New European College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

nec

A Wittenborgi Ipartudományi Egyetem müncheni campusaként az New European College a németországi üzleti oktatás egyik legmodernebb és előretekintőbb megközelítését kínálja. Az egyetemi kombinációja a kutatás-alapú oktatási koncepció, valós kötelező projekt hetek és folyamatos értékelés biztosítja, hogy a tanulók elérjék a legmagasabb szintű fenntartható foglalkoztatást biztosítani a 21. században az üzleti világban.

München - Németország gazdasági mozdonya

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.pngMünchenben található, Európa egyik leggazdagabb és leggazdagabb városa a diákoknak nagy lehetőségeket kínál a jövőbeni foglalkoztatásra . A multinacionális cégek (BMW, München Re, Allianz, Microsoft és sok más) különleges kombinációja és a munkanélküliség alacsony szintje miatt München nagyon kívánatos város a karrierjének tanulmányozásához és fejlesztéséhez.

Személyre szabott figyelem

Kis csoportok (legfeljebb 25 diák) biztosítják a gyakori interakciót hallgatóink és oktatóink között. Valódi üzleti ügyek, feladatok, szimulációk és bemutatók olyan módszerek, amelyekkel hallgatóink üzleti elvek és gyakorlatok alapján fejleszthetik kommunikációs készségüket. A mi osztályformánk elősegíti az előadókkal folytatott egyeztető megbeszéléseket, a fogalmak, az elképzelések és a problémák előrehaladását. Minden szemeszteren belül diákjaink számos vállalati látogatási lehetőséget kínálnak a fő tanfolyamokhoz kapcsolódóan.

Nemzetközi közösség

Annak érdekében, hogy felkészítse a hallgatókat a globális üzleti világba, az összes kurzust angol nyelven tanítják. Egy nemzetközi tanulmányi testülettel és oktatókkal - 43 nemzetiséggel (27 nyelven beszélnek az egyetemen) - a hallgatók olyan üzleti oktatást kapnak, amely a nemzetközi foglalkoztathatóság erős alapja. nec

Külföldi diákok előnyei Münchenben (Németország)

A müncheni New European College tanulva hetente 20 órát dolgozhat hetente 20 órában, vagy hetente 40 órát a nyári vakáció alatt. Ettől eltekintve, ha Ön valamelyik programot elvégzi, akkor 18 hónapos álláskeresési vízumra jogosult (1,5 év tartózkodási engedély Németországban, ahol munkát keres). Az üzleti iskola igazgatása aktívan támogatja a szakmai gyakorlatot végző hallgatókat a területen .

Tapasztalt kar

Igazodva programunk alapelveivel, felkészítjük a hallgatókat a gyakorlati készségekre és az általuk követett eszközökre, a sikeres tapasztalt tudósok és az ipar szakemberei számára.

Legmagasabb rangú és akkreditált diplomák

New European College kiemelkedő hírneve és modern, gyakorlati megközelítése révén együttműködik a Wittenborgi Ipartudományi Egyetemmel.

A Wittenborgi Egyetemet a 4. „Legjobb Kis Alkalmazott Tudományegyetem” kategóriába sorolták, és Hollandiában elnyerték a 2. Legjobb Gazdaságtudományi Bachelor Programot.

New European College hallgatói holland diplomával az államilag elismert és akkreditált Alkalmazott Tudományi Egyetemen végzettek Hollandiából, Németország - München gazdasági központjában. Az New European College által kínált összes programot a holland NVAO és a FIBAA (német, svájci

34632_Student_Event_2.jpg

Programjaink:

Nemzetközi üzleti igazgatás

Kis csoportokkal, kiegészítő tanfolyamokkal és a gyakorlati megközelítésre koncentrálva a Bachelor program felkészít egy sikeres üzleti karriert.

Szakterület:

Master of Business Management (MBM)

A Master of Business Management a tudományos út az üzleti világba és a tudományos világba. A program középpontjában a tudományos oldal és annak alkalmazása az üzleti adminisztráció, pénzügy, marketing és menedzsment területén.

Szakterület:

Master Of Business Administration (MBA)

A Master of Business Administration (MBA) vált az egyetemi karrier lendületként mind a vállalkozók, mind a vállalati munkavállalók számára. A globalizáció valóban nemzetközi üzleti képzettséggel rendelkezik az MBA diplomásokra.

Szakterület:

23611_02.png

Helyszínek

München

New European College GmbH

Address
Wolfratshauser Strasse 84
81379 München, Bajorország, Németország
Telefonszám
+49 89 81302018