Birmingham Business School, University of Birmingham

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Birmingham Business School a kutatás-vezette intézmény és a kiváló minőségű és posztgraduális képzési programok a diákok szerte a világon. Hármas koronát akkreditációs azokat elhelyezi egy elit csoport a globális üzleti iskolákban. Az egyetemi vonzó "vöröstéglás" campus, a iparvidék-Britannia, az iskola büszke a 100 éves történetében, és szoros kapcsolatban áll a helyi vállalkozások.

Birmingham volt az első egyetem az Egyesült Királyságban tanítani üzleti tanulmányok vissza 1902-ben, és ezt a hosszú elkötelezettség üzleti oktatás olyasmi, amit nagyon büszkék vagyunk. A nemzetköziség egy másik nagyszerű hagyomány, mind a kilátások a program tartalmáról és a globális eredetét diákjaink - a nemzetközi diákok körében az első bevitel több mint 100 évvel ezelőtt, és ma üdvözöljük minden tájáról, akik 55 országból rá is évente értesítik.

A University of Birmingham-ben alapították 1900-ban, a polgárok által a Birminghami aki akarta a saját egyetemi képzése és nevelése, akik hozna létre és kezelheti a bimbózó vállalkozások és iparágak a Közép-Anglia.

Természetes volt, jellegét tekintve Birmingham ipar, hogy az egyetem kell, a kezdetektől, tanítani a jelentős tudományos és mérnöki pályák. Ez volt az első brit egyetemen létrehozni Kar Kereskedelmi és bele egy orvosi egyetemre. A modern egyetem egyaránt különböztetik meg a humán, oktatási és társadalomtudományok és a jog.

Helyszínek

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

Programok