International Media Innovation Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IMIM egy részmunkaidős tanulmányi program végzett online és a jelenlét modulok Németországban, Ausztriában, Spanyolországban és az Egyesült Államokban. Célja, hogy a magas potenciális egyének a közép-menedzsment szinten a vállalatok és az innovatív média vállalkozók a felületet a fejlesztési, tartalom, gyártás, forgalmazás, szabályozás, finanszírozás, marketing - amelyek mindegyike képviseli az értéklánc nemzetközi médiában. Diákok kell egy minimum 5 éves gyakorlati tapasztalattal. Az interdiszciplináris jelleg áll a középpontjában ennek a Master program, mivel is foglalkozik a különböző területeken, mint a gazdaság és az újságírás, az üzleti és a társadalmi felelősségvállalás, az innováció és a hagyomány, valamint a normatív tudományos elmélet és alkalmazott tudás a mindennapi üzleti életben. IMIM egy együttműködési program a berlini egyetem szakmai tanulmányok (kapcsolt Steinbeis) és fjum_forum az újságírás és a média Bécsben. Több ösztöndíjat kapnak a résztvevők a média és a kreatív iparágak a közép-kelet-európai országokban, a megvizsgált képesítésük, az anyagi helyzet és az elkötelezettség az őket alkalmazó szervezetek.

Berlin Egyetem szakmai tanulmányok Németország első, államilag elismert Továbbképző egyetem. Mint egy új típusú felsőoktatási intézmény, mely egyesíti a legmagasabb szintű tudományos színvonalú oktatás és kutatás átfogó szolgáltatást a diák. Az egyetem kínál mesterképzési szakokat és bizonyítvány programok dolgozó szakemberek számára. A képzéseit Célom, hogy az első tudományos fokozat, akik szeretnék folytatni tanulmányaikat egy távoktatási program munka közben. DUW tanulmánya modell és a felügyelet fogalmát is igényeire szabott ilyen munkavállaló diákok.

fjum_forum újságírás és a média Bécsben egy non-profit média alapított intézmény 2011-ben. Fjum kiváló minőségű képzések, elsősorban a közép-karrier újságírók. Úgy működik, hogy egy nemzetközi hálózat, az oktatók nagy tekintélynek örvendő szakemberek Németországból, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Svájcban és sok más országban. Fjum vonzza az újságírókat, szorzók, a diákok és az érdekelt feleket, Ausztria és Európa csatlakozni a képzések, vitafórumok, rendezvények és kongresszusok, valamint a házon belüli képzések. A folyamatosan bővíti hálózatát, és elsősorban a nemzetközi együttműködések.

Helyszínek

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Németország

Bécs

Address
Bécs, Bécs, Ausztria

New York

Address
Manhattan
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Alicante

Address
Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket