Arts University Bournemouth - The Graduate School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi vagyunk a kreatív szakemberek

Az 1883-ban szakosodott intézményként alapított Bournemouth Arts University egy vezető egyetem, amely a kreatív iparágakban magas színvonalú szakképzést nyújt a művészet, a formatervezés, a média és a teljesítmény területén.

Szenvedélyesek vagyunk a kreatív témákról, amelyeket tanítunk, és továbbra is ösztönözzük a kíváncsiságot, a kockázatvállalást és a kalandt a tárgyi tudás feltérképezésében és kitérésében.

Miért az AUB?

Ez AUB. Környezet a munka kialakításához és felépítéséhez; tanulni, megosztani, provokálni és együttműködni.

Kreatív közösség az eredeti gondolkodók és innovatív innovatív döntéshozók számára, ahol a határokat lenyomják és kreatív szövetségek alakulnak ki.

Egy hely, ahonnan az egyezményt tesztelik, a táj megváltozott és kreatív karrierje indult. Egy élő, légző, kapcsolt akadémiai környezet a kreativitásért.

Vezető művészeti egyetem vagyunk a kreatív iparágak számára. Folyamatosan innováljuk, együttműködünk és összekapcsoljuk oly módon, hogy a kreatív tehetség a karrierbe kerüljön.material bruce mars / Unsplash

Öt ok található az AUB-ba való tanuláshoz.

Kitűnő tanítás

Munkatársaink kivételesek. Gyakorlati szakemberek, tanárok és kutatók, akik mind támogatják Önt tanulmányaival, és segítenek a kiemelkedő eredmények elérésében.

A TEF (Teaching Excellence Framework) aranydíjat kapott. Ezt azért kaptuk, hogy folyamatosan kiemelkedő oktatást, tanulást és eredményeket biztosítsunk hallgatóink számára. Tanításunk az Egyesült Királyságban található legmagasabb színvonalú.

Emellett a művészeti és formatervezési diplománk - az Alapítvány Tanulmányok Programja örömmel veszi tudomásul, hogy mind a négy területen megkapta a „Kiemelkedő” minősítést a 2018-as Ofsted vizsgálata során. További információt itt olvashat, és a teljes jelentést itt tekintheti meg.

Campus mint más nem

Minden kurzusunk a lenyűgöző díjnyertes campusunkon alapul. Ez egy korszerű kreatív központ, amelyet szakemberek számára terveztek. A fej-forduló építészet hátterében a hasonló gondolkodású alkotók és gondolkodók közösségében leszel.

Campusunk katalizátorként alakítja és építi munkáját; kísérletezni, innoválni, kíváncsiak és határokat szabni. Ez az, ahol csodálatos dolgok történnek.

Tereinket falukra, sugárutakra, zöldövezetre és infrastruktúrára osztjuk. Az egyetemen is valódi hangoskodás van róla. A kávézó felé vezető úton lehet egy filmszemélyzet, egy Elizabethán ruhás nő és egy DJ. Ez a kreatív iparágak mikrokozmosza.

Az AUB-t a The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2018 szavazta meg a délnyugati legmagasabb rangú modern egyetemen. A környezetbarát campusunkért a környezetvédelmi legmagasabb díjat, az EcoCampus Platinumot is elnyertük.

Nagyon sokat fektetünk az iparági szabványú technológiákba és a kreatív iparágakban életre keltő terekbe. Azt akarjuk, hogy megszokja a felszerelést és a létesítményeket, amelyeket a valós világban talál.

Ráadásul az új erdő, a nagy strandok és a világörökségi Jurassic Coast is veszi körül. Bournemouth büszkélkedhet az éjszakai élet és a kultúra is, és London csak két óra van.

Kreativitás a karrierbe

Gyakorlati egyetem vagyunk, és erős törekvéseink vannak a diplomások számára, hogy élvezhessék a karrierjüket.

Az Egyesült Királyság vezető művészeti egyeteme vagyunk a végzettséggel és a végzettséggel kapcsolatban, és mi vagyunk az első számú szakemberek egyeteme a foglalkoztathatóság szempontjából *. Kapu vagyunk a kreatív iparágakhoz - egy olyan ágazat, amely gyorsabban növekszik, mint az Egyesült Királyság egésze!

Az átlagos diplomások foglalkoztatási rátája az elmúlt öt évben 97% volt **

A kiváló foglalkoztathatósági eredményeket következetesen a tanításunk minőségének és az egyetemünknek és a létesítményeknek köszönhetően állítjuk elő, amelyek felkészítik a hallgatókat a foglalkoztatásra.

A 92 milliárd fontot átfogó kreatív iparágak egyik kapuja, amely gyorsabban növekszik, mint az Egyesült Királyság egészének gazdasága, amely 11-ből 11 álláshelyet foglal el.

Ez egy olyan ágazat, amely remek, izgalmas és új gondolkodási módokat igényel. A kreatív iparágaknak szüksége van valakire, mint te.

Öregdiákunk folyamatosan visszatér hihetetlen történetekkel az elvégzett dolgokról, az általuk létrehozott vállalkozásokról és a megnyert díjakról.

* A The Sunday Times Jó Egyetemi Útmutató 2020 és a The Times Higher Education magazin szerint.

** A foglalkoztatott vagy további tanulmányokat vállaló hallgatók százalékos aránya a DLHE 2012 / 13-2016 / 17 szerint.

Együttműködés minden sarokban

A legjobb munka akkor fordul elő, ha a különböző tudományágak összejönnek. Itt mindenki alkotó, és lehetősége nyílik együttműködni velük. Mivel egyetlen tárgy sem áll önmagában, megtapasztalhatja az ipar működését, és velük is kapcsolatot létesít.

Minden évben az egyetemet a 24 órás déli partvidék legnagyobb kreatív ügynökségévé tesszük. Regisztráljon, és lehetősége lesz arra, hogy napjaink egyik leginnovatívabb márkájának rövidnadrágain dolgozzon. A múltbabák a Virgin, a Bestival és az RNLI-ból származnak.

AUB Human

AUB közösségünk arra törekszik, hogy a világ egy jobb hely legyen, a kreativitás felhasználásával megoldásokat kínálva a világban tapasztalható egyenlőtlenségekre. Annak érdekében, hogy összekapcsolják azokat a kreatív szakembereket, akiknek közös vágya a pozitív változás előmozdítása a globális jót; csináltunk néhány nagyszerű dolgot, és további terveket tervezünk.

Élet az AUB-nál

Hisszük, hogy az emberek a legjobban élénk, gondozó környezetben tanulnak. szeretnénk segíteni, hogy boldoguljon, miközben itt vagy.

A campuson sok nagyszerű erőforrás, létesítmény és - ami a legfontosabb - barátságos környezet található. A kurzusok nagy része átfedésben van, vagy együttműködik, tehát rengeteg új baráttal találkozhat, akik más tantárgyokat tanulnak.

Campusunk

Lenyűgöző, legkorszerűbb campusunk egy kreatív központ, fejjel forgatható építészettel és ipari szabványú berendezésekkel. A hasonló gondolkodású alkotók és gondolkodók közösségében leszel, amelyek segítenek a virágzásban. Jelentősen beruházunk a technológiába és a terekbe, amelyek felkészítik hallgatóinkat az egész kreatív ipar számára. Szeretnénk, ha hozzászoknának a felszereléshez és a felszereléshez, amelyet a való világban talál.

Alumni és barátai

Büszkék vagyunk öregdiákokra. Sokan hihetetlen dolgokat csináltak. Ebben a szakaszban csak egy kicsi válogatás található a kreatív campusunkban végzett nagynevekről.

Tiszteletbeli ösztöndíjak

Tiszteletbeli társaink között szerepel Edgar Wright és Dame Darcey Bussell DBE. Az AUB odaítéli a tiszteletbeli ösztöndíjat olyan személyek számára, akik jelentős mértékben hozzájárultak a művészet, a formatervezés, a média vagy az előadás területén.

A részvétel és a hozzáférés bővítése

A részvétel és a hozzáférés bővítése támogatja azt az elvet, hogy a felsőoktatásban való részesülést élvező bármilyen háttérrel rendelkező embereknek lehetőséget kell biztosítani erre.

Helyszínek

Poole

Address
Wallisdown
BH12 5HH Poole, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket