Leuphana University Luneburg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2006-os átszervezés során a Leuphana egy egyetemi modellt vezetett be a német tudományos környezetre. 2009 tavaszára a következő új egyetemi iskolákat hozták létre:

Főiskola: Díjnyertes alapképző program, amely különféle perspektívákat kínál

Főiskola, ahol a hallgatók megszerezhetik első akadémiai végzettségüket: 2007 óta a Leuphana Bachelor program egységesen felépített és interdiszciplináris orientált tanulmányi programot kínál. Célja a hallgatók, akiket nem csak a speciális tudás érdekel, és akik független és felelősségteljes módon dolgoznak.

Végzős Iskola: Interdiszciplináris mesterfokozat összekapcsolása doktori tanulmányokkal

2008 óta a Graduate School a következő három tematikus területre szakosodott mesterképzéseket kínál: irányítás és jog, humán és társadalomtudományok, menedzsment és vállalkozói készség, valamint oktatás. A végzős iskola tanulmányi modellje lehetőséget kínál a végzős hallgatók számára, hogy mesterképzéseiket összekapcsolják a doktori tanulmányokkal. Ezenkívül a világ minden tájáról származó doktorjelölteknek lehetőséget kínálunk arra, hogy élénk, interdiszciplináris környezetben dolgozzanak és kutatjanak.

Szakmai iskola: Folyamatos oktatás és üzleti tájékoztatás szakemberek és vállalatok számára

Az iskola továbbképzési programokat és az egész életen át tartó tanulás optimális feltételeit kínálja (2009 óta). A Szakiskola arra irányul, hogy felnőttekkel dolgozzon, akik érdeklődnek az oktatási céljaik előmozdításában - kezdve azoktól, akik éppen csatlakoztak a munkaerőpiacra, az idősebb vezetőkig.

Helyszínek

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Alsó-Szászország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket