Hivatalos Leírás

IMIM egy részmunkaidős tanulmányi program végzett online és a jelenlét modulok Németországban, Ausztriában, Spanyolországban és az Egyesült Államokban. Célja, hogy a magas potenciális egyének a közép-menedzsment szinten a vállalatok és az innovatív média vállalkozók a felületet a fejlesztési, tartalom, gyártás, forgalmazás, szabályozás, finanszírozás, marketing - amelyek mindegyike képviseli az értéklánc nemzetközi médiában. Diákok kell egy minimum 5 éves gyakorlati tapasztalattal. Az interdiszciplináris jelleg áll a középpontjában ennek a Master program, mivel is foglalkozik a különböző területeken, mint a gazdaság és az újságírás, az üzleti és a társadalmi felelősségvállalás, az innováció és a hagyomány, valamint a normatív tudományos elmélet és alkalmazott tudás a mindennapi üzleti életben. IMIM egy együttműködési program a berlini egyetem szakmai tanulmányok (kapcsolt Steinbeis) és fjum_forum az újságírás és a média Bécsben. Több ösztöndíjat kapnak a résztvevők a média és a kreatív iparágak a közép-kelet-európai országokban, a megvizsgált képesítésük, az anyagi helyzet és az elkötelezettség az őket alkalmazó szervezetek.

Berlin Egyetem szakmai tanulmányok Németország első, államilag elismert Továbbképző egyetem. Mint egy új típusú felsőoktatási intézmény, mely egyesíti a legmagasabb szintű tudományos színvonalú oktatás és kutatás átfogó szolgáltatást a diák. Az egyetem kínál mesterképzési szakokat és bizonyítvány programok dolgozó szakemberek számára. A képzéseit Célom, hogy az első tudományos fokozat, akik szeretnék folytatni tanulmányaikat egy távoktatási program munka közben. DUW tanulmánya modell és a felügyelet fogalmát is igényeire szabott ilyen munkavállaló diákok.

fjum_forum újságírás és a média Bécsben egy non-profit média alapított intézmény 2011-ben. Fjum kiváló minőségű képzések, elsősorban a közép-karrier újságírók. Úgy működik, hogy egy nemzetközi hálózat, az oktatók nagy tekintélynek örvendő szakemberek Németországból, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Svájcban és sok más országban. Fjum vonzza az újságírókat, szorzók, a diákok és az érdekelt feleket, Ausztria és Európa csatlakozni a képzések, vitafórumok, rendezvények és kongresszusok, valamint a házon belüli képzések. A folyamatosan bővíti hálózatát, és elsősorban a nemzetközi együttműködések.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

International Media Innovation Management

Ez a program (online jelenlét modulok Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, USA) célja, hogy magas potenciálok a média és a kreatív iparágak. Executive diákok ww ... [+]

Master program Nemzetközi Media Innovation Management - IMIM

Ez a program célja, hogy magas potenciálok a média és a kreatív iparágak - a különböző álláspontok a saját értékláncok: fejlesztési, finanszírozási, tartalom, gyártás, forgalmazás, a szabályozás / jogszabályok. A két évig tartó vizsgálatban, egyesítik erőiket össze egy média innovációs agytröszt. Az előadók a vezető médiavállalatok és egyetemek a világ minden tájáról (Poynter Institute, Guardian, New York Times, a Die Welt, Universidad Miguel Hernandez és még sok más) és szemináriumok Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Államok és az online, együtt dolgoznak egy nemzetközi hálózat. A hallgatók foglalkoznak a valós élethelyzetek által benyújtott résztvevő vállalkozásokat. Ily módon a vállalatok a programban részt vevő beleszólása a rendszerbe foglalásával a tananyag. "A diákok közösen tudósok, menedzsment oktatók, újságírók és az üzleti vezetők elengedhetetlen", mondja Program igazgatója Andy Kaltenbrunner, "az innováció alapján kell meghatározni, a fő valuta árfolyamai egy nemzetközi csapat."... [-]

Németország Berlin Ausztria Bécs Amerikai Egyesült Államok New York Spanyolország Alicante  + 4 Több
Kérj Információt
Részidős oktatás
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul