PFH Private University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

PFH Private University of Applied Sciences 1995-ben alapított PFH Private University of Applied Sciences egy államilag elismert egyetem, amely a jövőbeni vezetők és szakemberek képzésére és oktatására összpontosít. A foglalkoztathatóság minden törekvésének középpontjában áll. Az egyetem filozófiája az, hogy a felelősségteljesen cselekvő szakemberek megszerzéséhez elengedhetetlen a személyes felkészültség, a tudományos kiválóság és a gyakorlati tudás és a tapasztalat. Ezt csak az egyéni figyelem és az elméletileg megalapozott és a gyakorlat-orientált tanítás révén lehet elérni. A karrier- és coaching szolgáltatásokkal, valamint az egyetemi struktúrába ágyazott egyéni mentorálással minden tanulmányi programot gyakorlati és gazdasági relevanciájuk, nemzetköziségük és a karrier iránti hangsúlyos orientáció jellemzi.

A PFH összesen 17 egyetemi vagy távoktatási programot kínál üzleti, mérnöki, pszichológiai és egészségügyi technológiákban mind a főiskolai, mind a mesterképzésben. A Göttingenben, Hansecampus Stade-ban vagy Berlinben, illetve Németországban és Ausztriában található 12 távoktatási központban több mint 2200 diák tanul. Hatékonyan szervezett, gyakorlati és piacorientált tanulmányi programjainak köszönhetően a PFH diplomások nagy keresletben vannak a vállalatokkal szemben. A fiatal PFH-szakemberek 99% -a azonnal megkezdi munkáját az érettségi után. Az egyetem szorosan együttműködik az akadémiai szervezetekkel, kutatóintézetekkel és magánvállalkozásokkal mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, ezáltal ideális alapot biztosítva a tudás és a gyakorlatorientált oktatás interdiszciplináris cseréjéhez.

Campusok és tanulmányi területek

Campus Göttingen

Üzleti | Egészségügyi technológia | Orthobionics

Pszichológia és üzleti pszichológia

A PFH Campus Göttingen a kis, dinamikus egyetem minden előnyét kínálja Németország egyik legismertebb egyetemi városának inspiráló környezetében. A 125 000 fős fiatal lakossággal áldottak, akik közül 30 000 diák, ma Göttingen hotspot a kutatásban. A város számos R

PFH Hansecampus Stade

Mérnöki tervezés | Üzleti

A PFH Hansecampus Stade a CFK-völgyben, a világ egyik vezető szénszálerősítésű műanyag (CFRP) technológiájának klaszterében helyezkedik el. Az Airbus kulcsfontosságú műveleteinek otthona és több mint 100 európai vállalat a kompozitok területén, az összes CFRP folyamatlánc szakasz, beleértve az R-t is

Campus Berlin

Üzleti

Németország fővárosa többet kínál, mint a szövetségi politika hubbubja: a konszolidált üzleti hálózattól elképzelhetetlen kulturális extravaganciákig, egy hideg éjszakai élettől a középkori koncertekig, Berlin mindent, amit egy igazi világváros követhet. A Campus Berlin kiváló infrastruktúrát kínál kiváló helyen. Az egyéni mentorálással rendelkező diákok politikájának megfelelően a campus és a tanulmányi programok kis csoportok számára készültek. Miközben az egyetem különös figyelemben részesül, az egyetem különböző együttműködéseinek köszönhetően a diákok is élvezhetik a berlini diákszövetség szolgáltatásait, és hozzáférhetnek más létesítményekhez, például a TU Berlin egyetemi könyvtárához.

PFH Studyworld

Üzleti | Pszichológia és üzleti pszichológia

A PFH tanulmányi világ egy egyedülálló koncepció. A diákok megismerkednek egy olyan egyetemmel, amely évek óta szerzett tapasztalatokat és szakértelemmel rendelkezik az egyetemi tanulmányi programokban a távoktatási programokra, ezáltal garantálva a legmagasabb szintű oktatási normákat. Programjaink tartalmazzák az összes olyan elemet, amely elengedhetetlen a sikeres karrierhez. Míg a teljes munkaidős professzorok és a tapasztalt iparági oktatók biztosítják a programok tudományos kiválóságát és gyakorlati jelentőségét, az érett kevert tanulási koncepció biztosítja a hallgatók számára a szükséges rugalmasságot. A PFH kevert tanulási koncepciója magában foglalja a különböző tanítási módszerek kombinációját, 12 országban elterjedt 12 távoktatási központot, a virtuális egyetemet és a hallgatói szolgáltatások széles skáláját, amelyek célja a diákok támogatása a foglalkozáson kívüli tanulmányaik megszervezésében.

PFH International

Az egyetem nemzetközivé válását egyre nagyobb számú partnerség jellemzi világszerte. Az együttműködés magában foglalja a hallgatói és oktatói csereprogramokat, a kutatást és a kettős díjazást. A PFH elkötelezett a hálózat bővítése mellett annak érdekében, hogy a diákok további lehetőségeket nyújtsanak a külföldi nemzetközi tapasztalatok megszerzéséhez az ipar és az egyetemek nemzetközi partnerei révén.

Helyszínek

Berlin

Address
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlin, Németország

Stade

Address
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Alsó-Szászország, Németország

Göttingen

Address
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Alsó-Szászország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket