University of Bonn

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ZEI küldetésnyilatkozat

Az Európai Integrációs Tanulmányok Központja (ZEI) interdiszciplináris kutatási és posztgraduális oktatási intézmény a Bonn-i Rheinischen-Friedrich-Wilhelms Egyetemen.

A ZEI angol nyelvű mestert kínál az európai tanulmányokban , a kormányzásra és a szabályozásra összpontosítva. Egy nemzetközi kar biztosítja a legmagasabb tudományos színvonalat, a politika, a jog és a közgazdaságtan különböző módszereit és perspektíváit. Az európai politika döntéshozó központjaira gyakorolt gyakorlati szakértők és kirándulások növelik a nemzetközi légkört Bonnban. A ZEI-fokozat támogatja az európai munkaerőpiac kiváló belépését.

A ZEI-t 1995-ben alapították a Bonn-Berlin törvény és a Bonn Egyetem szenátusának döntése alapján.

A University of Bonn Egyetem, amely nemzetközileg működik, aktívan törekszik az együttműködésre és egyértelmű témakör prioritásokat határoz meg. Akadémiai profilunkat a nemzetközileg elismert erősségek folyamatosan alakítják. És a következő években University of Bonn elkötelezett amellett, hogy tovább erősítse és erősítse ezt a profilt. E cél elérése érdekében a professzorok szabadon válogatásával szelektíven újrafogalmazzuk, a kinevezések következetes politikáját követik, és tovább építik a kutatási tevékenységhez kapcsolódó meglévő ösztönzőket.

Bonn közel 200 éves hagyománnyal büszkélkedhet, több mint 32 500 hallgatóval és kiváló hírnevével itthon és külföldön egyaránt, Bonn kétségtelenül Németország egyik vezető egyeteme. Egyetemünk egy csodálatos városban található, ahol az emberek képesek élni a kicsit jobban ...

A University of Bonn hagyományát és irányát természetesen az intézményt alkotó mindenki határozza meg - vagyis azok, akik itt tanítanak, tanulnak és kutatnak. Minden ilyen ember nagy hasznot húz a gondosan kidolgozott intézményi profilunkból:

  • Bonn kutatási egyetem, amely nemzetközi szinten működik, de ennek során folyamatosan fennmaradó hagyományainkat fenntartjuk
  • Együttműködünk számos különböző egyetemekkel és kutatóintézetekkel szerte a világon
  • Olyan egyedi oktatási és kutatási módszereket fejlesztettünk ki, amelyek világszerte elismerést és elismerést kaptak

Helyszínek

Bonn

Address
Center for European Integration Studies (ZEI) Genscherallee 3
53113 Bonn, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország