Anglia Ruskin University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amit gondolunk, vagy amit tudunk, vagy azt, amit hiszünk, végül kevés következményekkel jár. Az egyetlen következmény az, amit csinálunk.

Az Anglia Ruskin University (ARU) az ugrást, az esélyek megdöntését és a sikerhez való törekvést tesszük. Ezek azok az emberek történetei, akik ARU-t készítenek.

A látomásunk

Az élet átalakítása innovatív, inkluzív és vállalkozói oktatással és kutatással.

Az értékeink

nagyravágyás

Elkötelezettek vagyunk a céljaink elérésében, és folyamatosan törekszünk arra, hogy egyetemünket javítsuk mindenki javára.

Innováció

A kollektív és egyéni kreativitásunkat új ötletek megfogalmazására és fejlesztésére fogjuk alkalmazni, azokat az általunk szolgáltatott közösségek javára megvalósítva.

Bátorság

Merészek vagyunk abban, hogy meghozzuk azokat a döntéseket, amelyekre úgy érezzük, hogy helyesek, még akkor is, ha ezt nehéz megtenni.

Közösség

Nagyra értékeljük az együttműködést, támogatjuk egymást és segítünk mindenkinek, hogy elérjék a potenciálját.

becsületesség

Azt tesszük, amit mondunk, és hogy tisztességes és átláthatóak legyünk döntéshozatalunkban és cselekedeteinkben.

Felelősség

Döntéseket hozunk és úgy cselekszünk, hogy tiszteletben tartsuk a környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági megfontolásokat, és amelyek a legjobban támogatják azokat, akik velünk tanulnak és dolgoznak.

Nemzeti Diákkutatás 2018

Anglia Ruskinban a hallgatók egyetemünk szívében állnak. Azt akarjuk, hogy oktatási tapasztalataik részt vegyenek és kihívják őket, hogy elérjék a teljes potenciált.

És így örülünk annak, hogy az utolsó év diákjaink az Országos Diákkutatásban (NSS) ismét nagyra értékelték az oktatási tapasztalatukat .

Ebben az évben az ARU általános elégedettségi pontszáma 84% -ra nőtt - az ágazati átlag felett 83%.

Diákjaink nagyra értékelik minket

A felmérésben résztvevő hallgatóknak kérdéseket tesznek fel az egyetemi élet szempontjairól, beleértve a tanítást, az értékelést és a visszajelzést, a tanulási forrásokat és a hallgatói hangot. Ebben az évben a végső diákjaink 78% -a válaszolt.

Amellett, hogy az általános elégedettségi pontszám 84% -ra nő, fantasztikus látni, hogy diákjaink:

  • értékeli az oktatási tapasztalatukat - a tanítástól és az akadémiai támogatástól az értékelésig és a visszacsatolásig - erősen
  • győződjön meg róla, hogy hangjuk hallható, és hogy értékeljük véleményüket. Ez már a második évben is erőteljesen jött létre
  • értékeli az Anglia Ruskin tanulási közösségét.

Tényleg értékeljük az eredményeket, mivel segítenek az Anglia Ruskin hallgatói tapasztalatainak növelésében. Segítenek arra is, hogy a leendő diákok tájékozottan válasszanak arról, hogy hol akarnak tanulni.

Tanítási kiválósági keretrendszer Silver díj

Örömmel tartjuk a TEF Silver díjat, amely tükrözi a tehetséges személyzet által nyújtott tanítás magas színvonalát.

A TEF ezüst díjazás azt jelenti, hogy magas színvonalú oktatást, tanulást és eredményeket biztosítunk diákjaink számára, és következetesen meghaladja az Egyesült Királyság felsőoktatására vonatkozó szigorú nemzeti minőségi követelményeket . Különösen örülünk annak, hogy értékelésünk kiemelte a diákok elégedettségének magas szintjét, és hogy a legtöbb diákunk kiváló eredményeket ér el.

Különösen örömmel látta, hogy a TEF testület kijelentette, hogy „nem éri el a referenciaértékünket”, mivel „nagyon magas volt a diákok elégedettsége a tanítással, értékeléssel és visszajelzéssel, valamint a tudományos támogatással” .

A TEF testület elismerte, hogy az innovációt, befogadó és vállalkozói ismereteket átformálva átalakítjuk az életünket, amit az új jövőképünk és vágyunk tükröz.

Díjak és elismerés

Nyertesek vagyunk

2018-ban Európa egyik legmagasabb 250 egyetemének nevezték el, ugyanakkor díjat nyert a tanulási lehetőségeink minőségéért.

A Chartered Management Institute felismerte a diákok foglalkoztatási, menedzsment és vezetői képességeink hatását is.

Végső diákjaink ismét nagyra értékelték oktatási tapasztalataikat - beleértve a tanítást, az akadémiai támogatást, az értékelést és a visszajelzést - a Nemzeti Diákkutatásban.

Helyszínek

Cambridge

Address
Cambridge Campus
East Rd
Cambridge
CB1 1PT

Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság

Chelmsford

Address
Chelmsford Campus
Bishop Hall Lane
Chelmsford
Essex CM1 1SQ

Chelmsford, Anglia, Egyesült Királyság

Peterborough

Address
Peterborough Campus
Guild House
Swain Court
Oundle Road
Peterborough
PE2 9PW

Peterborough, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
19 Charterhouse St, London EC1N 6RA
London, Anglia, Egyesült Királyság

King's Lynn

Address
Tennyson Ave, King's Lynn PE30 2QW
King's Lynn, Anglia, Egyesült Királyság

Peterborough

Address
Park Crescent Campus, Park Cres, Peterborough PE1 4DZ
Peterborough, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket