Fraunhofer Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Fraunhofer Akadémia a képzési lehetőséget a Fraunhofer Society for Applied Research, és célja az érdekelt a folyamatos oktatásban szakemberek és vezetők a technológia-vezérelt cégek. Az Academy szakemberek kiváló tanfolyamok, képzések tanúsítvány és szemináriumok alapuló kutatási tevékenysége a Fraunhofer Intézet együttműködve kiválasztott és neves partner egyetemek és partner intézmények.

Képzés a legmagasabb szinten

Egy első osztályú oktatásban megalapozza egy ígéretes karrier - ez igaz ma, mint valaha. Az innováció ütemét magas, az üzleti környezet folyamatosan változik, és a globalizáció generál növekvő külföldi verseny. Ki akar szembenézni mindezen kihívások sikeres nem jön a klasszikus tanulmányok, vagy hagyományos képzés önmagában gyakran. Az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen.

Fraunhofer te fejlődésének követését azáltal, hogy a Fraunhofer Akadémia szakemberek az üzleti kiváló akció a képzés. Itt a képzési lehetőségeket, a Fraunhofer-Gesellschaft egyesítjük egy fedél alatt, így egy egyedülálló tudástranszfert a Fraunhofer kutatás vállalkozások. Tehát a legújabb eredményei a tudomány és a kutatás közvetlenül részt vesznek az összes ajánlat a tananyag egy - egy igazi paktum kutatás és innováció.

Ajánlatunk van osztva öt téma:

  • Technológiai és Innovációs
  • Energia és fenntarthatóság
  • Logisztikai és termelési
  • Gyártás és tesztelés
  • Az információs és kommunikációs

Partner egyetemek és más oktatási együttműködést a Fraunhofer Akadémia

Oktatási együttműködés a Fraunhofer Akadémia

A Fraunhofer Akadémia együttműködik neves oktatási intézmények, valamint a kezdeményezések kormányzati és az üzleti, akik tették, céljuk, hogy támogassák az oktatás és képzés Németországban és a hajtás.

Partner egyetemek és partnerintézmény a Fraunhofer Akadémia

A Fraunhofer Academy szakemberek és vezetők kiváló képzést alapuló kutatási tevékenysége a Fraunhofer Intézet együttműködve kiválasztott és neves partner egyetemek és partner intézmények.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés Online Oklevelek » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Online Masters »

Videók

Fraunhofer Academy

Kapcsolat

Fraunhofer Academy

Cím Hansastraße 27 c
80686 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Németország