University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Eberhard Karls Universität Tübingen Orvosi Karán

A Tübingeni Egyetem Kórház klinikai részlegeivel és az orvosi ellátással és elméleti orvostudományi intézménnyel együtt a Tübingeni Orvostudományi Kar egyike Baden-Württemberg orvosi képzésének és felsőoktatásának egyik legnagyobb intézményének .

A látomásunk

A nemzetközileg elismert klinikai kutatói szövetségek integrálják az alapvető, a betegségorientált és a betegorientált kutatásokat, hogy új utakat teremtsenek a betegségek diagnosztizálására, terápiájára és megelőzésére, és a végső cél a betegek előnyben részesítése.

Ebben a kiválósági környezetben az orvostudomány és a fogorvos hallgatók átfogó, kutatástudatos klinikai oktatást kapnak.

Az Orvostudományi Kar elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, és nyitott az új fejleményekre. Új képzési programokat hoznak létre, és a technológiaátadás ösztönzést nyújt az ipar és a gazdaság számára.

Az Orvostudományi Kar feladata a Tübingeni Egyetemi Kórház kutatása és oktatása. A szóvivő és a végrehajtó vezető a dekán. A Kar Kar Hivatala felelős az Orvostudományi Kar ügyeinek irányításáért.

Helyszínek

Tübingen

Address
Geissweg 5
72076 Tübingen, Baden-Württemberg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: