Across the Pond

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Akár egyetemi, akár posztgraduális képzést szeretne tanulni, az Across the Pond segíthet. 2004 óta segítünk megtalálni és alkalmazni az Angliában és az Egyesült Királyságban található felsőfokú főiskolák és doktori iskolák több mint 40-ét. Az Egyesült Királysági Tanulmányi Szakembereink csapata, akiknek első kézből szerzett tapasztalatait Nagy-Britanniában, ingyenes testreszabott támogatást és útmutatást nyújtanak a kutatási és alkalmazási folyamat minden vonatkozásában. Kezdje az Egyesült Királyság tanulmányi kalandját az Across the Pond , és tegye a legtöbbet: - Ingyenes személyre szabott tanácsok és útmutatás a diákok számára, akik Nagy-Britanniában szeretnének tanulni - Több mint 40 brit egyetem világhírű programokkal és kutatási lehetőségekkel - az elfogadás esélye - Iránymutatás az Egyesült Királyság hallgatói életének minden vonatkozására 2004 óta az Across the Pond tanulói tanácsokat és útmutatást nyújt a diákok számára, akik a legjobb brit egyetemeken tanulnak.

Több mint 40 egyetemet képviselünk az Egyesült Királyságban, és a diákok, akikkel együtt dolgozunk, nagyfokú elfogadottságot élveznek ezeken az intézményeken.

A SIKERTESSÉGÉRT

Elkötelezettségünk az, hogy a hallgatóknak ingyenes, személyre szabott és átfogó szolgáltatást nyújtsanak, hogy segítsenek nekik eljutni Nagy-Britanniában. Függetlenül attól, hogy az Egyesült Királyságban működő egyetemi egyetemeink egyetemre vagy posztgraduális programokra jelentkeznek-e, biztosítjuk, hogy az egyes hallgatók legmegfelelőbbek legyenek tudományos és személyes céljaik tekintetében. Képesek vagyunk kínálni ezt a testre szabott ingyenes szolgáltatást, mert az Across the Pond partján partnereink egyetemei finanszírozzák Nagy-Britanniában, hogy képviseljék őket Észak-Amerikában.

ÉRVÉNYES LEHETŐSÉGÉT

Az Across the Pond arra ösztönözzük a tanulókat, hogy érdeklődésüket, kiválóságukat célozzák meg, és részt vegyenek az igényeiknek megfelelő egyetemen. Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk kínált szolgáltatás használatával és a magas színvonalú személyes útmutatás megszerzésével maximalizálhatja az esélyeit, hogy elfogadják az Egyesült Királyság egyik legjobb egyetemét. Az Egyesült Királyság Tanulmányi Szakértőinek szakértelme és elkötelezettsége az Across the Pond sarokköve, és ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően továbbra is segítünk a tengerentúli diákoknak a célok elérésében.

Helyszínek

Aberdeen

CONTACT USA TEAM

Address
Aberdeen, Skócia, Egyesült Királyság

Belfast

CONTACT CANADA TEAM

Address
Belfast, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Brighton

CONTACT NORWAY TEAM

Address
Brighton, Anglia, Egyesült Királyság

Canterbury

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Address
Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket