Design Akademie Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Design Akademie Berlin , a SRH Hochschule für Kommunikation und Design, felkészíti a következő generációs szakértőket és vezetőket a kommunikáció, marketing, reklámozás és design területén.

A kommunikáció folyamatos kihívás, és a tanítási megközelítés tükrözi ezt, hogy a jelenlegi és a jövőbeli igények kielégíthetők legyenek. Azáltal, hogy közvetlen hozzáférést biztosít a látomásos projektekhez, olyan gondolkodási, gondolkodási, gondolkodási és tervezési képességeket fejleszt. Az észlelés változásaihoz közel állunk, a kommunikációs folyamatok felgyorsításához a társadalmi-gazdasági és technológiai lehetőségek hátterében. A mai mûködésünk a jövő médiáinak terve.

Több bevétel, több gyakorlati tapasztalat, több lehetőség több kapcsolattartási idővel, több hatókörrel és témákkal, több szakértelemmel. A tanfolyamokat támogatja az ügynökségi szabvány szoftver és technikai anyaga. A felvételi stúdiónk osztályai a világítástechnikában, a fotográfiában, a filmben és az audiovizuális médiában, a video- és szerkesztési technikában tevékenykednek. Modell stúdióunkban a digitális formatervezést fejlesztjük, és az életméreteket nyújtjuk a belsőépítészet és a hiteles csomagolás tervezéséhez.

A stratégia megfelel a tervezésnek, a kommunikációt összetett, stratégiai folyamatnak tartjuk. Multidiszciplináris megközelítést alkalmazunk, amely összekapcsolja a marketingkommunikáció stratégiai ismereteit és a kommunikációs tervezés lehetőségeit. Fokozzuk a diákok érzékelési képességét a társadalmi, gazdasági és kulturális kontextusokra. Ennek során messze túlmutatunk a megszokott tanfolyamon.

Minden diákunkat motiváljuk és értékeljük, felszabadítjuk és elősegítjük potenciáljukat. A szaktudást a társadalmi és kreatív kompetenciákkal együtt folyamatos visszajelzés és egyéni támogatás révén közvetítjük. Az egyik fő célunk a kritikus önreflexió érzésének fejlesztése.

A kommunikáció folyamatos kihívás, és a tanítási megközelítés tükrözi ezt, hogy a jelenlegi és a jövőbeli igények kielégíthetők legyenek. A kurzus szakmai irányultsággal bír, különös tekintettel a kommunikációs szerződésekkel foglalkozókra. A képesítés alapja az egyetemi megközelítés. Több mint ez. Szoros figyelmet szentelünk a folyamatosan növekvő igényeknek a diplomások számára a szakmai életük során. Támogatjuk a kreativitást és a kísérletezésre irányuló vágyat, hogy képesek legyünk átvenni a kommunikáció gyors változásának ütemét. A magasan képzett egyetemi oktatók és előadók, akik tanítanak velünk, szorosan együttműködnek egymással, és ügynökségekről, kiadókról, kutatókról, kreatív iparágakról és az akadémiai világról származnak. A gyakorlatot és a projektmunkát következetesen a tanítás szerves részévé teszik. A tanfolyamoknak ez a megközelítése tükrözi azt a megértést, hogy mi legyen a tanulás.

Helyszínek

Berlin

Address
design akademie berlin
SRH Hochschule für Kommunikation und Design
Prinzenstr. 84.1

D-10969 Berlin, Berlin, Németország