SRH University Heidelberg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Németország egyik legrégebbi és legnagyobb magánegyetemévé tette az oktatás színvonalát. Felkészítjük a jövőre vonatkozó ismereteit - gyakorlati, innovatív és kreatív. Ehhez különösen fontos a hallgatók és a karaink közötti szoros együttműködés.
A sikeres receptünk: új, gyakorlati képzési programokat, egyéni felügyeletet és gyors munkahelyteremtést kínálunk a munkaerőpiacon. Diákjaink számára ez azt jelenti, hogy a lehető legjobb eséllyel pályáztatni kell karrierjüket.

Az elmúlt öt évtizedben az SRH University Heidelberg a leghíresebb német egyetemek közé tartozott, világszerte a vállalkozások és a felsőoktatási intézmények világszerte.

Határok nélküli oktatás

Alapítvány és perspektívák, szabad mozgás és felelősség: Gyere tanulmány az SRH Tudományos Toronyban, a "tanítótoronyunk". Építészetének dinamikája, átláthatósága és kreativitása szimbolizálja. Kínálunk egy olyan oktatási környezetet, amely a legmodernebb felszereléssel és vonzó kampuszmal rendelkezik Németország egyik legszebb városában.

Kiváló minőség

Törekszünk a kiválóságra. Tanulmányi modellünket, oktatóinkat és oktatóinkat, valamint a diákjainknak nyújtott szolgáltatásokat mindenki mérlegeli. A folyamatosan magas színvonalú képzést nemzetközileg elismert eljárások és módszerek biztosítják.

Egyetemi, oktatási és kutatási tevékenységünk nemzetközi és interdiszciplináris. A kar és a diákok világméretű cseréje révén elősegítjük a kulturális sokszínűséget és a nyitottságot. Értékeljük a diákok személyes fejlődését, mint az iskolai végzettségüket - képzési programjainkat a kutatási és gyakorlati szakemberek párbeszédén keresztül fejlesztjük és végezzük. Így készítjük el azokat a kihívásokat és esélyeket, amelyekkel szembesülnek, mint a magasan képzett szakemberek és a jövő vezetői, a teljesítményorientált és a tanulásra vágyók.

Befolyásos

S RH U niversity Heidelberg együttműködik kiválasztott egyetemekkel és kutatóintézetekkel, mind hazai, mind külföldön, hogy elősegítse a nemzetközi tudományos közösséggel folytatott csereprogramokat. Cosmopolitan, és még mindig a nagyvárosi térségben gyökerezik, egyetemünk a kultúra és a tanulás regionális központja.

Jelenleg mintegy 3500 hallgató vesz részt hat iskolánkban: Business, Engineering

Helyszínek

Heidelberg

Address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket