IUBH University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IUBH Campus Studies az IUBH University of Applied Sciences campus fokozatú programokat kínál, amelyek erőteljes nemzetközi hangsúlyt kapnak: az összes kurzust angol nyelven tanítják, a tantervet a nemzetközi vállalatok jövőbeli igényeihez igazítják. Professzorok és hallgatók több mint 85 nemzetből találkoznak és együtt dolgoznak az egyetemen.

Támogatjuk a diákok ezreit különböző tanulmányi modellekben karrierjük megkezdésekor vagy fejlesztésekor. A Türingia állam gazdasági, tudományos és digitális társadalmának minisztériuma felel az IUBH Nemzetközi Egyetemen a felsőoktatási jog minden területén.

Küldetésnyilatkozat

Szolgáltatásként szolgál a nemzetközi menedzsment lehetőségekhez

Megváltoztak a nemzetközileg alkalmazott vezetők profilkövetelményei. Felismertük ezt az első magán, államilag elismert egyetemet, amely kizárólag a szolgáltatási szektorban működik.

Vonzó Bachelor és Master fokozatú kurzusainkkal új mércéket akarunk állítani a menedzsment új generációja számára. Programjainkat a tantárgy-specifikus tudás és a készségek hatékony átadása jellemzi annak érdekében, hogy felkészítsük diplomásainkat egy kihívást jelentő vezetési feladatra.

Küldetésünk a következő négy sikertényezőből áll:

1. Nemzetköziség

Az IUBH a globális piac igényeihez igazodik

Az IUBH tanulás globális környezetben teszi lehetővé a karriert. Azért éljük ezt a hitelt, hogy az angol a tanítási nyelv és az egyetemen használt nyelv. A nemzetköziséget sok más megkülönböztető jellemzővel is megmutatjuk:

  • Szakembereink és oktatók a világ minden tájáról tanítják a műszaki know-how-t és a puha készségeket.
  • Számos együttműködést folytatunk partneri egyetemekkel Európában, Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában.
  • Az IUBH a nemzetközi igények szerint az anyanyelvi hallgatók fejlett szinten tanítják a nyelveket, és továbbfejlesztették az interkulturális kommunikációs kompetenciát.
  • Jelenleg több mint 110 nemzetiségű / országbeli hallgató van a campusunkban.

Diákjaink számára a nemzetközi elkötelezettségünk sok szempontból kifizetődő. Kb. Pályakezdőink 75% -a sikeresen dolgozik nemzetközi környezetben.

2. Gyakorlati relevancia

Az elmélet és a gyakorlat szoros integrálása kiváló karrierlehetőségeket biztosít

Az IUBH gyakorlati orientáció első kézből tapasztalható. A tantervnek több szempontból is tükröződik ez, például gyakorlati félévek bevonása, megbeszélések és előadások az iparági szakértőkkel, valamint a vállalatokra tett kirándulások. Az elmélet és a gyakorlat integrációja minden hallgató napi valósága. Előadásainak összefüggésében az IUBH projektmunkát és esettanulmányokat kínál.

Az IUBH való tanulás számos előnye lehetséges az IUBH és IUBH az iparral fenntartott szoros együttműködés miatt. Karunk kapcsolatba lép minden DAX 30 társasággal, elismert a nemzetközi piacon, és jól kapcsolódik egy hálózathoz, több mint 3000 üzleti partnerrel.

3. Hírnév és minőség

Számos bizonyítvány és díj igazolja az IUBH kiváló hírnevét

Az IUBH eléri a legjobb pontszámokat az értékelésekben. Az elismert akkreditációk, partnerségek és tagságok jelzik az egyetem és programjainak magas színvonalát.

Az IUBH 2009-ben intézményi akkreditációjának részeként a Német Tudományos és Bölcsészettudományi Tanácstól (Wissenschaftsrat) kapta a legmagasabb minőségi pecsétet: feltétel nélküli akkreditáció 10 évre.

Az IUBH t a Nemzetközi Üzleti Igazgatás Akkreditációja Alapítvány (FIBAA) akkreditálta, és eddig öt tanulmányi programjából öt arany FIBAA prémium pecsétet kapott. Ezért az IUBH Németország egyik vezető egyeteme, amely öt vagy annál több prémium pecsétet kap.

2012-ben az IUBH megkapta a minőségi pecsétet a Hanza Tanúsító Ügynökségtől is, amely tanúsította az IUBH tanulmányi programjait a szakképzés megszerzésének egyik módjaként.

Az IUBH t 2012-ben IUBH az Internet Utazási Értékesítés Szövetség (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR) legjobb együttműködési partnereként.

Az IUBH a „Hotel Distinction” globális hálózat alapító tagja (korábban a „Világ vezető szállodaiskolái”) és a hálózat egyetlen német egyeteme. Ez egyben az első és eddig egyetlen német egyetem, amelynek kettős fokú turisztikai tanulmányait az Egyesült Nemzetek Turisztikai Világszervezete (UNWTO) tanúsította. Az IUBH tagja az Egyesült Nemzetek Szervezetének "Global Compact" akadémiai hálózatának, a "Vendéglátás Menedzsment Oktatási Tanácsának" (CHME), és a "Quality Circle Events Studies" alapító tagja. Az üzleti adminisztráció területén az IUBH következetesen a felső csoportba tartozik. A jelenlegi CHE rangsorban az IUBH elérte a legjobb pontszámokat: az „általános tanulási feltételek” (1.6. Osztály) és a „gyakorlati orientáció” (1.7.) Kategóriában.

4. Foglalkoztathatóság

IUBH diplomások nagy igényt mutatnak a munkaerőpiacon

A diplomásokkal végzett felmérés eredményei magukért beszélnek: diplomások 94% -a talál munkát az első három hónapban, és két év után 80% -uk már vezetői felelősséget vállal.

Ezek a kiváló eredmények azon a tényen alapulnak, hogy a szakmai ismeretek oktatása mellett a társadalmi és interkulturális kompetencia képzésére is összpontosítunk. Amikor a hallgatók ezzel az ismerettel külföldre mennek, akkor sokkal könnyebben tudnak foglalkozni az interkulturális kihívásokkal.

A tanulmányi program rövid időtartama és a kis tanulási csoportokban történő tanulás szintén előnyös a szakmai világba való belépéshez. Ezek a feltételek elősegítik a hallgatók közötti cserét és a kari közelséget - elengedhetetlenek a hatékony tanuláshoz.

IUBH büszke diplomásokra, akik most visszatekinthetnek a lenyűgöző karrierre. Karrierjeik ugyanolyan változatosak, mint diplománk programjainak profiljai.

Nem csak az IUBH a Vimeo-tól.

Mit csinálunk másképp

Teljes mértékben angolul tanítunk - felkészülve egy nemzetközi karriertre

Az angol globális nyelv és továbbra is fennáll. Sok munkáltatóval, különösen nemzetközi környezetben, a kiváló angol nyelvtudás jobb munka- és karrierlehetőségeket kínál Önnek. Teljes mértékben angolul tanítunk, így tökéletesítheti idegen nyelvtudását.

Angolul élni és tanulni - az IUBH

  • Tanulmányai teljes mértékben angol nyelven zajlanak - így elsajátíthatja a fontos speciális szókincset, és javíthatja képességét szóbeli és írásbeli kifejezésre.
  • És a hallgatókkal együtt él és tanul a campuson, így elmélyítheti angol nyelvtudását a mindennapi életben.
  • Külföldi gyakorlat vagy félév szintén lehetőséget ad arra, hogy angolját gyakorlati összefüggésekben alkalmazza, és még magasabb szintű nyelvtudást érjen el.

Hozzon létre nemzetközi kapcsolatokat és szerezzen interkulturális tapasztalatokat - külföldi gyakorlat vagy külföldi félév során

Az IUBH évek óta kiterjedt partnerségeket tart fenn Észak- és Dél-Amerika, Ázsia, Ausztrália és Európa egyetemeivel. Ez azt jelenti, hogy a hallgatók által igénybe vehető külföldi partnerprogramok nagyon változatosak. Nemzetközi Irodánk a központi kapcsolattartó pont a külföldön történő tanulással kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban.

Beépítettünk egy szakmai gyakorlatot a Bachelor fokozatú programjainkba is, amelyeket természetesen külföldön is elvégezhet. A gyakorlat lehetőséget ad arra, hogy nyelvét és szaktudását közvetlenül a nemzetközi környezetben működő vállalatokban alkalmazzák.

Optimálisan felkészítjük a nemzetközi karriert - a nemzetközileg releváns oktatási tartalommal

Programjaink oktatási tartalma kiváló alapot nyújt egy későbbi karrierhez nemzetközi környezetben. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy nemzetközi perspektívát kínáljunk Önnek mind az általános menedzsment modulok, mind a tantárgyi tartalom vonatkozásában. Ez biztosítja, hogy előnye legyen a karrieredben.

Helyszínek

Rossz Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Rossz Honnef, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Berlin

Address
Rolandufer 13
10179 Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket