Belfast Metropolitan College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Belfast Met Észak-Írország legnagyobb és felsőoktatási főiskolája, és az Egyesült Királyságban az egyik legnagyobb.

Dinamikus új tantervet dolgoztunk ki, amely tükrözi az Észak-Írország számára kijelölt kiemelt növekedési területeket, mivel itt jönnek létre jövőbeni munkahelyek. Az iparral folytatott partnerségünk révén folyamatosan adaptáljuk tananyagunkat a gazdaságunk készségigényeinek kielégítésére.

Minden szinten egyedülálló oktatási és képzési lehetőséget kínálunk, és olyan tanfolyam-portfóliót alakítottunk ki, amely kielégíti a különféle készségigényeket - a tanulószerződéses gyakorlattól és az 1. szintű tanfolyamoktól a diplomákig és posztgraduális tanulmányokig. Ezzel párhuzamosan elkötelezettségünk annak biztosítása érdekében, hogy hallgatóink hozzáférjenek olyan lehetőségekhez, amelyek javítják foglalkoztathatóságukat és munkára kész készségeiket.

A jövőre összpontosítunk, hogy támogassuk Belfast fejlődését az oktatás, a képzés és a készségek fejlesztése révén az egyéni, a közösségi és a gazdasági jólét fokozása érdekében. A következő három évben fenntartjuk és javítjuk a tanulók, a munkaadók és a közösségek iránti érzékenységünket.

A Főiskola már kiváló hírnevet szerzett a munkaadók számára a releváns, magas színvonalú tanulás kínálatában. Erre építünk a hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerségek fejlesztésére összpontosítva, és elismerten elismerve szakértőket a kulcsfontosságú és feltörekvő növekedési területeken. Partnerségben dolgozva növeljük minden hallgatónk részvételét, előrehaladását, elért képességeit és készségszintjét.

Helyszínek

Belfast

Address
Millfield,125-153
BT1 1HS Belfast, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: