Hochschule Biberach University Of Applied Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Biberach University - élénk egyetem területén az építőipar, az energia, a biotechnológia és az üzleti adminisztráció

Hagyományosan, a School of Construction a Biberach Egyetem a klasszikus tudományágak építészet és a mélyépítés. Különleges különböztetni a tanulmányi programok: projektmenedzsment (építés) és a Business Administration (Építőipar és ingatlan). Vezetett a látás energia HBC bővítette tudományos kínálatát energiahatékonyság: A tanfolyamok Energetikai és Energia formában fiatal szakemberek - mérnökök, mint a kereskedők - erre jövő feladata. A hangsúly az oktatás és a kutatás területén a megújuló energiaforrások.

Ugyanakkor minősül HBC biotechnológiai egy teljesen új fókuszt. A tanfolyamok Pharmaceutical Biotechnology és az ipari biotechnológia kínálnak tudományos képzés, kiegészítve a jelenlegi kutatási projektek.

Az Akadémia Biberach University kínál részmunkaidős posztgraduális képzés, valamint széles körű képzési és konferencia program szakmai képzés.

Országos egyetemi rangsorok igazolják, hogy a minősége a HBC oktatási és kutatási: többször kapott a HBC felső jelek!

Mi a Biberach University meghajtók

Keresztül tanulmányi programokat az építészet és a mélyépítés, épület éghajlati és energetikai rendszerek, valamint az üzleti menedzsment és a biotechnológia, Biberach Egyetem egy tudományos és ugyanakkor gyakorlati konfrontáció az ember, a környezet és az energia. A létezése ember jelenléte alapján az energia különböző formában és azok használatát. Különösen a Basic és biztonsági igényeit az emberek a területen lakhatás, a foglalkoztatás, az éghajlat és az egészség egyre holisztikus és uralja a racionális és ésszerű energiafelhasználás.

A Biberach University megérti a tudományos elemzés az ember és az energia állandó folyamat a regionális és globális társadalmi változás és nekik megfelelő alapú oktatás a diákok az egyetemi és egymást követő kurzusok. A tanulmány rendszeresen értékelik, adaptált és bővült, például a kettős tanulmány modellek. Regionális és nemzetközi hálózatok egyetemek és a gazdaság erősítése a nemzetközi profilját.

Az elképzelés Biberach University leírható a következő alapelveket:

. 1 A Biberach University jelent az innovatív, szakképesítés és gyakorlati képzés a mérnökök a legnagyobb hatékonysággal, a hatékonyság és a minőség.

., 2. A Biberach University támogatott képzési kínálat hozzájárulások megoldására a jelenlegi energetikai és éghajlati kérdések.

. 3 A Biberach egyetem megfelelő méretű, hogy biztosítsák a függetlenségét, hatékonyságát és vonzerejét egyaránt.

. 4 A Biberach University működik regionális és nemzetközi szinten, azt állítja, stratégiai szövetségek részei más egyetemekkel.

. 5 A Biberach University vonzó partner a kutatási, fejlesztési és szolgáltatási feladatok a regionális és a nemzeti vállalatok.

. 6 Az egyetem található viszonylagos fontosságuk tisztában tiszteletben oktatási intézmény, a város és a kerületi Biberach és hozzájárul arculatépítésnek és profilalkotás.

Helyszínek

Biberach

Hochschule Biberach

Address
Biberach University of Applied Sciences
Karlstrasse 11

88400 Biberach, Baden-Württemberg, Németország
Telefonszám
+49 7351 5820

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket