Aberystwyth University Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Aberystwyth Business School önmagában mérséklődik, és kiemelkedik a brit egyetemi szektor szolgáltatási és termékkínálati "aranyszabványaival" szemben. Nem vagyunk az üzleti iskola típusa, ahol az előadások több száz diákja lesz, és az egyetem ideje alatt ismeretlenek vagyunk. Az Aberystwyth osztályméretei kicsiek, és személyesen is ismert leszünk számunkra az első néhány héten belül. Nagyszerű keveréke van az Egyesült Királyság és a nemzetközi diákoknak a különböző országokból, és könnyen megtalálható a többi háttérrel és kultúrával rendelkező diákokkal. Az eredmény: Az Aberystwyth-et rendszeresen szavazzák az Egyesült Királyság első öt főiskolájában, ahol a diákok tapasztalata és a diákok elégedettsége biztosított.

Hírnév

Az Aberystwyth Egyetem egy régóta fennálló hagyományos brit egyetem, kiemelkedő tudományos hírnevével. Az Aberystwyth Egyetem mesterképzését a munkaadók nemzetközi szinten elismerik, és a jövőbeni szakmai pályafutása során hasznos lesz az Ön számára. Az Aberystwyth Business School-ban azonosítjuk a jelenlegi és jövőbeli diákjaink számára fontos fontos területeket. Az eredmény a rendszeres és rendkívül magas elismerések, többek között az Egyesült Királyság kormánya tanítási kiválósági keretrendszer-díja 2018-ban, a The Times University of the Teaching számára, egy példátlan két évig 2017-ben és 2018-ban. Diákkutatás 2018-ban.

Szállás és garancia

Garantált szállást szeretne, ideális esetben az Aberystwyth Business School közelében. Nagyszerű hír, pontosan ezt kapod. Az Aberystwyth Business School az egyetem fő Penglais campusának szívében található, és rengeteg parkoló áll rendelkezésre. Az Aberystwyth városközpontját 15 perc alatt el lehet sétálni, vagy a rendszeres buszjáratot a város központjába és onnan is igénybe veheti.

Tanítás és tanulás

Az Aberystwyth Business School híres a tanítás és a tanulás minőségéről, valamint a gazdálkodás és a pénzügyek tanulmányozásának kulturális tapasztalatáról. A személyzet az egyetemekből és a magánszektorból származik, hogy a diákok az üzleti elmélet és a gyakorlat élvonalbeli szemléletét adják. Miközben örülünk, hogy kicsi vagy lyukasztó a súlyunk felett, munkatársaink nagyon büszkék arra, amit következetesen elérnek. Diákjaink elismerik a tanterv rugalmasságának és a magas fokú fegyelmezettségének előnyeit - nem tanítunk Önnek perifériás témákat, az abszolút alapokra összpontosítunk; azok az alapok, amelyek az Ön számára fontos eredményeket fogják elérni: a kortárs megértés, a kiemelkedő szakmai kompetencia és a foglalkoztathatóság.

Tanulási erőforrások

Az elektronikus hozzáféréssel az összes olyan tanulási erőforráshoz, amelyre valaha szüksége lesz, több mint 1400 hálózatba kapcsolt számítógépre, és minden szobában vezeték nélküli internetkapcsolatra, soha nem fog küzdeni a kívánt információ megtalálásához, amikor megpróbál egy feladatot elvégezni. Az elmúlt évben 4,5 millió fontot költöttek a tanári létesítmények felújítására, ami világszínvonalú tanulási lehetőségeket teremtett. Ha szereted a valódi könyvek oldalát, akkor is szerencséd van. Az Aberystwyth Business School a Hugh Owen könyvtár mellett található, ahol minden egyetemi könyvet és folyóiratot tartanak. A Penglais Campus-tól kevesebb, mint öt percre található a Wales Nemzeti Könyvtár, a szerzői jogi könyvtár, amely az Egyesült Királyságban megjelent minden könyv vagy folyóirat kiadását tartalmazza (6 millió).

A foglalkoztathatóság

Megértjük, hogy a fokozatok tanulmányozása a hosszabb távú szakmai karrier része. A diploma megszerzése mellett az üzleti világ legjobb kezdetéig a legkorszerűbb ismeretekkel és technikákkal kell rendelkeznie. Oktatásunk a menedzsment és a finanszírozás alapjait fedi le, hangsúlyt fektetve az alkalmazott tudásra, amelyet adott esetben a szakmai szervezetek akkreditációja támogat. A diplomások számos rangos intézményben dolgoztak, beleértve a multinacionális szervezeteket, a kkv-kat és az állami szektor munkáltatóit. A hallgatókat karrier-tisztviselő, alumíniumhálózat és szakmai osztályok támogatják a teljes karrierre való áttérés érdekében.

ösztöndíjak

Számos nagylelkű ösztöndíjat és ösztöndíjat kapunk. Tekintse meg fokozatainkat a részleteket és a jogosultságot!

Helyszínek

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Wales, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1970 622500

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció