HTW Berlin University Of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A HTW Berlin Berlin legnagyobb University of Applied Sciences

A hallgatói szervezet több mint 13.000, a Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin a legnagyobb University of Applied Sciences in Berlin. Mintegy 70 alapképzési és mesterképzési kurzus például műszaki, gazdasági, információs technológia, a kultúra és a design, a különböző képesítések amelyek adunk lenyűgöző. Mindkét kompakt és gyakorlat-orientált, mi a kurzusokat is ki lehet egészíteni utasítást az idegen nyelvek és legfontosabb készségek. Egyetemi rangsorok következetesen létre számunkra, mint az egyik vezető szolgáltatója a modern és professzionális oktatás. A szolgáltatások közé tartozik a jól felszerelt könyvtár, a modern számítógép-központ és sokféle sport.

A díjazott egyetemi A kiváló akadémiai hírnév, a HTW berlini kapott sok díjat kivételes innováció az egyetemi szektorban; a mi belső irányítási reformokat; A konzultáció és a szolgáltatási csomagok felajánlotta, hogy a kis- és közepes méretű vállalkozások és beindítása; és az elkötelezettségünket, hogy a nemek közötti egyenlőség és a gáton szabadságot. Egyetemi rangsorok következetesen létre számunkra, mint az egyik vezető szolgáltatója a modern és professzionális oktatás.

Tanulmány, oktatási és kutatási két helyen Tanulmány, oktatási és kutatási a HTW berlini végzik két helyszínen: a Treskowallee campus Karlshorst és a Wilhelminenhof campus Oberschöneweide. Mindkét helyen van egy hosszú és büszke történelme: a műemlék a Treskowallee campus Korábban egy iskola, és az NDK, a College of Economics. A Wilhelminenhof campus hosszú és gazdag hagyományokkal, mint a központ az ipari innováció. A Berlin Dél-Kelet, ez volt a házigazdája a két híres vállalat, az Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) és a Kabelwerke Oberspree (KWO).

Helyszínek

Berlin

HTW Berlin

Address
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket