Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mesterképzésben a CSR és vezetés, Fenntarthatóság Németországban Full-time és a távoktatás.

Master of Arts (MA) Felelős Management (MRM) egy 15 hónapos főiskolai oktatás. A program egy nemzetközi vezetői szakon adnak jelenlegi és jövőbeli vezetőit a szükséges ismeretek és eszközök elvégzéséhez projektek fenntarthatósága és CSR különböző típusú szervezetek, amelynek középpontjában a találatok. A program követi az ENSZ és az PRME a fenntartható fejlődés elveinek és több a pedagógusok tagjai munkacsoportok kapcsolatos ENSZ Global Compact kezdeményezést.

Van egy nagy szüksége van vezetők a területen a fenntarthatóság és a CSR. A program alá került a koncepció, hogy a CSR egy olyan eszköz, hogy elmozdulás a fenntartható fejlődés vállalatok és szervezetek. Közép-a képzés stratégiai vezetés a fenntarthatóság. A diákok kapnak alapos ismerete a módszertan strukturálása fogalmak, módszerek és eszközök a tervezés és a döntéshozatal stratégiai fenntartható fejlődés. Anélkül, hogy a CSR kell egy üzleti akadályt.

Továbbá egészíti módszertan elmélete vezetés összetettsége. A hangsúly azon van, hogyan alkalmazottak is részt változtatni, és hogy a szervezetek hogyan elemezzék a környezet és gyorsan fejlődnek, rugalmas, adaptív szervezetek, amelyek proaktív módon és stratégiailag a fenntartható fejlődés. Számos kiegészítő elméletek a fenntarthatóság terén is szerepel a programban, és épül kapcsolatban a központi területeken. A program keretében a diákok egy holisztikus megértését, hogyan üzleti etika, CSR és fenntarthatóság linkelve vannak a vezető szemszögéből.

Diákok kap hozzáférést multidiszciplináris tanfolyamokat online és offline egyaránt. A diákok mennek keresztül különböző szemináriumokon. Mi kell alkalmazni az online kutatások révén e-learning, webes szemináriumok és MOOCs. A cél az, hogy a diákok fejlesztik tudásukat és készségeiket Corporate Social Responsibility, az üzleti etika, a fenntarthatóság, a szociális vállalkozás és a szociális innovációt. Tanulmányok a fenti területeken lehetővé teszi a diákok bredar tudásukat a különböző kutatási területeken, ahol kivonat koncepciók és eszközök gyakorlati alkalmazása A fenntarthatóság és a CSR projekteket. Ezen felül a diákok a nemzetközi tapasztalatok és a jobb karrierlehetőségek egész Európában.

Master of Arts tanulmányi program megadja neked a lehetőséget arra, hogy: • tanulmányozza az egyik legnagyobb egyetem Németország • lebonyolítása, a tanulmányok Berlinben, egy vibráló város, ahol van a sok mozgás és sok választható tevékenységek. • A képes használni a tudást a fenntarthatóság és az üzleti etika • részt vesz egy nemzetközi mester programok, valamint kapcsolatba lépjenek diákok számos más országban. • lehetőséget, hogy tanulmányozza az interneten. • A szemináriumokra alatt tanúsított programot. • A lehetőség, hogy a kettős diplomát, és építeni egy MBA képzés révén partner egyetemek Németországban. • képesség jóváírja magát kredit folytatni felsőfokú tanulmányokat. • Széles tudását mind német és angol nyelven.

További információ a felvételi követelményeket, kérjük töltse ki az űrlapot melletti egyik tanulmányi és pályaválasztási tanácsadók felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Helyszínek

Berlin

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Address
Institute Corporate Responsibility Management
Guertelstr. 29a/30

10247 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+4930293309291