Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) az Institute for Cultural Diplomacy ( ICD ) a világ vezető központja a tanulmány a kulturális diplomácia, mely az oktatási és szakmai fejlődési lehetőségeket az egyének, érdekel folytat további oktatás és pályára az egyetemek, a diplomácia , a kormány és / vagy a magánszektor, amely teljes egészében vagy részben a kulturális diplomácia területéhez kapcsolódik.

A CCDS különösen arra összpontosít, hogy feltárja a kemény és puha hatalom közötti egyensúlyt, a globalizáció folyamatát egy kölcsönösen függő világban, a nemzetközi gazdaságot.

A CCDS programok magas szintű vezetést biztosítanak, és a hallgatóknak képesek lesznek jövőbeli vezetői szerepük alakítására, miközben a mai világot kihívó kritikus kérdéseket kezelik. A programok fejlett tudás- és analitikai eszközöket nyújtanak a kulturális diplomácia és a nemzetközi politikák és globális stratégiák kialakításában rejlő lehetőségek tanulmányozásához és gyakorlásához. A CCDS programok a következő kategóriákba sorolhatók: Távoktatási kurzusok, Szakmai fejlesztési tanúsítvány programok és fokozatok Kulturális diplomácia programjai. A CCDS Kar a professzorokból, a magas rangú politikusokból és a köz- és magánszektor tapasztalt szakembereiből áll. A CCDS oktatói és tanácsadói intenzíven és kollektívan dolgoztak olyan innovatív képzési programok kidolgozásában, amelyek egyedülálló megközelítést biztosítanak a nemzetközi kapcsolatok, a globális gazdaság, az interkulturális kapcsolatok, a művészet

A CCDS diplomaprogramok a Kulturális Diplomácia Akadémia és a vezető európai egyetemek közötti közös partnerség keretében működnek. A fokozatokat az egyetemek ítélik oda, amelyek teljes mértékben akkreditált felsőoktatási intézménynek minősülnek, és az egyetemi diplomák odaítélésének jogával rendelkeznek, az Európai Bizottság által létrehozott Bologna-folyamat részét képezik, és az európai kreditátviteli és -gyűjtési rendszert használják. (ECTS) a fokozatok odaítélésére. A programok biztosítják a tanulóknak a különböző európai nagyvárosokban való tanulás előnyeit, és ezáltal lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző kultúrákban élő tudományos, szakmai és személyes tapasztalatokat szerezzenek.

A Kulturális Diplomácia Tanulmányok Központjának Egyetemi Egyetemei

Furtwangen Egyetem (HFU)

A Furtwangen Egyetem (HFU) Németország egyik vezető egyeteme, és elismerte kiválóságát az alábbi területeken:

  • Kiváló minőség és innováció a tanításban
  • Erős gyakorlati fókusz az iparral való együttműködés révén
  • Nemzetközi figyelem
  • Alkalmazott kutatás
  • A továbbképzés és az egész életen át tartó tanulás
  • Együttműködés és motiváció
  • Társadalmi felelősség és a jövő védelme

A Furtwangen Egyetem középpontjában a tudományalapú, gyakorlati oktatás és képzés áll. Az interdiszciplináris projektekben a tárgyterületek közötti hagyományos határokat eltávolítják. A HFU vezető szerepet tölt be a mérnöki, informatikai, információs rendszerek és menedzsment, mérnöki menedzsment, média, nemzetközi üzleti és egészségügyi szakterületeken. A kurzusok és programok körét folyamatosan fejlesztik az innovatív fejlesztések figyelembevétele érdekében. Célunk, hogy előretekintő képzési programokat nyújtson a tehetséges fiataloknak, kiváló minőségű, akkreditált fokozatokat nyújtson, amelyek kivételes karrierlehetőségeket nyitnak meg. Ezzel egyidejűleg támogatjuk a diákok útját a felelősségteljes és kompetens egyének felé, akik képesek önállóan azonosítani és megoldani a problémákat. Továbbá, az alkalmazásorientált kutatás és az akadémiai szakmai fejlődés révén egyetemeink támogatják az innováció és az üzleti életben és a társadalomban jártas szakértelemhez hozzájáruló tudósok következő generációját.

A Bukaresti Egyetem

A Bukaresti Egyetem vezető egyetemi központ és jelentős referenciapont a társadalomban, és betartja a tudományos integritás és a kritikus gondolkodás alapelveit. Az Egyetem az egyik vezető felsőoktatási intézmény Romániában és Délkelet-Európában, azáltal, hogy a kutatás és oktatás révén aktívan hozzájárul a tudás fejlesztéséhez és felhasználásához. Az egyetem fő célja, hogy magas színvonalú tudományos programokat és kutatási létesítményeket kínáljon, és a kutatás és tanítás élvonalába kerüljön.

A nemzetközi együttműködés erősítése érdekében az Egyetem több mint 100, 40 országból származó több mint 100 rangos egyetemgel partnerségeket és stratégiai együttműködést határozott meg.

A Bukaresti Egyetem betartja az Európai Unió oktatási elveit, és a tantervek teljes szerkezetét a karok egészében összeegyeztethetővé tették a bolognai kerettel.

Helyszínek

Berlin

Institute for Cultural Diplomacy (ICD)

Address
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

D-10785 Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket