Fraunhofer Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Fraunhofer Akadémia a képzési lehetőséget a Fraunhofer Society for Applied Research, és célja az érdekelt a folyamatos oktatásban szakemberek és vezetők a technológia-vezérelt cégek. Az Academy szakemberek kiváló tanfolyamok, képzések tanúsítvány és szemináriumok alapuló kutatási tevékenysége a Fraunhofer Intézet együttműködve kiválasztott és neves partner egyetemek és partner intézmények.

Képzés a legmagasabb szinten

Egy első osztályú oktatásban megalapozza egy ígéretes karrier - ez igaz ma, mint valaha. Az innováció ütemét magas, az üzleti környezet folyamatosan változik, és a globalizáció generál növekvő külföldi verseny. Ki akar szembenézni mindezen kihívások sikeres nem jön a klasszikus tanulmányok, vagy hagyományos képzés önmagában gyakran. Az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen.

Fraunhofer te fejlődésének követését azáltal, hogy a Fraunhofer Akadémia szakemberek az üzleti kiváló akció a képzés. Itt a képzési lehetőségeket, a Fraunhofer-Gesellschaft egyesítjük egy fedél alatt, így egy egyedülálló tudástranszfert a Fraunhofer kutatás vállalkozások. Tehát a legújabb eredményei a tudomány és a kutatás közvetlenül részt vesznek az összes ajánlat a tananyag egy - egy igazi paktum kutatás és innováció.

Ajánlatunk van osztva öt téma:

  • Technológiai és Innovációs
  • Energia és fenntarthatóság
  • Logisztikai és termelési
  • Gyártás és tesztelés
  • Az információs és kommunikációs

Partner egyetemek és más oktatási együttműködést a Fraunhofer Akadémia

Oktatási együttműködés a Fraunhofer Akadémia

A Fraunhofer Akadémia együttműködik neves oktatási intézmények, valamint a kezdeményezések kormányzati és az üzleti, akik tették, céljuk, hogy támogassák az oktatás és képzés Németországban és a hajtás.

Partner egyetemek és partnerintézmény a Fraunhofer Akadémia

A Fraunhofer Academy szakemberek és vezetők kiváló képzést alapuló kutatási tevékenysége a Fraunhofer Intézet együttműködve kiválasztott és neves partner egyetemek és partner intézmények.

Helyszínek

München

Address
Hansastraße 27c
80686 München, Bajorország, Németország

Kassel

Address
Kassel, Hesse, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket