Deggendorf Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A választások

Elkötelezettek vagyunk a nemzetközi diplomásokkal rendelkező globális diplomások előállítása iránt: a világ 190 partner egyeteme számos lehetőséget kínál a hallgatók számára tapasztalatgyűjtésre és kreditek szerzésére diplomájukhoz devizaszemesztereken, gyakornoki gyakorlatokon és kettős fokozatú külföldi tanulmányokon keresztül. Valójában minden egyetemi diplomához tartozik egy kötelező gyakorlati félév, amelyet akár helyi, akár külföldön is el lehet végezni.

7200 hallgatónk, köztük 20% -a nemzetközi hallgatók, számos fokozatú tanfolyamot tanulnak angolul vagy németül. Minden kurzusunkat a FIBAA és az ASIIN hivatalosan akkreditálta a nemzetközi szabványok szerint.

Együttműködünk több mint 500 regionális és multinacionális társasággal, beleértve a globális szereplőket, mint például a BMW, a MAN, a Continental, a ZF és a Siemens, ahol a hallgatók felbecsülhetetlen tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezen túlmenően az egyetemi Karrier Szolgálat mentori programot tart, amelyben a hallgatók együttműködnek egy professzionális üzleti mentorral, hogy segítsék őket szakmai céljaik elérésében. Ez az aktív promóció megnyugtatja az átmenetet az akadémiai karrierből a szakmai karrierbe, azaz a diplomáink különösen sikeresek a munkaerőpiacon.

Oktatási egyetemek

A hallgatók két campuson nyolc karon oszlanak meg. A Deggendorf főiskolai campusának széles skálája van angol vagy német nyelvű oktatással. Az Európai Campus Rottal-Inn-en minden hallgató kizárólag angolul tanít (a nemzetközi hallgatók német órákon vesznek részt). Ez a két campus egy órás autóúttal elérhető, és mindkettő Bajorországban, a Dél-Németországban található.

Nagyszerű életmódot fontosnak tartunk diákjaink jóléte szempontjából. A hallgatókat számos létesítmény támogatja, mint például számos hallgatóklub, széleskörű sportprogram (jelenleg a német egyetemi labdarúgó bajnokok vagyunk), nagy Nemzetközi Iroda, Nyelvi Központ és Karrierszolgálat. Évente minden nyáron nyílt napi rendezvényt szervezünk a campuson és egy zenei fesztivált.

Az összes kar, műhely és szolgáltató központ hallgatóink számára a campuson, annak környékén és szomszédságában található, nyitott, barátságos és kommunikációs környezetet teremtve az alkalmazottak, a hallgatók és az oktatók között.

  • Tekintse meg tanári campusunkat:
    https://www.th-deg.de/en/university/campus-locations

Képek a Deggendorf campusról:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Képek az európai campusról:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Helyszínek

Pfarrkirchen

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Bajorország, Németország

Deggendorf

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Bajorország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket