Trier University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Trier University 1473-ban alakult, és 1970-ben újra megnyitották, mint modern egyetemi egyetem. Magas fennsíkon épült, ahonnan a Moselle-folyóra nyílik kilátás, és luscious zöld természet veszi körül, és Németország egyik legszebb egyeteme. A kar és a tanszéki épületek hidakkal vannak összekötve és a fórum és a központi könyvtár köré csoportosítva.

Trier University nagy hangsúlyt fektet a humán tudományokra, a társadalomtudományokra és a közgazdaságtanra, de folyamatosan erősíti környezetvédelmi tudomány programjait. Hat kar van, amelyek együttesen több mint 30 tématerületet fednek le. Számos kutatási projekt interdiszciplináris jellegű és globális hálózatokba ágyazódik.

A Trier University mintegy 1200 alkalmazottal és 13 ezer hallgatójával (köztük több mint 11% nemzetközi hallgatóval) kontrasztot foglal magában: fiatal, mégis hagyományosan igaz; nemzetközileg orientált és regionálisan gyökerező; Németország földrajzi szélén, de Európa szívében.

  • 13 000 A diákok száma összesen
  • 11 A nemzetközi hallgatók százalékos aránya

Egyetem Helyszín

Trier a Rajna-vidék-Pfalz szövetségi állam nyugati részén, a Moselle-völgyben található. Mint Németország legrégibb városa, amelyet több mint 2000 évvel ezelőtt alapítottak, Trier a római császárok rezidenciavárosává vált, Napóleon Bonaparte emelkedését és bukását látta, és Karl Marx filozófus szülőhelye. A történelmi tereptárgyaknak, a Porta Nigranak, a Trier-székesegyháznak és más jelentős építészeti emlékeknek köszönhetően Németország legrégebbi városa az UNESCO kulturális örökség része.

Manapság Trier nem más, mint régi, a városkép a történelem és a modern életmód fúziója, amelyet nem utolsósorban az élénk hallgatói élet jellemez. Bárokkal, kávézókkal, valamint színes kulturális kínálattal és fesztiválokkal Trier turisztikai attrakció, nemzetközi vonzerővel és gyönyörű hely a város 110 000 lakosa számára. A sport és a szabadtéri tevékenységek széles körben elterjedtek a környező folyók, a természetvédelmi területek és a nemzeti parkok megdöbbentő szépsége, valamint a számos sportklub és tornaterem miatt.

Míg Trier messze van Németország nyugati részén, Franciaország, Belgium és Luxemburg közvetlen közelében helyezkedik el, így egyáltalán nem távoli. A régiónak öt nemzetközi repülőtere van, és vonatokon és buszokon keresztül magas frekvenciájú összeköttetéssel rendelkezik. Trier University és a négy másik négy hét egyetem alkotja a Nagy-Régió Egyetemet, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy garantáltan elfogadják a külföldi kurzusokat.

Nagyobb vállalkozások és sok közepes méretű vállalkozás, a luxemburgi és frankfurti pénzügyi központok, valamint számos EU-intézmény jellemzi a régió gazdaságát, mindegyik kapcsolódik a Trier University .

Helyszínek

Trier

Address
Universitätsring,15
54296 Trier, Rajna-Pfalz, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket