Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Recept a siker kettős tanulmányok - Fit for gyakorlat

1993-ban, a University of Applied Sciences (FHDW) jött létre, mint az egyik első magánegyetemek NRW. Közben tanulmány az 1900 fiatalok az öt helyszínen Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann és Marburg. A FHDW középpontjában a tanulmány a spektrum az üzleti területek és az üzleti számítástechnika, az általa kínált két-és részmunkaidős alapképzési és mesterképzési szakok.

A kombináció az elmélet és a gyakorlat a siker receptje FHDW. A két egyetemi tanulmányait, ő ötvözi teljes időtartama alatt egyenlő időszakokban tanulás az egyetemi gyakorlati fázisok partner cégek. Három hónappal tart egy fázis, majd kapcsolja be a diákok újra a tevékenységi területen. Körülbelül 600 vállalat vesz részt az együttműködési hálózat. Gyakran veszi a tandíj teljes egészében vagy részben, és a diplomások cég a diploma megszerzése után egy. Ily módon, a legtöbb FHDW hallgató munkát már a megállapodás megkötésére.

Amellett, hogy a szoros integráció az elmélet és a gyakorlat, a kisebb csoportok, intenzív felügyelet az oktatók, akik gyakorolják fázist a partner vállalatok és számos nemzetközi egyetemi együttműködési ajánlatot diplomások a vizsgálat rendkívül vonzó karrierlehetőségek.

Tények

  • 1993-ban alapított, mint az egyik első magán főiskolák Észak-Rajna-Vesztfália - Helyszín: Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann, Marburg - több mint 1900 diák és 5000 diplomások - Dual-és részmunkaidős alapképzési és mesterképzési szakok - a gyakorlati képzés a vállalatoknál - Nemzetközi orientáció - Kis szakkörök, egyéni támogatást - Tanulmány Kezdés: október és január

Helyszínek

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Hauptstraße 2

51465 Paderborn, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Meisenstraße 92

33607 Paderborn, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Marie-Curie-Straße 6

40822 Paderborn, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Paderborn

Address
University of Applied Sciences FHDW
Fürstenallee 3 - 5

33102 Paderborn, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket