Bath Spa University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Legyen Bath Spa

Bath Spa University többről szól, mint a tanulás. Arról van szó, elakadás: gondolkodás, döntéshozatal és csinál. Mintegy nekimegy barátok az egyetemen, átfogó kihívások és valóban gondoskodó. Mi kitolását és magunkat. Ha ez jól hangzik neked, akkor jól illeszkednek.

Miért Bath Spa?

kiváló Hírnév

A nyúlnak vissza 1852 és az eredeti Bath School of Art, ezért hoztuk létre hírnevünket több mint 160 éves hagyomány és a siker. Mi folyamatosan növekszik is, izgalmas tanfolyamok és területek reserch.

jól kapcsolódik

Van partneri vállalkozások, szervezetek és intézmények minden sarkából a világ. Meglátod diákjaink nemzetközi konferenciákon, túrák, rendezvények, az Edinburgh-i Fringe Fesztiválon a kanadai „International Next Way”. Majd hagyja Bath Spa, mint nemzetközileg ambíció, hajtás és a fókuszt.

Mindenki számára hozzáférhető

Kisegítő és az egyenlőség fontos számunkra. Az egyedülálló tanulmányi és társadalmi környezet kínálunk egy kulcsfontosságú tényező a népszerűsége. Diákjaink származnak különböző háttérrel és kultúrával, minden részéből az ország és tengerentúli, valamint a különböző akadémiai oklevelek.

A bizonyíték van a statisztika

Nagy diplomás kilátások: 93,7% Bath Spa diplomások munka vagy a további vizsgálat elvégzése után 6 hónappal (HESA: 2014/15 úticélok elhagyók Felsőoktatási megjelent 2016) Top 5 kreativitás: Már szavazott az egyik legjobb öt kreatív egyetemeken. (Melyik? Egyetemi Hallgatói felmérés 2016) Nem lesz itt biztonságban: Mi vagyunk a 2. legbiztonságosabb egyetem a dél-nyugati és a 6. helyen, amikor szemben közel 130 más egyetemek és felsőoktatási intézmények szerte Angliában és Walesben. (Complete University Guide 2015) Fenntarthatóság és környezetvédelmi kötelezettségvállalások: Ez nem ér véget az emberek - Teszünk a környezetet is. A zöld Focus politika szerzett nekünk egy „első osztályú Kitüntetések”. (People and Planet Zöld Liga 2015)

Helyszínek

Fürdőkád

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Fürdőkád, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1225 875875

Programok