Kühne Logistics University - KLU

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Logisztikai Egyetem

Tanulmányi logisztika a világ egyetlen logisztikai egyetemen!

Kühne Logistics University ( KLU ) egy állami elismert egyetem, mely Hamburgban található, és amelyet Kühne-Stiftung, nonprofit szervezet szponzorál. KLU a logisztika, az ellátási lánc és az üzleti menedzsment kurzusainak és kutatásainak széles skáláját kínálja. Az egyetemi, mesterképzési és doktori programjaink a világ minden tájáról érkező diákokat, egy kiváló oktatói személyzetet, egy konstruktív tanulási környezetet és egy széles vállalati hálózatot tartalmaznak. Executive MBA programunk tartalmaz továbbá egy sor szemináriumot és nemzetközi iskolát a nyári és az őszi órákban, amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak a szakemberek számára, hogy bővítsék tudásukat és tapasztalataikat. KLU rendelkezik a logisztikai és kapcsolódó üzleti kar és nemzetközi kutatási szakértelmével, és 2012-ben a németországi, osztrák és svájci Handelsblatt Kutatóintézet szerint az egyik legjobb egyetem.

Hamburg, Németország

Nincs jobb hely a logisztikai tanulmányozásra!

A több mint négymillió lakosú hamburgi városrész virágzó a kelet-európai nyitottságnak és a globalizációs rendszernek köszönhetően, hiszen Hamburg keleti kikötője Észak-Európában központi kikötővé vált, amely a kelet-európai országokat szolgálja. A nemzetközi tengeri kikötő, amely az északi, közép- és kelet-európai országokat, valamint a balti államokat is szolgálja, Hamburg előnyeit élvezi Európa logisztikai szolgáltatásainak a világkereskedelmi mozgalomhoz való közeledésének központjává.

Hamburg történelmi kikötője a Speicherstadt kerület, egy korábbi raktár- és raktárterület, ahol a világ legszebb raktár- és raktárkomplexuma a 19. század végén épült, a modern HafenCity projekt épül a korábbi kikötői területen. A Kona Egyetem tökéletesen fekszik a tengerparton, ahol a diákok mindent megtalálhatnak, amire szükségük van ahhoz, hogy otthon tanuljanak és érezzék magukat. Flitter, és a jelenléte egy jó könyvtár feldolgozás, és a hozzáférést a releváns kutatási célú adatbázisok.

Helyszínek

Hamburg

Address
Kühne Logistics University - KLU
Grosser Grasbrook 17


20457 Hamburg, Hamburg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket