University of Koblenz-Landau

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Koblenz-Landau egy fiatal, közepes méretű egyetem. 1990-ben az egyetem alakult a korábbi tanárképző főiskola. Közben a kutatás és a tanítás szervezésében három kapcsolódó interdiszciplináris témakör című "tanulás", "társadalom" és a "környezet".

Cégünk profilja Tanulás:

Az egyetem vezető szerepét az oktatás és a tanárképzés Rheinland-Pfalz. Ez az egyetlen egyetem, amely kínál tanárképző tanfolyamok minden iskolatípusban. Ez alapvető kompetencia jellemzi az egyetem profilja. Főbb jellemzők is a kombináció az oktatás és nevelés módszertana, a nagy jelentőséget tulajdonítottak a tanórán kívüli helyszíneken és iskolai laboratóriumok, valamint az összekötő az elmélet és a gyakorlat tantermi, például keresztül Campus-School Networks.

Society:

Ez a téma jellemzi a humán, kulturális tanulmányok és társadalomtudományi, amelyben különösen nyelvek, a művészet és a kultúra, a politika és a gazdaság elemezzük. A tárgykörben is jellemzi pszichológia (egyik a társadalomtudományok), valamint a számítógép-tudomány, amely optimalizálja és vizsgálatok átfogó IT-alapú szolgáltatások dolgoztak ki a gyakorlati értéke az embereknek.

Környezetvédelem:

Három tudományos megközelítés jellemzi ezt a témakört. Az élettudományi megközelítés nyárs a kérdést a környezet tudományos szempontból, mivel a számítógép-tudomány foglalkozik a digitális világban, és a humán- és társadalomtudományok megérteni a világ szempontjából a kultúra és a társadalom.

Tanulmányi és Továbbképző Emelkedik a hallgatói létszámban bizonyítja, hogy mind a Koblenz és Landau campusok kedvelt helye tanulni. A tanulók száma a háromszorosára nőtt 1990 óta. Közben megközelítőleg 15.000 beiratkozott programok, ezek fele Koblenz, a másik felét a Landau. Ha összehasonlítjuk a nagyon nagy egyetemek, tanulással és tanítással végzik kezelhető struktúrák Koblenz és Landau, amely előmozdítja a szorosabb hallgatói közösség, valamint a szorosabb összetartó tanár-diák közösséget. Az egyetem kínál a jövőbeli szakemberek és vezetők a legkülönbözőbb alap- és mesterképzési szakok oktatási, a társadalomtudományok, a kulturális tanulmányok, a humán és az élettudományok, valamint a pszichológia és a számítástechnika. A hagyományos centrumában tanít az egyetemen a tanárképzés programok minden iskolatípusban.

A folyamatos képzést számos kifinomult tanulmányi programok, távoktatási programok, valamint szemináriumok lett kifejlesztve egy állandóan változó munkahelyi és szakmai környezetet. A többség a programok és tanfolyamok kínálnak arra tervezték, hogy a szolgáltatást nyújtó jellegű, ami lehetővé teszi a diákokat, hogy egyesítik a munka és tanulás. Ezek a programok kerülnek folyamatosan épül és bővül.

Kutatási és tudástranszfer Kutatásainak nemzeti és nemzetközi szinten kapcsolódik munkacsoportok. A University of Koblenz-Landau is szorosan együttműködik partnereivel a térségben. Mi jellemző a kiegyensúlyozott kapcsolat az elméleti és az alkalmazott kutatás. Jelenlegi kutatási területek közé tartozik az oktatás, a környezetvédelem, a számítástechnika, valamint a humán- és társadalomtudományok alapján a három témakörben az egyetem.

A technológia átadása az egyik központi feladata az egyetem, és lehetővé teszi a rendszeres és tervezett felhasználást az új tudományos és technológiai ismeretek a gazdaság, a politika és a társadalom. A University of Koblenz-Landau is elősegíti vállalkozásindítás az egyetemek és a fejlesztés a vállalati kultúrába.

Nemzetközivé A nemzetközi jellegét a kutatás és oktatás, valamint az egyetemi élet egy minőségi jellemzője egy modern egyetem. A University of Koblenz-Landau azt akarja, hogy mind bővíteni és fokozza a nemzetközi irányba. Ma ez a fontos, hogy ne csak a világgazdaságban, de nemzeti szinten is. Nemzetközivé egy interdiszciplináris feladat előtt az egyetem minden területen és minden szinten. Annak érdekében, hogy álljon ez a folyamat tovább előre, a számos nemzetközi kutatásban és együttműködési megállapodások, például növelni kell, és a szám a kimenő cserediákok valamint a bejövő is meg kell emelni. Ez, amellett, párosul növekedése száma nemzetközileg orientált tanulmányi programok.

Előmozdítása fiatal tudósok Előmozdítása fiatal tudósok egyik alapvető feladata és felelőssége az egyetem. A minősége fiatal tudósok nemcsak egy jelentős tényező fokozza az egyetem kutatási potenciál, de ez is egy időben mutatója az egyetem jelenléte és hírneve. Diplomás főiskolák és iskolák, valamint az interdiszciplináris doktori központ mind létre, hogy előmozdítsa a fiatal tudósok tovább, és ez a sor intézkedést kell bővíteni a jövőben.

Pro-család egyetemi Az egyetem elkötelezett az elvek a pro-család egyetemen. Foglalkoztatott férfiak és nők az egyetemen képesnek kell lennie arra, hogy a munka, tanulás, és a gyermeknevelés vagy az ellátás a rokonok. Az egyetem ezért lépéseket e cél eléréséhez, például azzal a rendelkezéssel, a gyermekgondozási szolgáltatások és bevezetése rugalmas munkaidő, illetve támogatja a különleges támogatási programokat.

Egy egyetemi - három helyszínen Az egyik sajátossága, hogy az egyetem szervezeti struktúráját. Koblenz és Landau központjai az oktatás, kutatás és a továbbképzés. A központi linket a teljes szervezet az elnöki hivatal Mainzban, ahol az egyetem igazgatósága és számos területén a központi ügyvezetése található. Koblenz, kutatás és oktatás folyik négy karon egy modern campus, amely csak egy kőhajításnyira fekszik a folyó partján Moselle. Az egyetem Landau is négy kara, valamint a főépületben bővül további egyetemi helyek és a város környékén a Landau.

Helyszínek

Koblenz

University of Koblenz-Landau (Campus Koblenz)

Address
Rhabanusstraße 3
55118 Koblenz, Rajna-Pfalz, Németország
Telefonszám
+49 (0)261 287-0

Hintó

Universität Koblenz-Landau (Campus Landau)

Address
University of Koblenz-Landau (Campus Landau)
Fortstraße 7

76829 Hintó, Rajna-Pfalz, Németország
Telefonszám
+49 6341 2800

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket