University of Passau

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kiválóság az oktatás és kutatás

Mivel megnyitja kapuit a nagyközönség 1978-ban, a University of Passau gyorsan fejlődött az első cím a német tudományos élet. Az egyetem rendszeresen eléri a legjobb pozíciókat a tudományos ranglisták, például jogi, üzleti és Gazdaságtudományi Computer Science, Kommunikációs Tanulmányok, politológia és a kulturális tanulmányok.

Mintegy 12.000 diák és doktori kutatói több mint 90 ország beiratkozott a University of Passau. Amellett, hogy a tanuló a kisebb tanulócsoportok, a diákok részesülhetnek a kezelhető méret az egyetemi campus, ami rövid távolságok és kitűnő tanuló tapasztalat. A Központ Key Skills ad oktatók és hallgatók a lehetőséget, hogy fejlesszék ezeket a mindennél fontosabb hasznosítható készségeket, mint a vezetés és a kommunikáció, amelyek nagy a kereslet a munkaadók. Reprezentatív felmérések rendszeresen igazolják, hogy a magas szintű hallgatói elégedettség az egyetemen.

A globális kilátások

Internacionalizmus mindig is az egyik meghatározó vonásait: a karok fenntartása szorosan összefüggő együttműködési hálózatot a világ tudományos és kutatási partnerek és mi több aktív alumni szakaszok az egész világon. Része az oka annak, hogy öregdiák olyan sikeresek a globális szinten az, hogy számukra a legjobb előfeltétele a nemzetközi karrierjét: sok kurzusokat, hogy a diákok a lehetőséget, hogy pénzt keres a kettős diplomát együttműködve nemzetközi partner egyetemek, és minden diák hozzáférhet a széles körű nyelvi és diákcsere programokat. A téma-specifikus nyelvi programok jogi, üzleti / gazdasági, Cultural Studies / Nemzetközi kapcsolatok és Számítástudományi / matematika kiválóan kiegészítik a hallgatók képzésre.

A nagy diák élmény

A diplomások nagyon keresettek a munkaadók, mivel azok nem csak felszerelve technikai tudás szükséges ahhoz, hogy csatlakozzanak a karrier; ők is erősen motivált egyének, akik bizonyítani nagyszerű kezdeményezés törekedve képzettséget vagy gyakorlati ismeretek. Számos aktív színház, zene, fotó, film, rádió és egyéb kulturális tevékenységek a szabadidejükben, például keveredtem egy a sok kulturális diák társadalmakban.

Bajorországban és az Európa szívében

A Egyetem modern campus található a dél-keleti részén, Bajorország - Németország csúcstechnológiás állam - zöldellő környezetben, pár perc sétára a történelmi óvárosától Passau. Tartják az egyik legszebb város a németországi Passau nagyon alacsony bűnözési ráta, és kiváló életszínvonal politikailag stabil és gazdaságilag stabil környezetet, miközben közel a főbb nagyvárosi központok Prága, München és Bécs.

Helyszínek

Passau

Address
Passau, Bajorország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket