Technical University of Kaiserslautern

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tapasztalt szakemberek segítenek biztosítani a sikerét

A Táv- és Független Tanulmányok Központja (DISC) Németország egyik vezető intézménye a távoktatási posztgraduális kurzusok számára. Az intézmény több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az irányított önképzéshez kapcsolódó akadémiai kurzusok kidolgozásában és megtervezésében. Ezt a Távoktatási és Egyetemi Oktatási Központ (ZFUW) hozta létre, amelyet 1992-ben a Technische Universität Kaiserslautern-ben alapítottak.

  • Kínálunk akkreditált mesterfokokat vonzó tárgykörökben és
    tanácsadással, szolgáltatással és támogatással egész tanév során elkíséri Önt.

Független tanulmány

Az önálló tanulás fogalma kulcsa a DISC filozófiájának.

  • Megerősítjük hallgatóink önálló tanulási képességeit és támogatjuk a Technische Universität Kaiserslautern önfejlesztési modulok fejlesztését az egész életen át tartó tanulás kultúrájának megteremtése révén.
  • Ezzel nemcsak fontos hozzájárulást nyújtunk a Technische Universität Kaiserslautern hallgatói számára a szakmai kompetencia fejlesztéséhez, hanem segítjük őket független tanulás szakértőinek is.

Tanulmányok a világ bármely pontjáról

Jelenleg körülbelül 4200 diplomások használják a DISC által kínált tanfolyamokat karrierjük fellendítése érdekében - ez a szám egy másik összehasonlítható távoktatási intézménynek sem felel meg Németországban. A hallgatók az egész Németországból, a szomszédos németül beszélő országokból származnak, de a tengerentúlról is, például Kínában, Indiában vagy az USA-ban.

Edzés magas sikerrel

A DISC távoktatási fokozatban résztvevők 80% -a sikeresen befejezi tanfolyamát. Ez a magas sikerességi arány az elismert és elismert oktatási igazgatók és az erős gyakorlati orientáció, az első osztályú didaktikai tananyag, az online szemináriumok és a DISC munkatársai által nyújtott megbízható tanulmányi támogatás kombinációján alapul.

Technische Universität Kaiserslautern

A jövőorientált tanulmányi kurzusok, a gyakorlati valós képzés és a modern infrastruktúra képezik azokat a feltételeket, amelyeket a hallgatók a Technische Universität Kaiserslauternben találhatnak. 1970-es alapítása óta a Rajna-vidék-Pfalzban található egyetlen műszaki és mérnöki tudományokkal foglalkozó egyetem irigylésre méltó hírnevet szerzett, és több, mint a sajátja a megalapított műszaki egyetemekkel szemben.

A Technische Universität Kaiserslautern részére 2009 októberében átadott díj, a „Oktatás kiválósága” versenyen, amely a németországi mindössze hat nyertes egyetem egyikeként tiszteletben tartja a helyét, bizonyítja a felajánlott oktatás magas színvonalát.

Körülbelül 14 000 hallgatóval rendelkező campus egyetemen (ebből mintegy 4000 távoktatásban részt vevő hallgató) több mint 100 jövőorientált, gyakorlatra épülő tanfolyam kínál tizenkét osztályon. Könnyen kezelhető mérete garantálja a hallgatókkal való szoros kapcsolatot a professzorokkal és a kiemelkedő hallgatói támogatást.

Ezen túlmenően a hallgatók a számos neves kutatóintézettel, köztük két Fraunhofer Intézettel, egy Max Planck Intézettel, a Német Mesterséges Intelligencia Kutatóközponttal (DFKI) és a Kompozit Anyagok Intézetével (IVW) részesülnek előnyben. az egyetemen vagy annak közelében, és szorosan együttműködik az egyetemmel az alkalmazott kutatás területén.

2010 januárjában a Technische Universität Kaiserslautern, valamint az IESE, ITWM, DFKI és az ITA intézetek összesen öt díjat nyertek a német Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium (BMBF) által szervezett top klaszterversenyen.

Két közepet hoztak létre a Technische Universität Kaiserslauternnél 2008 közepén azzal a céllal, hogy nagyobb, összehangolt kutatási vállalkozásokat hozzanak létre, ideértve a kutatás speciális területeit is, és sikeresen nyerjék a projektfinanszírozást a kiválóságot támogató nemzeti és nemzetközi intézkedések keretében.

Helyszínek

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rajna-Pfalz, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: