Hivatalos Leírás

A IPU egy országosan elismert, magánegyetem székhelyű Berlin. Hordozója az egyetem Nemzetközi Pszichoanalitikus University gGmbHAmelynek egyetlen tagja jelenleg az alapja, hogy ösztönözzék az egyetemi pszichoanalízis. Az utóbbi egy non-profit alapítvány közjogi. az IPU finanszírozott kizárólag forrásaiból a közhasznú és a tandíjat, a tanfolyam résztvevői és a harmadik fél kutatási alapok. Ő nem kap kedvezményt a részét az állami szektor.

Bevonásával az oktatási munka 2009-ben, majd egy rés, hogy már létrehozott egyoldalú, tudományos jellegű tudományos pszichológia. A kurzusok a IPU közvetíteni a pszichoanalízis, mint tudomány, amely ábrázolja az embert, mint biológiai, társadalmi és kulturális dombornyomott jellegű, és célja, hogy megértsék az egyes keretében története és befolyása alatt a tudattalan. Minden tanfolyam az IPU a kutatás-alapú, és felajánlja az első felében, hogy a szoros kapcsolatot a klinikai vagy oktatási gyakorlatban.

Küldetésnyilatkozat A IPU Az IPU lehetővé teszi tanulmányi, képzési, kutatási és pszichoanalitikus elveket és alapja az oktatás és a kutatás egy transzdiszciplináris tudományos megértés.

Folytatnia más tudományokban hozzájárul a pszichoanalízis mint Applied Social Science and Cultural Theory.

Közvetít a pszichoanalízis, mint tudomány, amely ábrázolja az embert, mint biológiai, társadalmi és kulturális dombornyomott jellegű, és célja, hogy megértsék az egyes keretében története és befolyása alatt a tudattalan.

tanítani a IPU és kutatás a tudósok sokéves tapasztalat a gyakorlatban, a tanítás és a kutatás. Ő kiváló tanulási és munkakörülményeket és anyagok.

Konfrontáció és a közös fejlesztés - interdiszciplináris és a határon túl az állam csoportok szerte - meghatározó jellemzője a tudományos és szervező munkája az IPU.

Az IPU linkek hálózat között, és az együttműködést a nemzeti és nemzetközi partnerekkel a tudomány, az oktatás és a gyakorlat rá, hogy elősegítik a kölcsönös gazdagítása tartalom és a pozitív közvélemény.

Az IPU támogat (ön) reflexív magatartás oktatás, kutatás és az alkalmazás, a szoros integráció a bejelentési és kutatási, valamint az interdiszciplináris és nemzetközi párbeszédhez. Hozzájárul az egészségre a lakosság.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

MA

International Psychoanalytic University Berlin

A kínálat jelenlegi politikai, szakmai, folyamatos képzés Master of Arts (MA) Integrált ápolási pszichotikus beteg emberek nyár óta tartó 2013 által közösen IPU (felelős) ... [+]

A kínálat jelenlegi politikai, szakmai, folyamatos képzés Master of Arts (MA) Integrált ápolási pszichotikus beteg emberek nyár óta tartó 2013 által közösen IPU (felelős), valamint három másik egyetem, a Charité Universitätsmedizin Berlin, a Katolikus Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományi és az Egyetemi Kórház Hamburg -Eppendorf kínált.

Az együttműködés ezen a négy egyetem lehetővé teszi az integrációt a nagyon különböző szakmai készségeket, amelyek szükségesek mind a dolgozó pszichotikus beteg emberek, egyedülálló módon: a szociális munka, szociális pszichiátriai, farmakológiai, pszichodinamikus és somatotherapeutische képességeit.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Német
Részidős oktatás
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
International Psychoanalytic University Berlin

... [+]

Előnyök [-]
Németország Berlin
Október 2019
Német
Nappali
4 - 6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
International Psychoanalytic University Berlin

Ez a mester szak különlegessége a kettős perspektívát. Az interfész pszichoanalízis / kultúrát tanult mindkét oldalról: Egyrészt olyan kulturális kérdések eredeti része p ... [+]

Ez a mester szak különlegessége a kettős perspektívát. Az interfész pszichoanalízis / kultúrát tanult mindkét oldalról: Egyrészt olyan kulturális kérdések eredeti része pszichoanalitikus tárgy kialakulását, másrészt pszichoanalitikus feljárókon elengedhetetlen része a kulturális tanulmányok.

Tervezése és felépítése

A Master program Pszichoanalitikus Kulturális Tanulmányok kínálják a részmunkaidős részmunkaidős tanulmány. * A tanítás zajlik három jelenlétében hétvégén (két péntektől vasárnap ebédet és a késő délutáni órákban szombat) helyett, és egy blokk hét szemeszterenként. (A blokk héten tudok. d. R. és sosem volt elismert régiók tanulmányi szabadság). Teljesen tanulmányozta áll, összesen 8 félév (120 kredit), és két egymást követő szakaszai tanulmány:... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Német
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
International Psychoanalytic University Berlin

A tananyag ajánlásai alapján a Német Pszichológiai Társaság, azonban a kurzus középpontjában a kérelem kapcsolását diagnosztikai, terápiás és tanácsadó alapképzettség. ... [+]

A tananyag ajánlásai alapján a Német Pszichológiai Társaság, azonban a kurzus középpontjában a kérelem kapcsolását diagnosztikai, terápiás és tanácsadó alapképzettség. Ő pszichoanalitikus tájolás szerint az a tény, hogy amellett, hogy viselkedési terápia, Gestalt terápia, szervezeti és egyéb pszichoanalitikus folyamat a fő hangsúly a tanulmány.

Ezen túlmenően, ismerkedés tapasztalati és statisztikai módszereket is tartalmaznia kell azokat a módszereket, amelyek különösen alkalmasak a felderítése és feltérképezése folyamatban, és az eredmény a pszichoanalitikus kezelések. Végül pszichoanalitikus orientáció is kitűnik, hogy a hallgatók megismerjék a pszichoanalízis nem csak mint pszichoterápiás módszer, hanem a kulturális és alkalmazott társadalomtudományi. A kurzus által jóváhagyott berlini szenátus és 2017-ig hivatalosan akkreditált.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Német
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
International Psychoanalytic University Berlin

Ez MA program vizsgálja egyik differenciált és kortárs perspektívák az emberi psziché, amit egyébként az egyik legmodernebb a humán tudományok. Mint tudomány, a tudattala ... [+]

Ez MA program vizsgálja egyik differenciált és kortárs perspektívák az emberi psziché, amit egyébként az egyik legmodernebb a humán tudományok. Mint tudomány, a tudattalan, a pszichoanalízis nem csak olyan terápiás eljárás. Meg is jelent egy elmélet a tudomány és a tudás, az egyik, hogy között található a természeti és a humán tudományok, a kulturális tanulmányok és a társadalomtudományok, és amely összeköti ezeket a sorokat a hagyomány az innovatív és előrelátó módon.

A mi Master program egy egyedülálló, többrétegű vizsgálat során várja, hogy elkészíti Önnek egy hasonlóan változatos szakmai élet és a karrier. A vizsgálat során klinikai irányzat, amely elsősorban a pszichodinamikus-pszichoanalitikus megközelítéseket biztosít szilárd oktatás és képzés kutatási módszerek. Ugyanakkor, ez bővül egy alapvető szinten mélyreható ismerete a nem klinikai alkalmazási területek pszichológiai és pszichoanalitikai gondolkodás.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

International Psychoanalytic University 1

International Psychoanalytic University 2

IPU Berlin
Address
Stromstr. 1
10555 Berlin, Berlin, Németország
Honlap
Telefonszám
+49 30 300117500