MetFilm School Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Met Film School nyílt Londonban majdnem 10 évvel ezelőtt, és célja a feltörekvő filmesek mindenféle. Miután sok sikeres év, örülünk, hogy most már nyitott egy campus Berlinben.

Mi is ott kell alkalmazni a jól bevált tanítási módszerek a fiatal filmesek sikeres karrierjük kísérik. A Met Film School Berlin elkövetett filmesek és a szakemberek a filmiparban, akik a hallgatók szemináriumok és workshopok aktív filmstúdió. Mi nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tanulás, hogy a diákok számára a későbbi munka előkészítése. Osztályok tartják angol nyelven. A diákok a nem európai országoknak joguk 180/2 Címkék (4 óra naponta), míg tanul a berlini dolgozni.

Hands-on learning: Tapasztalt oktatók és professzionális szerkesztők kísérik diákjaink az úton, a rövidfilmek, hogy írni magát, hogy készítsen, a közvetlen és vágni. Személyre szabott szemináriumokat kisebb csoportokban, és bizonyos esetekben magánórákat, valamint a forgatást, és a rendezői feladatok egyre közhely.

Felkészülés a munkát: Természetesen az a célunk, hogy felkészítse a diákokat azon, hogy kereskedelmileg sikeres filmeket. Ugyanakkor azt akarom, hogy túl sok számítástechnikai ismeretekkel rendelkeznek a filmipar, és a diákok ismerik minden szakmai területről a komplexumon belül a digitális világban.

Személyre szabott tanfolyamok: Fontos számunkra, hogy a diákok mutatják szenvedély, tehetség és eltökéltség. Akár most befejezett az iskolában, és keres egy kiterjedt kétéves kurzus, ha már van egy egyetemi diplomával, és szeretné bővíteni a tanulmányaikhoz-e, vagy már alkalmazott és meg akarja változtatni a karrierjét: Kínálunk különböző teljes munkaidős -, részmunkaidős és hétvégi kurzusokat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Helyszínek

Berlin

Berliner Union-Film GmbH & Co. Studio KG

Address
Berliner Union-Film
Oberlandstraße 26-35

12099 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 30 89758877

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket