Furtwangen University/HFU Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A jövő megteremtése innováció révén több mint 160 éves

Furtwangen University (HFU) büszke több mint 160 éves története során magas színvonalú oktatás, az alkalmazott kutatás és az erős nemzetközi orientáció. Mi magasra a diákok és a munkáltatók a német egyetemi rangsorok és kiváló hírnevét felhívja a diákok szerte Németországban, valamint a több mint 80 országban szerte a világon.

A három campus tíz kara és 41 innovatív és praktikus kurzusokat mind főiskolai és egyetemi szinten, HFU széles skáláját kínálja a tanulmányi lehetőségeket. A diákok részesülnek a kiváló tanulmányi feltételeket kis tanulmányi csoportok és a személyes kapcsolat a professzorok. Ajánlunk kiemelkedő támogató szolgáltatások és létesítmények, beleértve az ultra-modern laboratóriumok, egy high-tech informatikai infrastruktúra és az egyik legjobb könyvtárak Németországban. Ez annyit jelentett, hogy egy nagy tanulási tapasztalat az első osztályú munkahelyi kilátások.

Miért válasszon minket?

Modern, innovatív kurzusokat Csúcsminőségű oktatási és kutatási Képzés a vezető technológiát egy erős gyakorlati elem Fókuszban a munka szempontjából releváns készségek Nemzetközi középpontjában a diplomát adó képzések Optimális hallgatói támogatás és felügyelet Kiváló munkalehetőségek

HFU Business School egy szilárdan megalapozott kiválósági központ, híres úttörő szellem és dinamikus hangulatot. Több mint 1000 üzletemberek végezte velünk, mivel alapítványunk 1995. Kínálunk teljesen akkreditált, magas rangú üzleti fok igényeire szabott a nemzetközi munkaerőpiacon. Abban HFU Business School, akkor kapnak egy top szakképesítés, amely lehetővé teszi, hogy játsszon egy sikeres része a globális gazdaság a 21. században. És ez az ígéret!

Körülvett természeti szépség, a Fekete-erdő régióban, Dél-Németországban, HFU Business School biztosítja a tökéletes helyszínt a vizsgálatok.

Helyszínek

Villingen-Schwenningen

Address
Robert-Gerwig-Platz 1
78120 Villingen-Schwenningen, Baden-Württemberg, Németország

Baden-Baden

Address
Jakob-Kienzle-Str.17
78054 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket