Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Willy Brandt Közpolitikák Iskolája , Németország legrégebbi közpolitikájának iskolája, a legújabb állami egyetemen, az Erfurti Egyetemen található . Az 2002-ben a Jogi, Társadalom- és Gazdaságtudományi Kar részeként létrehozott iskola interdiszciplináris, gyakorlat-orientált és nemzetközi felsőoktatási intézményként működött, amely felkészíti a hallgatókat a mai összetett politikai világ igényeire és kihívásaira.

Majdnem tizennégy évvel ezelőtt Willy Brandt , az Észak-Dél Bizottság elnökeként látta elő e világ megjelenését és hasonlította azt az „új civilizáció felemelkedése” -hez. Magával hozná a példátlan nagyságrendű és összetettségű kihívásokat, ugyanakkor új megoldásokat is kínálna ezek kezelésére, a globális összekapcsolódás fokozott tudatossága és a kollektív politikai fellépés lehetőségeire mutatott egyértelmű bizalom alapján.

A Brandt Iskola küldetése az, hogy képessé tegye a jövő világának politikai döntéshozóit ezen helyiségek mentén. Ezt úgy tette, hogy a nagy észak-amerikai közrendi iskolák időben bevizsgált tantervét egyesítette azzal a megkülönböztető perspektívával, hogy az elhelyezkedés Európa közepén, valamint a Nyugat és Kelet közötti kereszteződésnél a „régi” és az „új” .

Az így kapott Brandt-iskola megközelítése kiemelkedik szisztematikus transzdiszciplinaritásán, átfogó globális összpontosításán , valamint az elmélet és a gyakorlat módszertani összekapcsolásán .

Ebben a környezetben a jövő politikai döntéshozói számára szükséges fényvisszaverő tér virágzik. Ez az a hely, ahol lenni!126484_126382_P08_cut.jpg

Helyszínek

Erfurt

Address
Universität Erfurt
Willy Brandt School of Public Policy
Postfach / P.O. Box 90 02 21

99105 Erfurt, Türingia, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket