Hamburg University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Hamburg University of Technology (TUHH)

"A TUHH egy kompakt technikai egyetem, amely világos profilú kutatási és innovatív tanulási módszerekkel találkozik, ahol az elmélet és a gyakorlat találkozik.Az közelség fontos dolog a diákjainkkal való kapcsolatainkban, elsősorban a projektalapú tanulás során kis csoportokban és szoros kapcsolatban állunk kiemelkedő tudományos munkatársainkkal, amelynek célja a kreatív elmék egyéni szakterületi profillal és magas szintű szociális készségekkel való megismertetése, az emberiség fejlesztése a küldetésünk középpontjában áll.

Hamburg innovatív metropoliszként dolgozunk. A TUHH jelentősen hozzájárul ehhez olyan új technológiák bevezetésével, mint az energiaellátás, a mobilitás, a logisztika és a digitalizálás. Ebben a kontextusban a TUHH a jövőben a legmodernebb technológiai egyetemként fog fejlődni és fejlődni. A TUHH sikeres reformokkal, szokatlan utakkal és kezdeményezésekkel azonosítja magát, olyan módon, amelyet aligha talál más német egyetem. 1994-ben az első német egyetem bachelor diplomát vezetett be, és kiterjedt angol nyelvű tanulmányi programjai vonzzák a diákokat a világ minden tájáról. A TUHH további magán és közszféra kutatási finanszírozását biztosítja, amely az egyetem nem harmadik fél költségvetésének majdnem felét teszi ki. A TUHH fe alapkutatását a Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG) által finanszírozott "Tailor-Made Muli Scale Materials Systems, M3" című együttműködő kutatóközpont (SFB) kiemeli.

Szakértelmének és interdiszciplináris struktúráinak köszönhetően a TUHH kutatóorientált módon dolgozik, amely kiemelkedő munkatársak és berendezések révén újszerű kutatást és egyben modern, kutatásorientált és gyakorlatorientált oktatást kínál. Ez a kombináció kiváló lehetőséget nyújt a diplomások számára a munkaerőpiacon, függetlenül a gazdasági ciklus ingadozásától. Számos együttműködési megállapodást kötöttünk a nagyvállalatokkal és a kkv-kkal. Támogatjuk az élvonalbeli kutatásokat és a vállalkozói szellemet. Az a szándék, hogy minõsítsük magunkat, mint a legmagasabb nemzetközi egyetem, folyamatosan motivál minket és a TUHH sikerének hajtóereje.

Egyébként Hamburg - a TUHH otthona - nemcsak Németország földrajzi térképének tetején helyezkedik el, hanem Európa egyik legdinamikusabb régiójával, a legjobb növekedési kilátásokkal. Ez egy élénk metropolisz, magas életminőséggel.

Remélem, hogy a TUHH-t felfedezi a következő weboldalakon, és szívélyes meghívást nyújt Önnek, hogy részese legyen a lenyűgöző TUHH világnak. "

Prof. Dr. Ed Brinksma

- a Hamburg University of Technology elnöke -

Küldetés

A TUHH alapító elvei Németországban egyedülállóak. A kutatás elsődleges fontossága, az interdiszciplináris megközelítés, az innováció, a regionalizmus és az internacionalizmus kötelező alapja annak, amit teszünk. A kutatás, a tanítás és a technológiaátadás középpontjában az embereket fejlesztő technológia irányadó témája áll.

Küldetésnyilatkozat:

A TUHH egy versenyképes vállalkozói egyetem, amely a magas szintű teljesítményre és magas színvonalú szabványokra koncentrál. A TUHH elkötelezett a Humboldt (a kutatás és az oktatás egységének) elveire. A TUHH erős nemzetközi orientációval rendelkezik, és a helyi környezetre is összpontosít. Ez így járul hozzá a társadalom technológiai és tudományos kompetenciájának fejlesztéséhez. Stratégiai kutatási területeken nemzeti és nemzetközi szinten kiválóan törekszik. A fiatal mérnökök és akadémikusok oktatása az igényes programokon belül, fejlett tanítási módszerekkel.

Helyszínek

Hamburg

Address
Am Schwarzenberg-Campus,1
21073 Hamburg, Hamburg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket