Brighton and Sussex Medical School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Brighton and Sussex Medical School egy dinamikus, innovatív egyetemi programot kínál, amelyet a Brightoni és a Sussex Egyetem ítél oda, és amely széles körű karrierlehetőségeket kínál felkészülésre, miután orvos képesítést szerzett.

Kínálunk kutatói diplomákat is, és posztgraduális kurzusokat tanítottunk dolgozó orvosok és vezető egészségügyi szakemberek számára.

129183_BSMS4.png

A BSMS a Brightoni és a Sussex Egyetem közötti partnerség, és mint ilyen előnyöket élvez az egyetemek sajátos hagyományai, valamint az orvosbiológiai tudományok, az egészségügy és a szakképzés területén meglévő erősségei.

Szorosan együttműködünk az egészségügyi bizalommal, és a helyi kórházakkal és klinikusokkal folytatott együttműködésünk korai betekintést nyújt a multidiszciplináris csoportmunka gyakorlati lehetőségeire.

129168_Brightonandsussex.png

A BSMS-t elsőként helyezték el az angliai orvostudományi kurzusok általános hallgatói elégedettségére a National Student Survey-ban 2008-ban és 2009-ben. Ebben az évben a BSMS az általános elégedettség 95% -át érte el - ez a második legmagasabb az Egyesült Királyság bármely felsőoktatási intézményében.

Helyszínek

Brighton

Address
Brighton and Sussex Medical School
BSMS Teaching Building
University of Sussex

BN1 9PX Brighton, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: