitikusan, kreatívan és innovatívan a tervezési, építési és tervezési jelenlegi és jövőbeni terek lakás. Gyakorlati tapasztalat fontos szerepet játszik az összes tudományos területen, valamint a művészi fejlődését.

Vizsgálat, tanúsítás és termékfejlesztési éppen olyan fontos, hogy a mérnökök, mint ők, a média fejlesztők és a tervezők.

Annak érdekében, hogy meghatározzák a nemzetközi képet, és hozza létre saját magát tudta, mint i EMZETKÖZI egyetem, ez az egyetem stratégiájának hogy nemzetközivé minden területen. Különösen azokon a területeken az oktatás, a kutatás és a kreatív-művészi fejlődését, a nemzetközi orientáció javítania kell a különböző eszközök és eszközök népszerűsítésével. Eszerint, nemzetközivé lett foglalt a menedzsment elve az egyetem. Sőt, a helyzet a tisztviselő Nemzetközi Stratégiai együttműködések létrejöttének. Az ő feladata, hogy frissítse a nemzetközivé stratégiákat, és különbözőképpen intézkedéseket.

Helyszínek

Weimar

Bauhaus-Universität Weimar

Address
Bauhaus-Universität Weimar
Geschwister-Scholl-Straße 8

99423 Weimar, Türingia, Németország
Telefonszám
+49 3643 581112

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket