University of Applied Sciences Europe

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mi specialitásunk

Az University of Applied Sciences Europe (UE) az üzleti, sport és média területén közlekedik

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgKépzési programjaink

Az EU-ban főiskolai és mesterképzési programokat kínálunk, melyeket részmunkaidőben, teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben tanulhat. Minden programra két alapvető elv érvényes: gyakorlati tanulás és nemzetközi gondolkodás. Ismerje meg a gyakorlatban A híres tudósok mellett számos neves személyiség a különböző ágazatokról az UE-n tanít. A gazdasággal való kapcsolat szoros és a csere él. Az egyik cél a munkakövetelmények minél több aspektusának a tanulmányba történő beépítése a lehető leghamarabb. A nyüzsgő csere azt is lehetővé teszi, hogy a sikeres gyakorlók és személyiségek vállára nézzen. Annak érdekében, hogy szorosan össze tudjon vonni a gazdaság követelményeit, a BiTS valamennyi tanfolyama gyakorlatilag orientált. A különböző kötelező gyakorlatok többet nyújtanak, mint az elmélet. A számos hallgatói kezdeményezés lehetőséget nyújt arra, hogy a tanulás mellett tovább fejlődjenek az érdeklődésre számot tartó területen. Tehát már a tanulmány során már első tapasztalatokat szereztél a későbbi szakmai életed során.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgHelyeink

Berlin, Hamburg és Iserlohn - a három helyszín jellege nem lehet más. A diákok az amerikai modellt követve választhatnak a főváros hangulata, az észak-német kikötő metropolisz és a természethez közeli egyetemi egyetem között, a preferenciák és típus szerint. Mivel a tanulás és az egyetem döntése mindig helymeghatározás. Sokak számára a „Mit akarok lenni?” Kérdés szorosan kapcsolódik a „Hol akarok lenni?” Kérdéshez. Az UE helyszíne sokféle kívánságra reagál: a berlini campus a metropolisz szívében található, a Potsdamer Platz közvetlen közelében. Az Iserlohn campust zöldövezet és különböző szabadidős lehetőségek veszik körül a Seilersee-n. A Campus Hamburg Altona kerületében, a kikötő és az Elba közvetlen közelében található.

7708_bits-berlin.jpgCéljaink

A legfontosabb célunk a siker. Segítünk Önnek abban, hogy jól felkészülhessen a szakmai életre és kövesse az utat. Ezzel összefüggésben képezzük a diákjainkat, hogy vállalkozói gondolkodású és cselekvő junior munkatársak legyenek. A tudás és kompetenciák átruházása Ma a készségek olyan kombinációja, amely lehetővé teszi, hogy sikeres karriert készítsen: A tartalmi ismeretek és a szociális készségek, a vezetői ismeretek és a nemzetközi színtéren való biztonságos jelenlét a magánszektor vezetőjének karrierje. A gazdaság minden területén a vállalkozói gondolkodású fiatal vezetőket keresik, akik elméletileg jól képzettek és már tanulmányaik során releváns gyakorlati tapasztalatot szereztek Németországban és külföldön. Megfelelünk ezeknek a követelményeknek. Az eredmények büszkék: a diplomások nagyon rövid idő alatt találják meg a szakmai életet.

7709_career-center__gallery.jpg

Helyszínek

Berlin

Address
Dessauer Str 3-5

D-10963 DE Berlin, Berlin, Németország

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Hamburg

Address
Museumstraße 39

22765 Hamburg, Hamburg, Németország