SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Bevezetés

Hivatalos Leírás

INNOVÁCIÓ TALÁLKOZÁSA EGYÜTTMŰKÖDÉS

A SRH Hochschule für Logistik és gazdasági Hamm egyértelmű profil: Mi a vonat vezetők a növekvő munkaerő-piaci üzleti jellegű műszaki szolgáltatások. Mi helyezte a hangsúly a tanulmányok ígéretes iparágak.

Fiatal, modern és jövőorientált

A saját, államilag elismert egyetem 2005-ben alapított. Mert a mi speciális orientációs képzés minőségének és a logisztikai és az energia, akkor egy jelentős szereplője a felsőoktatás táj NRW és az ipari tervezés.

A SRH Hochschule Hamm része egy országos hálózat magánegyetemek az SRH követő közös modell, de független tudományos profilokat. Az előállított egyetemi hatóságok a közös hordozó modell SRH egyetem volt a döntés a Szenátus 24 Július 2008 tartalmazza az alapvető ahhoz, hogy a SRH Hochschule Hamm. A cél az, hogy az egyetemek SRH jogosult különösen tehetséges fiatalok jövő-orientált programok, és országos szinten elismert képesítést ad, amely biztosítja számukra kiváló karrier lehetőségeket a munkaerőpiacon. Ugyanakkor SRH egyetemeket akar hogy ösztönözze és támogassa azokat a fejlesztési, független, szuverén személyiség. Ezen kívül a SRH egyetemek kíván hozzájárulni az innovációhoz és a képzés az üzleti és a társadalomban az alkalmazott kutatás és a tudományos képzés saját profilokat.

Az SRH Hochschule Hamm következik, a következő küldetésnyilatkozat, hogy elérjék tanulmányi célokat.

I. elkötelezettség a személyes szabadság

Hisszük, hogy a személyes szabadság az éltető eleme az élénk, dinamikus és demokratikus társadalomban. Ez, bár garantálja az alkotmány, nem egy árucikk, esik az égből, hanem meg kell küzdeni, újra és újra, és azt állította, az új. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítanak a személyzet és a diákok, akik magukat a szabadság-tudatos, önálló személyiségek és szószólója bátran védelmére és védelem a polgári szabadságjogok és az alapvető jogok, amely mindig tiszteletben tartja mások szabadságát.

II. A hangsúly az önrendelkezés

Hisszük, hogy az emberi kreativitás és az eredetiség és a személyiség csak akkor érhető el, ha a teljes gyümölcsét tudnak fejleszteni és testre tervük az élet lehetséges önállóan. Ezért ösztönözni az egyetemünk önrendelkezés és az önfejlesztés az egyén, d. h. az a képesség, hogy saját vélemény kialakítására tényeken alapuló, jön a saját wohlabgewogenen döntéseket, és képviselje őket erő és az önkontroll.

III. Promotion személyes felelősség a szociális kötés

Reméljük, hogy az egyéni felelősség, az elkötelezettség és magánkezdeményezés alkalmasabbak, mint a bizalom a kollektív szervezetek és megoldások vezető élete maga meghatározott és társadalmilag felelős, valamint hogy támogassák a közjó. Minden ember egy egyedi személyiség és ugyanakkor mindig is a társadalmi lény. Ezért fejlesztésének ösztönzése a hallgatók és a munkatársak önállóan gondolkodó és cselekvő emberek, akik aktívan alakítják sorsukat önállóan és magabiztosan a saját képességeit, és másokkal partnerségben.

IV. Tolerancia és nyitottság

Szeretettel várjuk minden alkalmazott és diák, függetlenül azok nemzetiségi, vallási és társadalmi háttérrel üdvözlöm, amely megfelel a műszaki előírásoknak rá, társaival találkozott tolerancia és tisztelet, valamint tiszteletben tartja az értékeit küldetésnyilatkozat a munkája a mi egyetemeken. Ragaszkodunk ahhoz, hogy a hallgatók szert nemzetközi tapasztalatok és az interkulturális kompetencia.

V. függetlenségének tiszteletben tartása

Figyelünk a párt-politikai, vallási és ideológiai semlegességének SRH egyetemek és függetlenségi gazdasági harmadik személyek érdekeinek megőrzése érdekében légkörének szellemi függetlenség és a sokszínűség, amely a személyzet és a diákok a saját gondolatok és vélemények szabad fejlesztése, képviselik és megvalósítani.

VI. Érdekképviseleti a szociális piacgazdaság és a verseny

Küldetésünk a szociális piacgazdaság, amely egyesíti az az egyén szabadságának, a dinamika, a gazdasági és társadalmi egyensúly egymást. Hiszünk abban, hogy az egyik állami paternalizmus lehetséges szabad piacgazdaság és a tartóelemek a szerződési szabadság, a magántulajdon és a verseny jobb, mint bármely más rendszer alkalmas arra, hogy támogassák a jólét az egyén, a szolidaritás másokkal, és az igazságosság a társadalomban. Ezért szeretnénk csinálni, és mi az egyetemek hozzájárul a megértés, megőrzése és megerősítése a piacgazdaságot hazánkban, és lehetővé teszi a diákok, hogy sikeresen bizonyítani magukat a globális piaci versenyben, és ezáltal társadalmi felelősség tudatában.

VII. Vállalkozói Vezetés az Egyetem

Bízunk benne, hogy mi az egyetemek a fent említett értékek csak él és reagál a tudományos velük szemben támasztott követelményeknek rugalmasabb, gyorsabb és jobb, és megfelel nekik, ha futnak, mint az üzleti. Ez megköveteli az erős vállalkozók, akik hajlandóak személyes felelősséget a jóléte a megbízott cég, hogy keresik a saját út a sikerhez, és ez is megy majd, ha az tele van nehézségekkel és ellenállásokkal. Megjegyzik, a helyes vállalatirányítás és a megfelelés.

Helyszínek

Hamm

Address
Platz der Deutschen Einheit 1

59065 Hamm, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket