University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hamburgi Egyetem

Mivel Észak-Németország legnagyobb kutatási és oktatási intézmények, valamint a G ermany harmadik legnagyobb Egyetem, Universität Hamburg egyesíti különböző tanulmányi lehetőségeket kiváló kutatás. Ez biztosítja a széles spektrumú fegyelmi számos interdiszciplináris lehetőségeket és folytat együttműködést kiterjedt top regionális, nemzeti és nemzetközi intézmények. Universität Hamburg szentel a hosszú távú ösztöndíj és a tudomány és a kutatás elősegíti a fenntarthatóságot minden iskolában.

Ennek része a szövetségi Excellence Initiative, Universität Hamburg engedélyt kapott, 2007-ben a Kiválósági Központ az éghajlati kutatások: a KlimaCampus Hamburg egy oktatási központ éghajlati kutatások és a földi rendszerek a tudomány. Emellett „Climate, föld, környezet,” tovább különösen sikeres legfontosabb kutatási területek: Matter és az Univerzum, a felépítése és működése Biomolecules, Idegtudományi, többnyelvűségért, kormányzás, kultúra és a technológia, valamint a heterogenitás és oktatás.

Universität Hamburg kínál mintegy 150 szakon a következő hat iskolában: School of Law; School of Business; Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar; School of Medicine; Iskola, Pszichológia és emberi mozgás; Iskola Bölcsészettudományi és a School of Mathematics, Informatikai és Természettudományi.

Továbbá számos múzeumok és gyűjtemények tartoznak Universität Hamburg, mint például a Zoológiai Múzeum, a Herbárium Hamburgense, Földtani-paleontológiai Múzeum, a Botanikus kert és a hamburgi planetárium.

Universität Hamburg 1919-ben alakult a helyi magánszemélyek. Fontos alapító számok tartalmazzák szenátor Werner von Melle és üzletember Edmund Siemers. Nobel-díjasok, mint Otto Stern, Wolfgang Pauli és Isidor Rabi aktív volt a Universität és sok más jól ismert tudósok, mint Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Magdalene Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf és Carl von Weizsäcker Frierich, hogy csak néhányat említsünk, itt tanított.

Institute of Law & Economics

Az intézet mint kutatóközpont kezdődött az elméleti analízis a polgári jog több mint 40 évvel ezelőtt. Ma az intézet alkalmazza a műszerek által biztosított gazdasági elemzés a törvény a legtöbb szempontból a jogi területen, beleértve az állami és a nemzetközi jog.

Az elmúlt években az empirikus elemzés a jogi normák vált egyre fontosabbá, hogy a területen a gazdasági elemzés a törvény. Ebben a tekintetben is, hogy a tagok az intézet hozzájárul a tudományos innováció élvonalbeli kutatást.

A fő feladata az intézet a támogatása interdiszciplináris oktatás és a kutatás területén a Jogi és Közgazdasági, különös tekintettel a gazdasági elemzés a polgári jog. Ügyvezető igazgató Prof. Dr. rer. pol Thomas Eger.


Az intézet vezet, mivel része a jogi oktatás, a területet a specializáció „Economic Analysis of Law”, és kezeli a posztgraduális program „Európai Master Jogi és Közgazdasági”, valamint a „Graduate College Jogi és Közgazdasági”. Ezen túlmenően, az Institute for Jogi és Közgazdasági részt vesz a nemzetközi doktori program „európai doktorátus jog és közgazdaságtan”.

Helyszínek

Hamburg

University of Hamburg, Institute of Law and Economics

Address
Johnsallee 35
Hamburg, D-20148 DE

Hamburg, Hamburg, Németország
Telefonszám
+49 40 428380

Barcelona

Address
Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: