Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Manchester Business School egyike az Egyesült Királyság első két üzleti iskolájának, amelyet 1965-ben alapítottak), és ma a legnagyobb campus alapú üzleti és menedzsment iskola az Egyesült Királyságban.

Manchesteret az eredeti gondolkodók számára ismerik el: hosszú és büszke kutatási kiválóságunk folytatja az innováció és a megvalósítás szellemét, amelyért a város híres.

Az Egyesült Királyságban a második helyen állunk az üzleti kutatásért (Üzleti és menedzsment tanulmányok, REF 2014), és a legújabb Financial Times felmérés szerint az Egyesült Királyságban 7. és Európában a 15. helyen állt.

Tudjuk, hogy a világszínvonalú kutatás önmagában nem elegendő, és látjuk, hogy az eredeti gondolkodásunkat az üzleti folyamatok és a vezetés, a kormány és a közösségek hatására alkalmazzák.

Kínálunk világszínvonalú üzleti és menedzsment oktatás egyetemi hallgatók, posztgraduális, tapasztalt szakemberek, és azok, akik karrier-orientált akadémiai és kutatási ambíciók. Az Alliance MBS gondoskodik az eredeti gondolkodásról és tanításról, amelyet a kortárs kereskedelmi környezet biztosít.

A foglalkoztathatóság a tantervbe ágyazódik. A Szövetség MBS posztgraduális karrierje szorosan együttműködik a Manchesteri Karrierszolgáltatással, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hozzáférjenek az egyetemi rendezvényeken részt vevő számos szervezethez. Az egyetem az első számú leginkább célzott brit egyetem, amelyet a vezető posztgraduális munkáltatók tartanak (The High Fliers Report, 2019).

Akkreditáció:

  • Az Alliance MBS része egy olyan kis és válogatott intézménycsoportnak, melyeket a három nagy szervezet - az AACSB International, az AMBA és az EQUIS - akkreditál.
  • Az Egyesült Királyság kormányzati testülete (HEFCE) az Alliance MBS oktatási képességeit a "kiváló", a legmagasabb kategóriába sorolja.

Egy nemzetközi iskola:

  • Van egy kiterjedt globális hálózatunk, amely a földi jelenlétet Brazíliában, Kínában, Hongkongban, Szingapúrban és az Egyesült Arab Emírségekben.
  • Szakmai mesterképzésünk kombinálja az akadémiai kiválóságot a valós üzleti és vezetési gyakorlatra összpontosítva. Plusz diákjaink több mint 65 nemzetiségű osztálytársaival kapcsolódnak össze.
  • A diákközösség és több mint 300 szakember akadémiai és kutatói munkatársaival való egyesülés elősegíti a diplomások készítését a globális üzleti környezet és a mai munkaerőpiac számára.

Helyszínek

Manchester

Manchester Business School

Address
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB Manchester, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 (0) 161 820 8343

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció