Hivatalos Leírás

Amit gondolunk, vagy amit tudunk, vagy azt, amit hiszünk, végül kevés következményekkel jár. Az egyetlen következmény az, amit csinálunk.

Az Anglia Ruskin University (ARU) az ugrást, az esélyek megdöntését és a sikerhez való törekvést tesszük. Ezek azok az emberek történetei, akik ARU-t készítenek.

A látomásunk

Az élet átalakítása innovatív, inkluzív és vállalkozói oktatással és kutatással.

Az értékeink

nagyravágyás

Elkötelezettek vagyunk a céljaink elérésében, és folyamatosan törekszünk arra, hogy egyetemünket javítsuk mindenki javára.

Innováció

A kollektív és egyéni kreativitásunkat új ötletek megfogalmazására és fejlesztésére fogjuk alkalmazni, azokat az általunk szolgáltatott közösségek javára megvalósítva.

Bátorság

Merészek vagyunk abban, hogy meghozzuk azokat a döntéseket, amelyekre úgy érezzük, hogy helyesek, még akkor is, ha ezt nehéz megtenni.

Közösség

Nagyra értékeljük az együttműködést, támogatjuk egymást és segítünk mindenkinek, hogy elérjék a potenciálját.

becsületesség

Azt tesszük, amit mondunk, és hogy tisztességes és átláthatóak legyünk döntéshozatalunkban és cselekedeteinkben.

Felelősség

Döntéseket hozunk és úgy cselekszünk, hogy tiszteletben tartsuk a környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági megfontolásokat, és amelyek a legjobban támogatják azokat, akik velünk tanulnak és dolgoznak.

Nemzeti Diákkutatás 2018

Anglia Ruskinban a hallgatók egyetemünk szívében állnak. Azt akarjuk, hogy oktatási tapasztalataik részt vegyenek és kihívják őket, hogy elérjék a teljes potenciált.

És így örülünk annak, hogy az utolsó év diákjaink az Országos Diákkutatásban (NSS) ismét nagyra értékelték az oktatási tapasztalatukat .

Ebben az évben az ARU általános elégedettségi pontszáma 84% -ra nőtt - az ágazati átlag felett 83%.

Diákjaink nagyra értékelik minket

A felmérésben résztvevő hallgatóknak kérdéseket tesznek fel az egyetemi élet szempontjairól, beleértve a tanítást, az értékelést és a visszajelzést, a tanulási forrásokat és a hallgatói hangot. Ebben az évben a végső diákjaink 78% -a válaszolt.

Amellett, hogy az általános elégedettségi pontszám 84% -ra nő, fantasztikus látni, hogy diákjaink:

  • értékeli az oktatási tapasztalatukat - a tanítástól és az akadémiai támogatástól az értékelésig és a visszacsatolásig - erősen
  • győződjön meg róla, hogy hangjuk hallható, és hogy értékeljük véleményüket. Ez már a második évben is erőteljesen jött létre
  • értékeli az Anglia Ruskin tanulási közösségét.

Tényleg értékeljük az eredményeket, mivel segítenek az Anglia Ruskin hallgatói tapasztalatainak növelésében. Segítenek arra is, hogy a leendő diákok tájékozottan válasszanak arról, hogy hol akarnak tanulni.

Tanítási kiválósági keretrendszer Silver díj

Örömmel tartjuk a TEF Silver díjat, amely tükrözi a tehetséges személyzet által nyújtott tanítás magas színvonalát.

A TEF ezüst díjazás azt jelenti, hogy magas színvonalú oktatást, tanulást és eredményeket biztosítunk diákjaink számára, és következetesen meghaladja az Egyesült Királyság felsőoktatására vonatkozó szigorú nemzeti minőségi követelményeket . Különösen örülünk annak, hogy értékelésünk kiemelte a diákok elégedettségének magas szintjét, és hogy a legtöbb diákunk kiváló eredményeket ér el.

Különösen örömmel látta, hogy a TEF testület kijelentette, hogy „nem éri el a referenciaértékünket”, mivel „nagyon magas volt a diákok elégedettsége a tanítással, értékeléssel és visszajelzéssel, valamint a tudományos támogatással” .

A TEF testület elismerte, hogy az innovációt, befogadó és vállalkozói ismereteket átformálva átalakítjuk az életünket, amit az új jövőképünk és vágyunk tükröz.

Díjak és elismerés

Nyertesek vagyunk

2018-ban Európa egyik legmagasabb 250 egyetemének nevezték el, ugyanakkor díjat nyert a tanulási lehetőségeink minőségéért.

A Chartered Management Institute felismerte a diákok foglalkoztatási, menedzsment és vezetői képességeink hatását is.

Végső diákjaink ismét nagyra értékelték oktatási tapasztalataikat - beleértve a tanítást, az akadémiai támogatást, az értékelést és a visszajelzést - a Nemzeti Diákkutatásban.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Anglia Ruskin University

Kövesse az elismert gyermekművészek nyomában. A nemzetközileg elismert illusztrátorok dedikált támogató csoportjával együtt dolgozhat saját személyes vizuális szókincséne ... [+]

Áttekintés

Kövesse az elismert gyermekművészek nyomában. A nemzetközileg elismert illusztrátorok dedikált támogató csoportjával együtt dolgozhat saját személyes vizuális szókincsének fejlesztése érdekében. Csatlakozzon a gyermekkiadó iparban.

Készítsen saját személyes vizuális szókincset, amelyet egy nemzetközileg elismert illusztrátorok csapata támogatA Cambridge-i Művészeti Iskola 150 éves hagyománya a kreativitásnak és a kreativitásnakKövesse számos díjnyertes gyermekkönyv-illusztrátor nyomvonalát

Ezt a tanított stúdió tanfolyamot, amelyet először az Egyesült Királyságban szerzett, kiemelkedő professzorunk, Martin Salisbury fejlesztett ki, aki még mindig hozzájárul a tanfolyamhoz. A gyermekkönyv-illusztráció művészetének fejlesztésében elkötelezett támogatást és tudást fog kapni.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 30 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Anglia Ruskin University

Vizsgáljuk meg a valós élet esettanulmányait, hogy összegyűjtsük a súlyos bűncselekmények belső működését és a rendőrségre alkalmazott módszereket. Megszerzi a büntető ig ... [+]

Áttekintés

Vizsgáljuk meg a valós élet esettanulmányait, hogy összegyűjtsük a súlyos bűncselekmények belső működését és a rendőrségre alkalmazott módszereket. Megszerzi a büntető igazságszolgáltatás számos karrierjéhez szükséges készségeket és ismereteket, mint például a rendőrség, az ifjúsági igazságszolgáltatás, a belügyminisztérium vagy a határügynökségek.

Tanulmány az Egyesült Államokban a 8. helyen végzett kriminológia számára (The Guardian University Guide 2018)Úgy érzi, hogy támogatják a diákok és a személyzet szoros közösségét, beleértve a szentelt szociális médiacsoportokatTanulj a professzionális büntető igazságszolgáltatóktól előadásokon, workshopokon és egyéb tevékenységeken keresztülVegyen részt eseményeken, beleértve a helyszíni kirándulásokat, a vendégelőadásokat és az év végi kriminológiai konferenciátCsatlakozzon a PIER-hez, a Keleti Régió Rendészeti Intézetéhez, ahol helyi és regionális erőkkel és rendőri szervekkel, valamint helyi és országos szintű vezetőkkel találkozunk... [-]
Egyesült Királyság Cambridge
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Anglia Ruskin University

Ön motiválja azokat a lehetőségeket, amelyeket a nemzetközi üzlet nyit meg az Ön számára. És az MSc International Business-et úgy tervezték, hogy az Ön törekvéseit szem e ... [+]

Áttekintés

Ön motiválja azokat a lehetőségeket, amelyeket a nemzetközi üzlet nyit meg az Ön számára. És az MSc International Business-et úgy tervezték, hogy az Ön törekvéseit szem előtt tartsa. Ön megérti, hogy mennyire fontos dönteni a saját pályafutásról, és ami valóban ezt a tanfolyamot választja egymástól, az a sok különböző lehetőség közül választhat, mint például egy szemeszter külföldön Svájcban vagy Hollandiában, és kétfokú végzettséggel, az opcionális modulok kiválasztásával, vagy 34 hetes elhelyezés a tanfolyam részeként. Tehát személyre szabhatja a kurzust, hogy megfeleljen a törekvéseinek, miközben megszerzi a nemzetközi üzleti készlet alapvető eszközeit.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Szeptember 2019
Angol
Nappali
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Anglia Ruskin University

A gyermekekkel végzett klinikai karrier megteremtése, vagy a következő lépés a doktori képzés felé. Fejlődő tudományos megértés a fejlődési zavarokról és a gyermekkori me ... [+]

Áttekintés

A gyermekekkel végzett klinikai karrier megteremtése, vagy a következő lépés a doktori képzés felé. Fejlődő tudományos megértés a fejlődési zavarokról és a gyermekkori mentális egészségről; és vizsgálja meg az okokat, az értékelést, a besorolást és a kezelést.

A kurzus erős alapot nyújt a kutatáshoz, és kiegészíti a szakmai klinikai képzést. Átfogó elméleti ismereteket szerezhet a területről, valamint a klinikai kutatási programok tervezésének és értékelésének gyakorlati képességét.

A speciális modulok a különböző állapotok diagnosztizálására és kezelésére, a fejlődési pszichopatológiára (beleértve az okokat és hatásokat), valamint a pszichológiai kutatást érintő tágabb kérdésekre összpontosítanak.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 16 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Life at ARU: The ARU experience - George