Cologne University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Köln University of Applied Sciences A következőkről A nagyjából 22.500 diák és négy campus három városban, hogy Köln University of Applied Sciences (CUAS) a legnagyobb a maga nemében Németországban.

Azonban, a méret nem az egyetlen tényező, amely megkülönbözteti CUAS a legtöbb más német egyetemeken alkalmazott tudományok: Tudományos sokféleség, széles körű kutatási tevékenységek és a nemzetközi figyelmet a mi erős öltöny. Köln University of Applied Sciences tartja magát a modern típusú felsőoktatási intézményben, mivel ez alkalmas arra, hogy doktori tanulmányokat csillag programokban. Ugyanakkor, mi nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati tapasztalatok diákjaink minden tudományágban.

Köln University of Applied Sciences tagja UAS7 - a stratégiai szövetség a hét kiemelkedő egyetem alkalmazott tudományok Németországban -, és alapító tagja az Észak-Rajna-Vesztfália Egyetemi Innovációs Szövetség. Ráadásul, ez egy teljes jogú tagja az Európai Egyetemi Szövetség (EUA).

CUAS nem idegen, hogy a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR): Úgy igazolt a családbarát egyetem és intézmény nagy hangsúlyt fektet a környezeti összhangban közösségi környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer (EMAS), valamint az ISO 14.001.

Nemzetközi kapcsolatok Köln University of Applied Sciences szoros kapcsolatokat ápol nemcsak a német tudományos táj, hanem nemzetközi szinten. Jelenleg büszkélkedhet partnerségek mintegy 290 külföldi egyetemekkel és a hallgatói mobilitás előmozdítása révén széles körű tanulmány / tartózkodásra külföldi programok és finanszírozási lehetőségek.

Köln University of Applied Sciences kínál számos mesterképzés tanítják teljes egészében angol nyelven. Egyharmada a nemzetközi diákok jönnek a tengerentúlról: Afrika, Amerika, Ázsia és Ausztrália.

Tények és számok

Összesen diákok száma (téli félév 2013/2014) - 22.624 Alkalmazottak - 1500 Professzorok - 414 Gólya diákok - 5387 Fok - 80 Bachelor programok - 39 Karrier-integrált programok - 4 Mesterképzés - 37 Költségvetés (2013) - € 160000000 Külső finanszírozás - több mint 17.000.000 €

Helyszínek

kölni

Address
Institute for Technology and Resources Management
in the Tropics and Subtropics (ITT)
Cologne University of Applied Sciences
Betzdorfer Straße 2
50679 Cologne
Germany

50679 kölni, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket