Hivatalos Leírás

Szakmailag és lelkesen, a IEC személyzet és a hozzá tartozó partnerek, illetve támogatni az Két ambiciózus céljai

Ahhoz, hogy el ezeket a célkitűzéseket, a kívánt profilt a IEC személyzet és a társult partnerek rendkívül magas. A személyzet az IEC nemcsak szakosodott program menedzsment, hanem a tapasztalt műszaki és módszertani illetékességi területeken. , .

Irányelv

Steinbeis Alapítvány

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Mesterképzésünk „Üzleti és szervezeti pszichológia” lehetősége a modern szervezeti élet mindennapjaiban alkalmazható. A diplomamutatás tudományos alapokon nyugvó, erős gy ... [+]

Mester üzleti és Szervezeti Pszichológia

Gazdaságunk és társadalom dinamikus fejlődése és számos új kihívás, amelyet a munka élete minden területén megteremt, modern szakmai és vezetői kompetenciákat igényel.

Ezeknek a kihívásoknak az elsajátításához szakemberek és vezetők szükségesek, akik sokoldalú és átfogó képzéssel és készséggel rendelkeznek, akik hatékonyan alkalmazhatják kereskedelmi és szervezeti pszichológiai készségeiket abban a helyen, ahol az emberek és a gazdasági szféra keresztezi egymást.

A mesterképzés megtanítja Önt az alapvető funkcionális és vezetői szakértelemre, és fejleszti a személyes készségeket, amelyekkel meg kell érteni és alakítani a szervezet számos tényezőjét és mechanizmusát.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol
Nappali
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Location address
Steinbeis-Hochschule
Institute of Executive Capabilities (IEC)
Ernst-Augustin-Str. 15
12489 Berlin

Berlin, Berlin, 12489 DE