Jacobs University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jacobs University

Jacobs Egyetem egy magán angol nyelvű egyetem található Bréma és az egyik legnagyobb nemzetközi tudományos intézmény Németországban. Ez vonzza a tehetséges és nyitott gondolkodású diákok a világ minden tájáról. Több mint 1300 diák több mint 100 nemzet él jelenleg, és tanulmányt a lakossági campus. Németország vezető egyetemi rangsorok, Jacobs Egyetem következetesen megvalósítani top védjegyek.

2001-ben alapított, Jacobs University széles spektrumát kínálja a graduális és posztgraduális programok kezdve a természettudományi, műszaki, hogy a társadalomtudományok és a közgazdaságtan. A Jacobs Egyetem posztgraduális portfóliója az MSc Computational Life Science-ben, az MSc in Data Engineering és az MSc Supply Chain Engineering és Management.

Jacobs Egyetem, csoportlétszámok kicsik, és minden diák a tanár működik, mint egy személyes mentor és tudományos tanácsadója. Az oktatás és kutatás, a kar tagjai követnek transzdiszciplináris megközelítés kérdések több szempontból. Egy épület, ahol az egész világon otthon van, mi az az oktatás, amely túlmutat tudományágak és kulturális határokat. Jacobs University végzős diákok a világ polgárai, aki tesz különbséget a holnap világát.

Egyetemi élet

Jacobs Egyetem zöld és árnyas campus többet nyújt, mint az épületek, oktatási és kutatási. Ez ad otthont a kultúrák közötti közösségi ami példátlan Európában. A tanulói tevékenységek Center, különböző sportolási lehetőségek, egy zenei stúdió, egy diák tulajdonban lévő kávézó / bár, koncerttermek és a Vallásközi Ház arról, hogy mindig van valami érdekeset csinálni.

Szállás

A végzős hallgatók, akik szeretnének élni az egyetemen, Jacobs University kínál szállást négy kollégiumok. Minden főiskolai saját ebédlő, rekreációs nappali, dolgozószoba területeken, valamint a közös és csoportos tárgyalók.

Ösztöndíjak és finanszírozási lehetőségek

Minden pályázó számára az MSc Computational Life Science, az MSc adatok Mérnöki és az MSc Supply Chain Management Engineering & automatikusan figyelembe érdemi alapú ösztöndíjak. Ezen kívül minden felvett jelölt kérheti egyedi pénzügyi csomag ajánlat vonzó finanszírozási lehetőségeket.

Alkalmazás és belépés

Diplomás programok Jacobs University indul a szeptember első hetében minden évben. Kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot kérjen részleteket, hogyan kell alkalmazni. Örülünk, hogy megkapták a vizsgálat.

Helyszínek

Bremen

Jacobs University Bremen

Address
Bremen, Bremen, Németország
Telefonszám
+49 421 20040

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket